Jump to content

ble igors [LS]

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About ble igors [LS]

  • Birthday 04/15/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3236 profile views

ble igors [LS]'s Achievements

  1. Galax, tos failus nevar kka replace'ot?
  2. Visas daļas labas, pēdēja viss vairāk uzrunā
  3. Sveiciens apaļajā dzimpukā br0
  4. Mīļš sveiciens dzimšanas dienā!
  5. 9/10 vel nedaudz vajag piestradat, tad jau saies :D
  6. Bet lūdzu, nepiebāziet pilnu forumu ar sūdiem, paši nezināsim kur apgriezties. Es domāju būtu nice servera monitorus pārvietot nedaudz saskatāmāka vietā, varbūt arī nē. Man patiktu, ja pats varētu mainīt foruma krāsas - joslām, čatam utt.
  7. Akds.. nesaprotu jus, paskaidrosu viss kq bija. Pats neesmu redzejis to demo, bet manas puses visa bija taa - GunRoom paņemu wepu - ak, pec ka skreju pa taisno pa labi, jus vaicasiet kpc tiesi tur? Admins pateica ka teleportos nedrikst iet, respetivi vini skreja atpkal un no kameras puses var tak redzet ka CT paskrien garam. Tatad ar AK skreju uz to pusi, pec kaa IZSKANEJA ŠAVINS AR AWP no taas puses. Uzreiz pa taisno jau sapratu ka atrodaties kaut kur taja vieta/istaba. Skrrju pec jusu neuzmanibas deel nolecu lejam tur, lkm pie deathrun? Izpiikoju ara pec ka man MINI MAPE radijas sarkani punkti. Un nu apkgaju apkart un taa mekleju jus. Viss /telefons/. Kkada dislike ēra sakusies, paldies ja
  8. Kurā vietā es tev lienu dirsā kādam? Es neesmu uzrakstījis NEVIENAM no viņiem, ko tu tik gudri tikko izdomāji. Ar izteicieniem nemētājies, draugs. Es identy, varu derēt, esmu ilgāk nekā tu, tādēļ beidz te izcelties un izdomāt pekstiņus.. Labak atbildi uz sūdzību, trolli.
  9. Tātad par šo teikumu - "Jā es monitoringoju" es tāa neesmu teicis. Tu prasiji - "ar ko monitoringo?" Es atbildēju : "Tev nebūs zināt" or smith like that. Tātad pats izteicies ka tev ar sarkasmu slikti? Varbūt no manas puses tas arī bija kā sarkasms un par teikstu uzreiz jābano? Pirms dari, padomā ko dari, nevis uzreiz dari. Par sekām atbildi un iemācies vienu reizi zaudēt. P.S Dislike karalis, ka tik ieriebt kādam.
  10. JAILBREAK ((SAJAUCU)) 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: ScooBy.^ REASON: Monitorings TIME: 360 min TIME LEFT: 357 min. Disconnect: You have been banned from the server SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: ScooBy.^ REASON: Monitorings TIME: 360 min TIME LEFT: 357 min. 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda ; Respketīvi bez jebkāda iesmesla nobanoja. Diezgan pavirši no viņa puses, nezinot un nespējot nekā pierādīt par šo te - monitoring. OutPeace izteicās : "Ja būtu Zeusinxx serverī, tevi nobanotu". Labi, pēc visa šī teikuma sekoja bans.. Bija CT HNS, kur es, viens, nošāvu aptuveni 3 CT. Tas laikam nepareizi, ka uzreiz rodas tādas aizdomas? Nesaprotu. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. Nezinu īsti kā sameklēt, iespējams nemaz nav, jo pēc katras mapes neierakstīšu DEMO. Itkā vajadzetu lkm automātiski ierakstīties. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Laiks - 22.02 P.S Vēlos lai administrators ScooBY izsakās un paskaidro, paldies.
  11. Pateicos, saimniekam - Boomix! Problēma atrisināta, liels paldies!
×