Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/21 in all areas

  1. IDENTYlv

    Sveicam: excalibur

    Šodienas gaviļnieki excalibur svin savu 21. dzimšanas dienu Šodien tortē sveces spraustas Jubilāram seja raustās, Jo ir zināms, ak mans mūžs Visas tās būs jānopūš. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  2. Vankaa*

    Musician.

    5/10
    1 point
  3. lollka

    IIHF 2021 PČ.

    Tātad šādi beigās izskatās punktu tabula (ja kāds domā ka ir kaut kas nepareizi aprēķināts, sazinās ar mani PM, noskaidrosim visu): Apsveicu pirmās 3 vietas: @jorp v2, @MADYOGA un @shomozel. Katram pa 25, 15 un 10 IDC atbilstoši. Pārējiem, kas piedalījās saku paldies un jums tiks piešķirti 2 IDC katram par piedalīšanos! Izsūtīšu 1-2 dienu laikā, tā kā salinkojat savus steam profilus ar identy, vai arī atsūta man privāti steamid64, uz kuru nosūtīt IDC!!! Ja nebūšu saņēmis tādu ziņu, IDC sūtīšu uz salinkotu profilu, ja tāda nebūs, tad nesūtīšu vispār! Paldies visiem kuri piedalījās, un tiekamies nākamajā čempī!
    1 point
  4. kluvz

    League of Legends Spams

    pametu dotu , jo nav enemy :{ 2skilld4dis$hit lola butu same shit tikai viss green
    1 point
  5. Admina nick: linceens Paskaidrojums: saksim ar to ka es nezinu vai par sito vispar var banot vardu sakot kad biju ct es iedevu smartijam unmute lai pieraditu ka viņs lamajas un apsauka mammas un utt kad biju iedevis man linceens uzreiz iedeva ct ban uz 1 nedeļu es nezinu kura d varda tas ir rakstits noteikumos ka nedrikstu dod cilvekiem unmute. laiks kad banoja un admina nepareiza rīcība: Datums: 2021-06-06 12:38:01
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×