Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/28/21 in all areas

  1. Ilzvux

    Autovadītāja tiesības

    Aha, man vēl ir bilde, kur ar visām tiesībām gràvi atradi un , protams, atkal blakus sēdēju tikai es :DDDD Tiesibas saku likt pirms 18.gadu dzimpuka, novembri palika 18., decembri palaida uz eksi- ziemassvetku laika nevienam neiesaku likt tiesibas, miljons tauta, visi brauc un iet kaa grib, cilveks iet pari ielai, kur nav atlauts, tas instruktors man saka dirst, ka laižu viņu pari, man tads- ko man vinu nobraukt? krc, pirmaja brauksana izkritu stulba krustojuma (tas noteikti nepierada, ka braucu sliktak, saderu, ka braucu labak neka puse no jums :)), otro reizi liku 2.janvari, neviena cilveka un masinas, bija jabrauc visas 45min, bet nu tik iiiz bija. Un jaaa, tiesibas man jau 4 gadus nekas intersants, bet esmu dzirdejusi cik briesmigi ir likt riga, ka skolas eksamens esot grutaks neka csdd, nerunajot vel par brauksanu izmaksam kas ir psc... ja negribat cakareties- brauc likt citur nevis riga, tici man, pa rigu iemacisies braukt tik un taaa. (jo visi doma, ka ja liksot riga, zbis brauksot pa rigu, kas nemaz ta nav, lielaka dala tpt nejedz braukt :D )
    2 points
  2. Tā kā pagājuši jau 3+ gadi kopš pēdēja mednieku konkursa, tad pienācis beidzot laiks asināt nažus un doties medīt. Noteikumi pavisam vienkārši, sākot ar 1.februāri ( rank rr dienu) jums ir 2 nedēļas laiks , lai nomedītu kādu no bounty boardā rakstītajiem sliktajiem cilvēkiem, kad kāds ir nomedīts un noscreeno un ieliec te pat topikā, kā papildus pierādijumu piemetot demo failu no mapes kurā notika notikums(vēlams raundu). Kā arī ,ja būs kāds prost draugam grib iedot vipu, tad loģiski abi tiks diskvalificēti un balva ies secē. Ja kāds no bountyboarda nebūs vispār aktīvs, tiks izņemts vai aizstāts ar citu spēlētāju. '' Atceries, ja tas būs viltots, varēsi atvadīties no IDENTY. (: '' (citēts no pēdējā konkursa) WARMUP NESKAITĀS! Bounty board (+viņu vēlējumi jums) : har1 - "Gandrīz 600h laikā nodurts tikai dažas reizes. Šaubos, ka nākamā reizē būs šī konkursa laikā, bet nu veiksmi. Noteikti, ka būs grūtāk nodurt mani nekā nodurt em1 vai re1'' (14d VIP +3idc) em1 -"iedurs man, iedurs slimnīcā" ( 30d VIP + 1idc) re1 - ''Esmu AWP dievs, ja kāds pretinieks tuvosies, parādīšu kur vēži ziemo, vienīgā iespēja mani nodurt ir ja es ar mūziku spēlēju.'' ( 14d VIP +3idc) Outpace - ''Ja tiešām gribi tikt ctbanots uz mūžu, go for it, ja ne tad labāk pa gabalu no manis lūdzu, kā nekā 2m distance jāietur (:'' (14d VIP +3idc) Boomix - ''Tu tiešām ceri, ka tu varēsi mani sadurt? Aizlidošu prom ar drone, uzlikšu sev 1000hp, aizkrāsošu tev acis un iedošu tev drugs. Redzēsim, kā tad tu mani nodursi, hehe.'' Asterixx - "Kaut esmu šeit neilgi, tas nedod lielas cerības dabūt manu galvas trofeju" (7d VIP +5idc) Hazzijs - "Mani neviens nenodurs. Ja nodurs, samaksāšu, ka neviens nebūs to redzējis. Kā reāli saka īzī" (14d VIP +3idc) Clubstep - "Laipni gaidīšu tevi T spawnā." (30d VIP +1idc) Exsup - "Nodursi mani, nosimpošu tavu ģimeni." (14d VIP +3idc) Qww - "Nebūs. Bet, ja būs 5 EUR skins no manis." (14d VIP +3idc) Balvas šoreiz paliek noslēpumā līdz tiek likvidēta noteiktā persona un screen`s topikā. Balvas jau ir zināmas un lists nosūtīts par katru cilvēku boomixam. (Noknifojot kādu ir iespēja dabūt no 7/14/21/30 dienu vipu + 1/3/5 idc , balvas katram tīri random no wheelofdecide iedalītas, lai nav nekādā ziņā sliktākajam targetam labākais bonuss un jā, (clubs īpašs gadijums) Duram līdz 15.02.2021! p.s. Ja tev jau ir VIP`s tad tas tiks upgradots uz VIPPLUS uz noteikto ilgumu. LAI IZDZĪVO STIPRĀKAIS! GL Ja būs redzama aktivitāte, gnjau sadomās vēl kādu konkursu pēc kāda laiciņa.
    1 point
  3. Klzzys

