Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/23/21 in all areas

  1. re1

    [Unban] Jidritvaimicit

    Bans paliek. Paldies Butteram par demkām. 16tick vai nē, jābūt muļkim, lai neredzētu tavu silent aim, par wallhack neesmu sure. Pie reizes izbanoju tavu premade par to pašu iemeslu, demo visu smuki var redzēt.
    9 points
  2. Ja tev taisnība tikai tagad apskatījos sākas 13 raundā. Es neko tajā demkā neredzu, mēs ar draugu testējam jauniegūto vipu lmaooo. Skatamies bullet effektu kas vipam ir un runajam pa to... nu ti i dalbajobs... Tas aims izskatas galīgi ļevs bet tas ir dēļ 16 tikiem. Būtu gotv uzlikuši kaut vai uz 64 tikiem neizskatītos tik ļevi... Bet ar visu to tur neko neredzu suspicius nezinu ko tu tur ieraudziji.... Būtu atradis labaku demku ar maniem highlight šeit pilnīga 0 ir. Ta kurā mani nobanoja tur nospēleju 3 raundus takā huizin kur tur wh ieraudzija lmao. Viss ko es atceros es šavu d2 mida jauno sienu jo nezinu vai to var wallbangot :D un tad 3 raunda mani ban. Sha japaskatas ta demka ar xray ko tur tas admins ieraudzija :DDD Nvm Mani vispar nespecoja šitas butters paraudaja adminam lai mani nobanotu psc...
    3 points
  3. eleb0b

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    jauns darbs, jauna pieredze!
    3 points
  4. ar cache demo momentiem pietiek, lai pateiktu, ka dārzenim dārzeņa gameplay. pat salīdzinoši sūdīgi slēp to visu bazaru. call me debil bet tevi uz gulag jāsūta
    2 points
  5. Butters.

    [Unban] Jidritvaimicit

    Šis indivīds tracina visu pubu jau trīs dienas, pirms trijām dienām bija vēlviens čoms(tāds pats stars kā šis, tik kaut kur nozudis) jau pirmajā reizē, kad spēra savu kāju pubā domāju, ka tur kaut kas īsti riktīgi nav, tāpēc novilku uzreiz DEMO , ko gan nācās uzlikt uz failiem, jo tas notika ilgāk kā pirms 48h. demku var sākt skatīties no 14tā raunda, tad pievienojies. 19tajā raundā abi ar čomu paliek bāzē uz šauj pa kasti(kā kaut ko testētu) pēc tam ar deagle šaujot tēmeklis pēc katra šaviena notrīc vairāk kā Vasjas rokas pirmdienas rītā. http://194.19.248.121/demo/auto-20210921-1818-de_mirage.dem.bz2 - vakardienas 50 bomba ar trīcošajām rokām. nav stulbs, baigi nepaļijās, jāskatās rūpīgi. vienmēr pamanās visiem būt aiz muguras īstajā vietā un laikā. movements neatbilst aimaim, lieki piebilst, ka pilnībā fresh acc gan šim, gan drauģelim.
    2 points
  6. akka

