Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/21 in all areas

  1. 2 points
  2. Hazzelis

    Sveicam: defs1

    jau apsveicu snapā, novēlu tev septīto banoto faceit acc!
    1 point
  3. Naylla

    Sveicam: defs1

    daudz laimes!
    1 point
  4. neko nevaru teikt daudz bet ja ir cilvēks kur š garīgi slims galvā un mentāli nu tad sorry bet linceens viens no tiem klausās kkadus haterus lai mani kiko ara no ct vai bano un visu to arī dara es nesaprotu jēgu spēlēt kkadu jailbrak serveri ja ir abāļi kā šis cilvēks bano bez iemesl admin abuso un utt nedomāju ka šis cilvēks ir nopietns priekš adminu privlēģijām.
    1 point
  5. linceens

    ---slikts---- admins

    Es tev man liekas 4x teicu, lai ej ārā no ct, jo bija par maz T un Tu pēdejais iegāji. Es tev teicu ja neiesi - banošu. Pietiek auklēties, nesaprati ar vairākām reizēm un turpināji savus cringe tekstus iekš čata.
    1 point
  6. excalibur

    ---slikts---- admins

    Uztaisi sūzību pēc parauga, lai banteam var izskatīt, tad arī pie taisnības varēsi tikt. DZERA tev iedeva topiku ar paraugu. gl ps. izvēlies vārdus, kādus izmanto, beigās pats norausies
    1 point
  7. Clubstep

    Diennakts Spams.

    Sveicināti, es gribu, lai cilvēki zin, ar kādām ikdienas deguna grūtībām man un manai ģimenei ir jāsaskaras. Dzīvoju vecā dzīvokļu mājā, kur dzīvokļos pēc plāna nav bijušas tualetes, bet tikai sausā tualete pirmajā stāvā, ko joprojām izmanto mani kaimiņi. Kaimiņi paši ir draudzīgi utt, pret viņiem nekas nav pretim, bet tā sūdu smaka no viņu sausās tualetes ir tik spēcīga, ka Latvijas siers nobijies aiz stūra pīpē un skatās. Man ir paniskas bailes ikreiz kad pie manis brauc Mans Rimi pārtikas piegāde - vai atkal nesmirdēs pēc pļūtīzera visa kāpņu telpa. Bailes ir pamatotas, jo patiešām smird un smird tik stipri ka deguns sāk sāpēt. Vasarā ārdurvis regulāri stāv vaļā līdz ar to neredzamais pļūtīzers, kas virmo gaisā izvēdinās. Bet Winter is coming un neviens ārdurvis vaļā neturēs. Kā lai es pasaku kaimiņiem, ka viņu pārstrādātā barība ir neciešama, tā lai kaimiņi neapvainotos? Ļoti intīma tēma tomēr, bet es negribu lai citu dibenu suliņas būtu gadiem jāosta. Ir zinātniski pierādīts ka jebkurš aromāts ir molekulas no objekta, kas šo aromātu rada. Sanāk ka manā degunā ir kaimiņu pļutka. Lūdzu uzsitiet man kāds uz pleca un pasakiet ka viss būs labi.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×