    Autovadītāja tiesības

    Autoskola pa pusei bija pālī, pa pusei guļot, teoriju autoskolā noliku, braukšanu arī ( tikai 2 kaķi un 3 riteņbraucēji pagadijās uz ceļa), csdd teorija ideāli, braukšana ar otro piegājienu 10 minūtēs, tā vēl jau šobaltdien braukāju mammas vāģī kā lielais
    1 point
  4. Liku uzreiz kad palika 18, ieberzos ar autoskolu, braukšanās slauca naudu normāli un tā arī nepabeidzu. Paņēmu pauzi, pēc gada atkal iestājos, izgāju teoriju un laika trūkuma dēļ atkal nācās pārtraukt. Vēlāk aizbraucu uz Zviedriju strādāt, sapratu, ka vajag tiesības, bija izdevīga cena un nopirku. 4 gadus jau nav problēmas bijušas ar to. Pa Latviju problēmu nav. Bet nu ir plānā kaut kad nokārtot tās tiesības, lai ir.
    1 point
  5. choko

    Autovadītāja tiesības

    2014. gadā sāku likt tiesības, prims paliek 18 gadi. Sāku likt, jo bija izdevība pa lēto. Viss apstājās, jo pa lēto bija teorija, braukšanām nauda nebija, kā nekā vidusskolnieks bez darba. Pēc tam 2015. gadā, bija darbs un domāju, nu jāmēģina atkal. Ar klasesbiedreni aizgājām uz mustangu, manuprāt sliktākā izvēle dzīvē, teoriju nevarēju nolikt, bet braukšanās instruktors dzina uz eksāmenu. Pa cik teoriju nevarēju nolikt, nofoldoju visas tiesības. Klasesbiedrene arī nofoldoja Tad pienaca skaistais 2018.gads, iestajos jaunā autoskolā. Izsēdēju teoriju, aizgāju pie instruktora, kurš pateica, ka vairāk par obligātajām man neļaus braukt. Tā nu noliku CSDD eksāmenu un braukšanas eksāmenu ar pirmo un 2018.gada februāri tiesības bija rokās. Divi gadi vēlāk un man ir savs aibibī un uz ielām uzmanās no manis. Un jā, tiesības man aizņēma 4 gadus
    1 point
  6. Kanepis.

    Autovadītāja tiesības

    Es tiesības uzsāku likt 2015. gadā ( Ja nemaldos, tad jūlijā), tuvojās man 18 un vecāki man piedāvāja variantu, vai nu tu vēlies, ka mēs tev apmaksājam tiesības vai uzrīkojam tev dzimšanas ballīti. Protams, bez nekādas otrās domāšanas izvēlējos tiesības, jo patēvs man mācīja braukt ar mašīnu jau kopš 12 gadiem un pirmo reizi, kad apsēdos pie stūres, tad nevarēju vien sagaidīt to dienu, kad saņemšu tiesības. Tad arī sākās autoskola jūlijā un pasniedzējs bija lāga čalis, vārdā Arnolds. Neteikšu, ka teorijā krāpos, bet pāris reizes panāca pašmaukties testos. Autoskolas apmeklēšanas momentā, man laukos bija prieka māšīna ar kuru centos papildus ''apgūt'' prasmes jeb likt māsai sēdēt blakus un ''papontot'' kā māku gonkot. Kādas pāris reizes gandrīz sanāca paķert grāvjus un tā arī Ieva vairs nekāpa man blakus (Nesaprotu kāpēc, neviens tak nenomira). Labākais moments ko atceros no autoskolas bija, kad liku eksāmenu. Biju vismaz ticis 1/3 no jautājumiem un pasniedzējs vaicāja, ''Nu , Stalone. Kā mājās testi gāja?'' Es lepni atbildēju, ''Pēdējās 3 reizes pa 0' lēm, labi, pēdējā testā 1 kļūda bija''. Un viņš uzreiz man pateica, ''Par to, ka godīgi atbildēji, nāc saņem papīru''. Tad tā arī to eksāmenu neizpildīju un autoskolu biju nokārtojis. Braukšanas bija kā braukšanas, protams, caur ģimenes draugiem. Rezultātā, bija kādas pāris braukšanas jāizbrauc un jau tiku pie eksāmena. Tāda man bija pieredze saņemt tiesības.
    1 point
  7. em1

    Autovadītāja tiesības

    Kur opcija - "pašlaik lieku"?
    1 point
  8. viksnins

    FACEIT fragmovie

    Sveicināti! Gribēju padalīties ar saviem fragiem faceitā, enžoi! :D
    1 point
  9. Frogijs

    Autovadītāja tiesības

    Dabūju tiesības pirms akkas. Tas ir viss. Paldies par uzmanību.
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×