    [PUB] Mednieku konkurss

    Tiem kas nezin kas tas ir - būtībā šajā topikā būs 10 identy spēlētāju steamid + foruma niks, viņš Tev noteiktā laika posmā jānodur, ja nodūri kādu no viņiem, tad noskrīno + pēc mapes sagaidi kad demo būs gatavs un skrīns + demo jāievieto šajā topikā. Skrīnā obligāti jāredz kas ko nodūra + raunds. Cilvēki kuri jānodur / reward nelaime uroc ubax es esu wiens uz sis planetas pamests TM akka / 1 IDC PAR KATRU REIZI KAD NODURS boomix / 1 IDC PAR KATRU REIZI KAD NODURS ZE GIRL TM / Ja kāda no viņām netiek nodurta, bet spēlē serverī, tad beigās paturēs x4 IDC! Naylla / 3 IDC + 2 IDC no ASAP nogrieza SWAG xd - IDC IEDOTS ljoxa / 3 IDC + 2 IDC no ASAP - IDC IEDOTS Uvis Sapuvis / 3 IDC + 2 IDC no ASAP nogrieza espiiiiks xd - IDC IEDOTS ZE SCRUB TM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka! NLT_Džonijs / 5 IDC + 5 IDC no viņa paša nogrieza Swezyde xd - HZ KAS TAS TĀDS, IDC PALIEK MAN. houls / 5 IDC nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS Krūms / 5 IDC - IDC IEDOTS linceens / 5 IDC / nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS ZE TOXIC LVL 10 TEAM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka! exsup / 7 IDC - IDC IEDOTS hollow / 7 IDC / nogrieza essenceN xd - IDC IEDOTS espiiikju / 7 IDC / nogrieza linceens xd - IDC IEDOTS ZE DOTA 2 TM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka! raw / 8 IDC / nogrieza GERA xd - IDC IEDOTS skvid / 8 IDC - IDC IEDOTS ele / 8 IDC / nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS kluvzg / 8 IDC nogrieza GERA xd - IDC IEDOTS ZE RAID BOSS KAS SERVERĪ PARĀDĀS RETĀK NEKĀ ES ĒDU KEBABUS .... zixis / 50 IDC / nogrieza exsups xd - IDC IEDOTS @Naylla@ljoxa@Ilzvux@NLT_Džonijs@Krums@exsup@NLT_espiikjuu@rawZzZz@skvidjeExD@eleb0b@kluvz@TheZIXIS un pārējie kas nav ietagoti, bet šito izlasa, ja Jūs kāds nogriež - paziņot topikā varat arī Jūs ( lai man mazāks čakars ar demo / skrīniem un ko neko. ) Turnīra sākuma datums 17.09.2021 00:00 Turnīra beigu datums 17.10.2021 00:00 Ja pa mēnesi cilvēks netiek nodurts, tad idc patur viņš pats. p.s warmups neskaitās! p.s.s pa draugam nogriežot - idc paliks man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( es pats izdomāšu vai tas ir pa draugam )
    1 point
  7. Es arī tevi paskatījos kādas 3 mapes pēc kārtas, jo redzēju reportus par tevi un izdomāju tevi nedaudz pachekot, cik noskatījos tur ir sketchy momenti un movements Tev kā pilnīgam salātam, bet tos killus kautkā Tu sagrabināji no 30-50 katru mapi. Too Good to be true
    1 point
  8. rawZzZz

    [PUB] Mednieku konkurss

    mani nogrieza GERA!!!!
    1 point
  9. eleb0b

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    gandriz uzcepaam tabz un ann4 @FluxzshAAa @skvidjeExD
    1 point
  10. Noskatijos tiko mirage demo. Mirage demo ir viens no skaistākajiem demo iesaku adminiem to skatities cache bija booring un tur nebiju top fraggeris.
    -2 points
  11. Ne nu paldies par komplimentu :D. Es tiešam nezinu ko tu tur ieraudziji vari varbūt pateikt kādu konkrētu momentu vai tikai bazarēsi. Mēs t spawna ar kenny testējam jauniegūto vip un skatījamies bullet effect, kā arī tad kad stavējam uz vietas čakarējos ar vip settingiem. Tagad tiešam zinu ka ir mazo stundu halo effekts un visi sāk raudat. Mēs jau te ar kennys rēcam pa šo visu. Un ja tu tiešam tur kaut ko ieraudzīji brinos kā tev vispār ir admins, ko tieši es tur slepju ???:D Tad kad es viņu skatijos es tikai redzēju kā nomirstu debīlākajas vietās kuras var but... Ja velās redzēt manus istos highlights noskatās labak mirage demo tur vismaz ir bomba.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×