Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/20 in all areas

  1. kluvz

    Adminu tīrīšana

    identyam vajag basebuild serveri
    3 points
  2. re1

    Unban [All-servers] wh jorp

    Man te manliekas nav ko komentēt, jorp, mēs abi zinām, kas ir noticis šajās mapēs un, ko tu esi pārkāpis, tavs crosshair placement, movement un awareness visu nodod, uzreiz var saprast, ka tiek lietotas palīgprogammas. Neredzu jēgu sīkāk komentēt, ja tev kautkas neskaidrs, raksti man pm, es tev varu 400 vārdu argumentētu eseju uzrakstīt par ne vairāk kā 3 roundiem. Bans paliek, jauku sestdienas vakaru.
    3 points
  3. xaotic

    Musician.

    mazliet pārāk lēns priekš manis, nebūtu kas tāds, ko personīgi klausītos ikdienā - 6/10
    2 points
  4. akka

    Adminu tīrīšana

    Kaut kad taču šai dienai vajadzēja pienākt ne? Pateiksim paldies par darbu vecajiem adminiem un dosim iespēju jaunajiem censoņiem, atļausim pieteikties adminiem bez tik augstām prasībām un tad jau redzēs kā viņiem sanāks. Vairāk vai mazāk serveru administrātori / admini varētu ieteikt adminus, jo viņi serveros visvairāk pavada savu laiku un apmēram saprot kurš varētu būt labāks, vai ne tik labs kandidāts. ( ieteikt adminus var privāti! ) No hard feelings, nevienam adminu nenoņēmu tāpēc, ka nepatīk, vai nesaista cilvēks, visi admini vienā maisā metami, citi aktīvāki, citi ne tik aktīvi kā agrāk - tāpēc arī atļaujam viņiem padzīvot kā parastiem spēlētājiem un kas to lai zin, ja vēlreiz būs vēlme pieteikties - droši! Serveri kuri netiks tīrīti - surfs ( jo viņa vietā būs cits serveris ), duels ( jo viņš kinda dead un domāsim ko ar viņu darīt, vai nu uzlabot kaut ko, padarīt vieglāk spēlējamu ilgāku laika posmi, vai mainīsiem ) Cilvēki kuriem ir imunitāte tīrīšanā, jeb kuri paziņoja par savu neaktivitāti adminu sadaļā - Noirolele, owen, Walter, linceens paziņoja par neaktivitāti - admins paliek sarkans pāri nikam - admins off fazijs pāri nikam - admins paliek, paldies, ka pildi savus admina pienākumus. aktīvisti - 3IDC katram, paldies katram! ( drukājat pm ........ ) Arēnas adminu saraksts: -jlaleler, bigRIZA, Cdrapeg, Clubstep, essenceN, KaarumsLV, owen, snk, WaCco^ Puba adminu saraksts: Roubelc, Arcca, BigFoot, Clubstep, em1, eXsup, gimmetheloot, har1, hazzeN, KarmaYste, preacher JB adminu saraksts: rebudijs, TnT, Ba`Gvel, Fenixxx, JŪLIJA, linceens, Mercedes`, Miskuzi, Nezinkas, Noirolele, zex lai nu kā, paldies visiem adminiem, ne tikai zeltainajiem, bet arī zaļajiem un sarkanajiem, novērtējam visu ko darījāt servera labad, paldies par pavadītajām stundām serveros, par banotajiem čīteriem, reportiem, ieteikumiem, no hard feelings, ja gribat būt admini, parādat, ka ir tā aktivitāte un piesakaties vēlreiz, pa lielam tikai 1, vai 2 cilvēki pazaudēja adminu dēļ tā, ka ir neskaitāmi false ban, atā draudziņu, pavisam drīz identijam parādīsies kaut kas tāds kas nekad nav bijis, bet ir ļoti sen aprunāts, cheers! Ar cieņu IDenty.lv Administrācija
    1 point
  5. Krums

    Latviešu dziesmas

    dziesma ir laba, saprotu, kapēc lai kādam viņa patiktu, bet "nav mana tējas krūze". 7/10
    1 point
  6. valca08

    Adminu tīrīšana

    Cs 1 6 JB back MTA Dayz ? lae 1 6 teici ka septembri bus
    1 point
  7. stn

    Musician.

    8 TRUE
    1 point
  8. 1 point
  9. inwiity

    Musician.

    9,5
    1 point
  10. smux

    Adminu tīrīšana

    rust serveriit tad jau labak
    1 point
  11. Vasja

    Spotify Wrapped 2020

    Travis Scott gang
    1 point
  12. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles SERVER: ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv ADMIN: Ba`Gvel REASON: wh TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Fortify biju ct. Speleju visu mapi ct, tad mape mainijās uz xmf mapi un es izpeleju vel dažus raundus teroristos un tad izgāju ārā no jailbreak. Pēc kāda laika gribēju atkal spēlēt, mēģināju ieiet jailbreak serverī un uzzināju, ka man ir bans. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV jb_fortif 2020-12-05 12:54 25.1 MB jail_xmf 2020-12-05 13:35 19.7 MB 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu Fortify mapē visu mapi biju serverī un xmf mapē dažus no pirmajiem raundiem {1-3} biju serverī.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×