Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/03/20 in all areas

  1. 4 points
  2. Spēļu dators jau nav investīcija, tu ieguldi naudu, un gadu laikā viss tavs kompis zaudē vērtību, lēnā garā. Kā arī kas te ekskluzīvs, šī informācija ir pieejama internetā :D
    3 points
  3. @Ba`GvelMans AIM ir uzlabojies spēlējot PUBā, un jā ir iespējams LUCKY. :) Lai Ban Team skatās.
    2 points
  4. 11:3 raunda sākums, 1/4x speed, šauj pavisam citur, bet ievelk galvā divas reizes pēc kārtas. 12:3 raunds, kaut ko skaties apkārt, līderis saka nekustās un tu pēkšņi sāc tēmēt un šaut pa līderi, kas sāka parādīties kadrā, īsti nesapratu kāpēc. Pēc neilga laika, es mūku prom, un tu mani prosta izdefoji ("izrektoji joblī") un tava atbilde bija - mani laikam tūlīt nobanos. Tava reakcija uz to bija pilnīga 0, tā kā būtu trenējies, kur hitot to shotu un tā būtu ikdiena. Iespējams, ka šis viss ir luck un kaut kāda sakritība, bet kas to lai zin.
    2 points
  5. Es šaubos ka ar vārdu investē, bija domājis to tāda veidā ka tu to saprati. Tagad noteikti ka jā, ekskluzīvi bija kad posta brīdi tas nekā nevarēja būt internetā, jo runa iet tieši par ROG kartēm nevis Nvidia as in total. Bet vienmēr kāds zin labāk :)))
    2 points
  6. lollka

    Saliec man datoru

    Nu ar šim vajadzībām tad jau tikai portatīvo...
    2 points
  7. Hazzelis

    free The devision

    https://register.ubisoft.com/the-division/en-US līdz 8 septembrim
    1 point
  8. Klzzys

    free The devision

    Mens its DIVISION
    1 point
  9. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Disconnect: You have been banned from the server SERVER: ██ [LV] ★ PUBLIC <128 Tickrate> #IDenty.lv !WS !KNIFE ADMIN: Ba`Gvel REASON: cheats TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Paša paskaidrojums par situāciju Vispār es nezinu kāpēc man dotu banu par čitošan, ja pat es nemāku čitot. Bet nu ja BaGvel a kungs uzskata ka es čitoju tad lai paskaidro kur? -Ja tu uzskati BaGvel, ka tev Nošāvu kad tu skrēji uz kameru un izšāvu caur sienu. -Ja tu vēl uzskati,kad nošāvu Sniedziņu tad es uztaisīju slay, jo Anakingo atlava join 1 sek pirms vinu nošavu. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV Šeit 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. Nezinu kurā raundā ADMIN saskatīja kad čitoju. Jo pajautā jeb kuram spēlētājam PUBā/JB kad nečitoju un neizmantoju palīgprogrammas, just LUCKY.
    0 points
  10. https://drive.google.com/drive/folders/1Kpx-ofnTBoTWp4ThwS6Smz1Ue8KqnGpc Publicēšanas datums - 1. septembris, rakstu tu veidoji 2. septembrī, neliekas diezko ekskluzīvi, ja ir dažas lapas, kas jau veidoja no šā materiālu rakstus 1. septembrī. Tā informācija, ko esi te iekopējis ir pieejama tajā google drive linkā, šeit:
    0 points
  11. šokolāde: foršs puisis, bet dalbajobs!
    -1 points
  12. Dzabars

    Saliec man datoru

    Savu laik, ja nemaldos 2012. saliku savu pašreizējo pc ne tajā lētakajā kantorī, Dateksā par mazāk nekā 300 latiem, joprojām iet, un arī paspēlēt kko var. Rodemental variants ir labais. Ja vēlas tiešām geimot par tādu ciparu, rīt būšu darbā, par tādu ciparu sanāks samērā moderns i7 jau ar kādu gtx 1080(lietots)
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×