Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/21 in all areas

  1. linceens

    IDP SPĒLES

    Hey identy jailbreak spēlētāji, skatoties uz faktu ka ir vasara, tumšs paliek vēlāk un it īpaši piektdienas vakaros citi labprāt izvēlas paspēlēt bumbu, vai padarīt ko citu ar draugiem, tad nu nolēmu uztaisīt mini aptauju sakarā ar punktu spēļu norises laiku. Noteikti ir tas ka pārceļam stundu vēlāk punktu spēles, uz 21:00, bet vēl neesmu ticis skaidrībā ar jautājumu, uz kuru dienu, vai nu atstājam kā ir - piektdienās, vai tomēr varbūt sestdienās? Izsakamies visi droši ar savām idejām, tik ne ar stūlbībām. ps. ņemam vērā ka šis būs tikai uz vasaras periodu.
    7 points
  2. man jau liekas, ka aukstā laikā ir vieglāk apģerbties tā, lai būtu pašam ērti un patīkami siltuma ziņa. Karstā laikā neko minimālāku par šortiem vairs nevar uzvilkt, līdz ar to, tev nekas cits neatliek kā paciest to temperatūru
    4 points
  3. DZIVNIEКS

    Laika apstākļi

    Lai arī nepanesu karstu, es saku karsts, fuck ziemu un auksto laiku sideways
    3 points
  4. sniedzinsh

    Laika apstākļi

    Apmācies silts laiks :) (Ne karsts ne auksts)
    2 points
  5. Arcca

    Laika apstākļi

    Neaizmirsti vēlreiz šito topiku ielitk arī ziemas vidū, jo daļa cilvēku 100% vasaras vidū saka, ka labāk auksts, un ziemā, ka labāk silts.
    2 points
  6. TheZIXIS

    Laika apstākļi

    ne viens, ne otrs... +23 graadus... pa dienu sauli, vakaraa/naktii lietu, lai nav tuksnesis :D bet ja ir jaizvelkas starp siem 2, tad viennozimigi veesaaks ir labaaks - vieglak ir uzviklt hoodiju, nekaa atveesinaaties ellee :D
    1 point
  7. Frogijs

    Laika apstākļi

    Tu ar trusikiem nestaigā apkārt? hmmm karsts>auksts
    1 point
  8. IDENTYlv

    Sveicam: Skeips

    Šodienas gaviļnieki Skeips svin savu 2021. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  9. IDENTYlv

    Sveicam: Zariņš

    Šodienas gaviļnieki Zariņš svin savu 23. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  10. Walter

    IDC Modela Scams nr2

    Tom modelis tika izņemts/nomainīts jo tam modelim "hit box" bija saplīsis. .. Modeli salaboju, un ieliku atpakaļ, tagad visam būtu jāstrādā. TC. ;)
    1 point
  11. Owl

    Laika apstākļi

    fuck karsts laiks
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×