Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/20 in all areas

  1. Mamma šodien pasauca un teica, ka parādīs kaut ko “smieklīgu” un es atkal nodomāju, ka būs kaut kāds facebook pieaugušo joks, kuru es jau biju redzējis 2014. gadā un mammai tas liekas smieklīgi šobrīd. Actually, nebija ne vainas šim oriģinālajam pantiņam, kas ir aktuāls šogad. no šī izriet tas, ka visiem vajadzētu saglabāt mieru un pozitīvismu ne tikai šajos svētkos, bet arī ikdienā. Lai gan mazliet par vēlu, lai apsveiktu visus svētkos, bet tomēr novēlu izturību, vesalību un gribasspēku, jo tas noderēs! sanāca mazliet liriski izplūst, bet nu tā sanāca... Nolēmu pieveinoties konkursam, par cik ir maza aktivitāte un balvas kārdinošas... Atzīšu to, ka nav tas “oriģinālākais” apsveikums, bet kuram no dalībniekiem ir? Paldies! Ejiet Dieva mierā!
    4 points
  2. GERA

    [Unban] ⛧GERA⛧

    Mans niks: ⛧GERA⛧ Mans steamID: 76561198798753589 Admins: linceens Admina steamID: 76561197963711726 Serveris: all servers Iemesls: General cheating/exploits Laiks kad nobanoja: 2020-12-26 13:30:20 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: links Demo: auto-20201226-1300-jb_lost_planet_redux_v1a.dem Paša paskaidrojums par situāciju: Šodien,(12.26.2002.) jail break serverī izmantoju macro (kā joku!) makro nebija pielietots uzdotejā spēlē. Ja būtu uzdota šī spēle kā uzdevums pašsaprotami nebūtu izmantojis! Paskaidrošu kādēļ man ir šāds makro un kapēc man tādu vajag! Spēlējot spēli minecraft no zombijiem centos dabūt XP kas dotu man leveļus lai varētu pārtaisīt instrumentus šis macro nebija domats lietot iedenty serveros. Pēc macro izmantošanas admins (Linceens) teica vai tevi tagat nobanot? es teicu nē tas bija joks ka es tā vairs nedarišu. Viņš turpināja, nu bet es tevi varu tgt nobanot! pagāja 10 min un pēksni saņēmu banu. Kādēļ man liekas ka bans ir nepamatots! 1. macro nebija pielietots uzdotās spēles laikā. 2.sakarā ar pirmo apgalvojumu man liekas ka perma bans ir parak traki.( saprastu ja uzliktu 2h vai ari 1 dienu) 3.nobanot no vissiem serverim ir neloģiski jo nekurā citā serverī šis macro nevarētu nekādā viedāpalīdzēt vai ari izjaukt spēles būtību! P.S - Sapratu savas kļūdas un apsolos nekad vairs nejokot un nepielietot šāda vaida manipulāciju!
    3 points
  3. skaruu

    Ziemassvētku konkurss

    Sveiciens šajos grūtajos laikos identiešiem no salaveča ja nu kādam nav ticība, ka tas ir paša taisīts darbs: zsvetku_kartina_1.ai
    3 points
  4. Outpace

    [Unban] ⛧GERA⛧

    tik random paskaidrojums tev sanāca, bet par cik ir zsvētki, un diezvai permu baigi par autoclickeri vajadzētu likt šoreiz unbanošu, tas nekādīgi nedod tiesības pēc šī posta iet un autoclickot 24/7 serverī, jo tad ganjau arī paliksiet zem bana.
    2 points
  5. FlukyS

    Ziemassvētku konkurss

    Varbūt kaut kādā veidā palielināsies konkursa aktivitāte. Katrā ziņā, novēlu visiem vērt kastes vaļā tikai ar profit, arī #idcbox -
    1 point
  6. @Kingle* / Roberts šoreiz pacēla pirmo vietu, došu ziņu kad nākošais turnīrs parādīsies, paldies!
    1 point
  7. Priecīgus un gaišus Jums visiem Ziemassvētkus! :)
    1 point
  8. ljoxa

    Ziemassvētku eglīte 2020

    Mums pašiem eglītes šogad nav, jo cenšamies no mantām tikt vaļā, lai nākotnē vieglāk pārvākties. Eglīte pie vīra mātes pēc visu (gandrīz) dāvanu izsaiņošanas un Viens pats mājās sesijas. :D
    1 point
  9. nevienam no jums nav pat taisnība, jo 1) nepagāja 5sekundes un tu sāki skriet, 2) līderis (houl) deva komandu sastingt ( pirms pagāja 5sekundes) , ko fur`ijs bija izpildijis, teorētiski tur skaitās fk, jo devi jaunu komandu, ja nebūtu šī komanda dota, tad arīi šis 20 noteikums strādātu un mierīgi varētu šaut nost. anyway still diezgan smieklīgi ,ka par tik specifisku "fk" sipar ko pašam nav 100% pārliecība, taisi sūdzību.
    1 point
  10. 20) Gadījumā ja tiek nogalināts līderis, spēkā paliek iepriekšējā līdera dotās komandas, līdz brīdim kamēr tiek izvēlēts jaunais līderis (max. 5 sekundes) un tiek dotas jaunas komandas - paziņojot, ka iepriekšējā spēle/diena ir beigusies. Nomira līderis, tu man skrēji uzreiz virsū, nepagāja 5 sekundes un es tevi nošāvu.
    1 point
  11. hugs

    Ziemassvētku konkurss

    Cienījamie IDenty MU spēlētāji! Lūdzu, atbildiet man, vai Ziemassvētku vecītis pastāv vai tomēr ne? Mamma saka, ka ir, bet sieva smejas! @bdmku, 47 gadi.
    1 point
  12. Novēlu veselību un censtiies nesaķert šito coronu, kā arī daudz naudu
    1 point
  13. Neatkarīgi no ierobežojumiem un visa pārējā teātra, priecīgus Ziemassvētkus!
    1 point
  14. novēlu visiem priecīgus un siltus šos svētkus, ēdiet daudz zirņu, lai maz jāraud serveros viss būs kārtībā un nākamgad atgūs šogad iekavēto.
    1 point
  15. akka

    MU ONLINE BALSOŠANA

    šitajā tikai ar fb reģistrāciju :( tie kam nerāda bildes, vai negrib spiest uz viņām https://gtop100.com/topsites/Mu-Online/sitedetails/IDentyMU-Online-98959?vote=1 https://topg.org/mu-private-servers/in-620467 https://www.top100arena.com/in.asp?id=97882 https://muonline.us/in/id467/ tikai ar fb reģistrāciju https://mu.mmotop.ru/en/servers/34547/votes/new lūdzu, paldies, ar laiku tiks uztaisīta reward sistēma, izdomāsim vēl kāda viņa būs, balsot laikam, var katru dienu.
    1 point
  16. buvnikes1

    League of Legends Spams

    Low plat autofill game MedalTVLeagueofLegends20200606054853.mp4
    1 point
  17. Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/id/houligais/ Mape / Serveris / Datums / - 12.25.2020 jb_arctic_jail_v3 5 rounda apmeram 3 minute Pārkāpums (piem. wallhack,) :Fk Papildus informācija ( Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrēta situācijas aprakstu): Bija jabut rinki biju tur tika nogalinats lideris pagaidiju 5 sec un skreju pie houl uzlidu pa trepem vins panema lideri pateica jabut rinki un uzreiz nosava un atteicas slayoties ka ari chata pret mani bija toxic un teica ko es raudot un lai rakstu sudzibu. auto-20201225-1614-jb_arctic_jail_v3.dem.bz2
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×