Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/07/21 in all areas

  1. Uztaisīju mazu kodiņu, ar kā palīdzību pats var uzstādīt savu backgrounda bildi Identyā. Kā uzlikt: 1. Novelkam https://addons.mozilla.org/lv/firefox/addon/greasemonkey/ vai https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?hl=lv 2. Uzspiežam lai pievienotu jaunu scriptu: Greasemonkey: Tampermonkey: 3. Ierakstam tur šo kodiņu 4. Saglabājam Ja gribam nomainīt background, ejam uz uzstādījumiem: Un sāna varēs uzlikt linku uz background bildi: Kods fast huiņa, uz pus sekundi rādas parastā bilde, bet ilgtermiņā nav jāskatās uz boomixa pikseļu zupu! GL!
    1 point
  2. IDENTYlv

    Sveicam: Goofy

    Šodienas gaviļnieki Goofy svin savu 18. dzimšanas dienu Ir katram ziedam sava rasas pērle, Kas visās vararavīksnes krāsās mirdz. Kā gribētos to satvert saules starā Un dāvināt to tev no sirds!!! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  3. Naylla

    Sveicam: stn, xaotic

    sweiciens stenlijam , gratz ari xao protams
    1 point
  4. exsup

    Sveicam: stn, xaotic

    sveiciens kirito21 un ksaotik
    1 point
  5. lv kristaps

    Sveicam: stn, xaotic

    lai kas arii juus buutu , sveiciens dzimene
    1 point
  6. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Disconnect: You have been banned from the server SERVER: ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv ADMIN: ASAP REASON: Cheats TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Paša paskaidrojums par situāciju Nošavu adminu, čalis bez specošanas vnk iedeva banu. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV jb_vipinthemix_csgo 2021-07-07 17:58 22.1 MB GOTV 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. 7/7/2021 6.10
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×