Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/29/21 in all areas

  1. har1

    [PUB] Mednieku konkurss v2

    Clubstep šajā listā
    14 points
  2. Tā kā pagājuši jau 3+ gadi kopš pēdēja mednieku konkursa, tad pienācis beidzot laiks asināt nažus un doties medīt. Noteikumi pavisam vienkārši, sākot ar 1.februāri ( rank rr dienu) jums ir 2 nedēļas laiks , lai nomedītu kādu no bounty boardā rakstītajiem sliktajiem cilvēkiem, kad kāds ir nomedīts un noscreeno un ieliec te pat topikā, kā papildus pierādijumu piemetot demo failu no mapes kurā notika notikums(vēlams raundu). Kā arī ,ja būs kāds prost draugam grib iedot vipu, tad loģiski abi tiks diskvalificēti un balva ies secē. Ja kāds no bountyboarda nebūs vispār aktīvs, tiks izņemts vai aizstāts ar citu spēlētāju. '' Atceries, ja tas būs viltots, varēsi atvadīties no IDENTY. (: '' (citēts no pēdējā konkursa) WARMUP NESKAITĀS! Bounty board (+viņu vēlējumi jums) : har1 - "Gandrīz 600h laikā nodurts tikai dažas reizes. Šaubos, ka nākamā reizē būs šī konkursa laikā, bet nu veiksmi. Noteikti, ka būs grūtāk nodurt mani nekā nodurt em1 vai re1'' (14d VIP +3idc) em1 -"iedurs man, iedurs slimnīcā" ( 30d VIP + 1idc) re1 - ''Esmu AWP dievs, ja kāds pretinieks tuvosies, parādīšu kur vēži ziemo, vienīgā iespēja mani nodurt ir ja es ar mūziku spēlēju.'' ( 14d VIP +3idc) Outpace - ''Ja tiešām gribi tikt ctbanots uz mūžu, go for it, ja ne tad labāk pa gabalu no manis lūdzu, kā nekā 2m distance jāietur (:'' (14d VIP +3idc) Boomix - ''Tu tiešām ceri, ka tu varēsi mani sadurt? Aizlidošu prom ar drone, uzlikšu sev 1000hp, aizkrāsošu tev acis un iedošu tev drugs. Redzēsim, kā tad tu mani nodursi, hehe.'' Asterixx - "Kaut esmu šeit neilgi, tas nedod lielas cerības dabūt manu galvas trofeju" (7d VIP +5idc) Hazzijs - "Mani neviens nenodurs. Ja nodurs, samaksāšu, ka neviens nebūs to redzējis. Kā reāli saka īzī" (14d VIP +3idc) Clubstep - "Laipni gaidīšu tevi T spawnā." (30d VIP +1idc) Exsup - "Nodursi mani, nosimpošu tavu ģimeni." (14d VIP +3idc) Qww - "Nebūs. Bet, ja būs 5 EUR skins no manis." (14d VIP +3idc) Balvas šoreiz paliek noslēpumā līdz tiek likvidēta noteiktā persona un screen`s topikā. Balvas jau ir zināmas un lists nosūtīts par katru cilvēku boomixam. (Noknifojot kādu ir iespēja dabūt no 7/14/21/30 dienu vipu + 1/3/5 idc , balvas katram tīri random no wheelofdecide iedalītas, lai nav nekādā ziņā sliktākajam targetam labākais bonuss un jā, (clubs īpašs gadijums) Duram līdz 15.02.2021! p.s. Ja tev jau ir VIP`s tad tas tiks upgradots uz VIPPLUS uz noteikto ilgumu. LAI IZDZĪVO STIPRĀKAIS! GL Ja būs redzama aktivitāte, gnjau sadomās vēl kādu konkursu pēc kāda laiciņa.
    9 points
  3. man tagad paypalu dot ?
    4 points
  4. erners

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    beidzot izgāju cs
    3 points
  5. Da nē tu atkal kādu noscammosi
    2 points
  6. lollka

    [Unban] lollka

    Mans niks: lollka Mans steamID: 76561198014390202 Admins: Console Admina steamID: 0 Serveris: all servers Iemesls: [Little Anti-Cheat 1.5.0] Aimbot Detected Laiks kad nobanoja: 2021-01-29 17:05:07 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: links Demo: auto-20210129-1657-am_dust2014_idnew.dem Paša paskaidrojums par situāciju: Normāli šaudījos, pēkšņi anti-cheats nobanoja, banu paķēru arēnā. Nebiju pat labs šāvējs... Uzfilmēju arī video, kamēr šaudījos:
    1 point
  7. nouser12939r9

