Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/21 in all areas

  1. Outpace

    Zinību diena ir klāt!

    1. septembris jau klāt, idcboxus jābeidz krāt. Vai tomēr ātrāk skolotājai buču, Lai tiktu mājās uz kārtējo puba maču Vai uzsistu kādu foruma klaču. Kārtējo gadu jau zinību diena klāt, kā nu kuram vasara pagājusi un attālinātā mācīšanās beigusies uz brīdi, jāiet sēdēt skolas solā, vienalga vai esi skolnieks vai students visiem zinību diena viena. Varbūt kāds bēdāsies, ka atkal jāiet klātienē mācīties, bet jāatceras,ka skolas gadus atcerēsies visu mūžu, tāpēc vismaz manuprāt labi vien ir, ka atpakaļ pie klases/kursa biedriem varam iet, mājās varēs sēdēt vienmēr. Novēlam jums izturību, lai iegūtās zināšanas viegli nāk un paliek atmiņā, protams neaizmirsīsim par miegu, jo miegs ir svarīga sastāvdaļa. Īpaši, ja sāc 9. vai 12. klasi , izbaudat iespējams pēdējo gadu ko izbaudīsies skolas solā, un veiksmi eksāmenos. Šis gads jums būs svarīgs, jo būs jāizvēlās pašam savas nākotnes pamati kur vairs īsti nepalīdzēs mamma vai tētis. Ja esi jau augstāko izglītību studentu sarakstā, tad arī jums veiksmi kursadarbos/eksāmenos/diplomdarbos. Lai kā nu būtu, jāatceras, ka pēc nakts vienmēr rīts un nākošā diena kur vari uzlabot savu dzīvi uz visiem 100% Svinot zinību dienu, JB serverī ir pilnīgs gameme punktu resets kopā ar idp. Lai labi grindojas. :) Labu 1. septembri vēlot, IDenty.lv administrācija!
    11 points
  2. bus gruts gads :(
    3 points
  3. dupsic

    UNBAN[PUBLIC] dupsic

    _____________________________________________________________ 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles SERVER: ██ [LV] ★ PUBLIC <128 tick> IDCBOX #IDenty.lv NEW SNAKEBITE !WS !KNIFE ADMIN: Console REASON: cheats TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Paša paskaidrojums par situāciju - spēlētājs DeFire_LV uztaisija skaistus 3 killus, un paprasija noklipot/nofilmet to, toties es noklipoju ar programmu Medal.tv pēdējas 2 minutes un uzreiz dabuju banu par cheatiem 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV - es atsūtu divus video, kur pirmajā mani nobano un otrajā video ir parādīti tie skaisti 3 killi 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. - laiks - 2021-08-31 04:19 un rounds 5-5 _____________________________________________________________ 1285237357_videoartiem3skaistiemkilliem.mp4 1141616140_videokurmaninobanoja.mp4
    2 points
  4. Aidziiis

    Zinību diena ir klāt!

    Shoutouts @erners un @exsup <3
    2 points
  5. ljoxa

    Zinību diena ir klāt!

    Pirmdiena - Piektdiena: 9:00 - 14:00 Lūrēšana ekrānā, klaviatūras tehnika 15:00 - 18:00 Nervu apslāpēšana Paldies, gribētu arī IDC un aiziet uz skolu 1. septembrī.
    1 point
  6. TheZIXIS

    Zinību diena ir klāt!

    izbaudiet labakos dzives gadus :D and good luck
    1 point
  7. choko

    Zinību diena ir klāt!

    shoutouts @Aidziiis un @Ilzvux <3
    1 point
  8. skola, vidusskola tomēr ir baigi foršais laiks, kas vēlāk pietrūkst. Visiem veiksmīgu mācību gadu, jūs east labākie.
    1 point
  9. rune

    amfetamīna fragi

    patriks.mp4
    1 point
  10. linceens

    CTUNBAN [JB] Pastnieks

    Tev ir diezgan skaista banu/ctbanu vēsture, kā arī mute/gag vēsture. Tu brīžiem tēlo no sevis nezin ko, ķip vienmēr zini visu labāk un vairāk, bet citreiz labāk vienkārši pietaisi savu muti un beidz lekties ar ''lielākiem'' vīriem. Jā varbūt teicu ka pēc nedēļas iedošu unban, bet ar savu uzvedību panāci manu atbildi sev, kad prasīji unban. Pajautā unban 1. Septembrī, ja nebūsi savārījis ziepes līdz tam brīdim, vai dabūjis mute/gag tad unbanošu. Sāc vienreiz pieaugt.
    1 point
  11. faz

    Musician.

    10/10 man gan labāk patīk šī versija, bet remixa moods arī ir ļoti labs Tik seksīgs sampls
    -1 points
  12. faz

    Musician.

    thank you, boi! šito nezināju! spotify sūkā, jo šādas dziesmas tur nevar atrast :(
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×