    Sveicam: CLOUDLETA

    Paldies , kam nebija slinkums šeit automātiskajā apsveikumā ielikt savu sveicienu. ļoti jauki. Speciāli ienācu lai Jums to pateiktu. Paldies. bučas. Šampis un kūka no manis
    1 point
  8. IDENTYlv

    Sveicam: CLOUDLETA

    Šodienas gaviļnieki CLOUDLETA svin savu 28. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  9. Ar4a`

    Sveicam: CLOUDLETA

    Sveicieni svētkos
    1 point
  10. exsup

    Sveicam: CLOUDLETA

    sveiciens kaimiņ
    1 point
  11. 5407

    Sveicam: CLOUDLETA

    daudz laimes
    1 point
  12. 1 point
  13. 1 point
  14. Ilzvux

    Autovadītāja tiesības

    Aha, man vēl ir bilde, kur ar visām tiesībām gràvi atradi un , protams, atkal blakus sēdēju tikai es :DDDD Tiesibas saku likt pirms 18.gadu dzimpuka, novembri palika 18., decembri palaida uz eksi- ziemassvetku laika nevienam neiesaku likt tiesibas, miljons tauta, visi brauc un iet kaa grib, cilveks iet pari ielai, kur nav atlauts, tas instruktors man saka dirst, ka laižu viņu pari, man tads- ko man vinu nobraukt? krc, pirmaja brauksana izkritu stulba krustojuma (tas noteikti nepierada, ka braucu sliktak, saderu, ka braucu labak neka puse no jums :)), otro reizi liku 2.janvari, neviena cilveka un masinas, bija jabrauc visas 45min, bet nu tik iiiz bija. Un jaaa, tiesibas man jau 4 gadus nekas intersants, bet esmu dzirdejusi cik briesmigi ir likt riga, ka skolas eksamens esot grutaks neka csdd, nerunajot vel par brauksanu izmaksam kas ir psc... ja negribat cakareties- brauc likt citur nevis riga, tici man, pa rigu iemacisies braukt tik un taaa. (jo visi doma, ka ja liksot riga, zbis brauksot pa rigu, kas nemaz ta nav, lielaka dala tpt nejedz braukt :D )
    1 point
  15. Tiesības ir vajadzīgas tikai tad kad tiec apstādināts.
    1 point
  16. darkets

    Idejas PC buildiem

    Piekrītu, jā. Pašlaik cenas ir uzkāpušās pat līdz 100%. Kad nokritīsies, iesaku arī ieskatīties intel prcesorus. Var atrast tādus kuri ir labāki un lētāki par Ryzen pročiem. Ja nav steigas vari vēl pagaidīt kamēr RTX 30 sērijas GPU cenas nostabilizēsies, AMD gpu neiesaku ņemt.
    1 point
  17. R0DEmental-

    Idejas PC buildiem

    Mierīgi uz jaunākās paaudzes Ryzen 5 vai 7 jau var likt ar tādu budžetu, GPU 2000 gen, kkāds 2060-2070 pietiks. Nu paies laiks, tad varēs kko baigi pateikt.
    1 point
  18. Arcca

    Idejas PC buildiem

    Pareizi ir, ka pirkt tagad vēl nevajag, kāds brīdis jāgaida. Bet, tas netraucē taisīt pērkamo sarakstu jau tagad, un skatīties, vai neiebrauksi kādā bottleneck. In any case, būvējot jaunu kompi, vispirms izdomā, vai gribi pilnīgi visu no nulles salikt kopā, vai arī izmantosi kaut ko no jau esošā. Piemēram izmantojot jau esošo case un storage jau atļaus bik vairāk ielikt procī un videnē. Neuzrakstīji kāda barošana Tev ir, līdz ar to nevar saprast, vai ar to pietiks, vai arī ar jaunām komponentēm vajadzēs jaudīgāku. Un nekad nevajadzētu Būtībā vajadzētu skatīties uz Ryzen proci, ātru ramu uz 16G, atbilstošu plati, kura nav no dārgākā gala, un atlikušo ielikt GPU (atkarīgs arī no tā, uz kāda monitora lietosi). Cik naudas ieliksi CPU vs GPU ir atkarīgs no tā, ko spēlēsi, bet ja jau pieminēji cyberpunk, tad droši vien csgo nebūs vienīgais, tad lielāka uzmanība jāpievērš tieši GPU.
    1 point
  19. lollka

    Idejas PC buildiem

    Tagad nav jēgas, pacieties pāris mēnešu, paskaties kā tirgū veicas. Tgt gpu ir trilijons procentu uzcenojums dēļ shortage un pročiem arī nav labāk.
    1 point
  20. Hazzelis

    [PUB] Mednieku konkurss v2

    Vispār teicu, ka vienkārši nenākšu serverī, lai mani nenodurtu , bet fuck it 15 euriki paypal, kurš mani nošņikās un ieliks te - kā papildus balva.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×