Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/25/20 in all areas

  1. 2 points
  2. unbanu vari iegādāties šeit ---> https://identy.lv/veikals
    2 points
  3. Kingle* / Roberts

    Musician.

    10/10
    1 point
  4. har1

    Sveicam: re1, Nezinkas

    apsveicu reinit
    1 point
  5. Tev boomix jau teica, ka unbanu nedabūsi..
    1 point
  6. Walter

    [Unban] Akl

    Draudziņ tu kavē jau vairāk kā mēnesi, sūdzība ir jāraksta 2 dienu laikā pēc bana saņemšanas.... Unbanu vari iegādāties https://identy.lv/veikals Tas ka tev ir 700 mači Faceita neko nenozīmē. Zinu cilvekus kas ir čitojuši ar vairak spēlēm bet vēl aizvien nav vac banoti. Bans netiks noņemts, tc.
    1 point
  7. Sēdi kamerā, tā lai Tevi redz un apsargi var nošaut, nevis speciāli gaidi, kad visi aizies prom un tiksi pie iespējas aizmukt. edit - Tu izmanto kartes nepilnības, kas apgrūtina apsargu darbu. Kartē nav ne lampiņas, kas paziņotu vai ieslodzītais ir kamerā un kameras nevar arī aizvērt. Pieņemsim, tagad apsargi ies šaudīt pa kamerām, lai saprastu, vai kāds ir kamerā vai nē. Tas aizņemtu ļoti ilgu laiku. Tas, ka tāda noteikuma nav, nenozīmē, ka tā var darīt. Piedod, atvaino, ja Tev pašam šo grūti ir saprast, tad man žēl.
    1 point
  8. Cruzyi

    [Unban] Akl

    Mans niks: Akl Mans steamID: 76561198413016874 Admins: [ID] Walter <3 Admina steamID: 76561198101808604 Serveris: all servers Iemesls: General cheating/exploits Laiks kad nobanoja: 2020-07-10 17:40:58 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: links Demo: 0 Paša paskaidrojums par situāciju: Nezinu par ko mani nobanoja, demo nezinu kurš jo bans ir samērā vecs. Mani non-stop reportoja jo labi spēlēju. Manam profilam ir linkots faceit, 700+ matchi, esea profils.. Var discordā parunāt ja ir kādi jautājumi.
    -1 points
  9. 1. SERVER: ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv ADMIN: ✪ boomix REASON: banned by boomix TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent . 2. Paša paskaidrojums par situāciju Tātad viss sākās ar to ,ka satiku Arenas čali ,kurš piedāvāja man idc par brīvu es piekritu kādēļ gan ne? Tad vins lika man sutit vinam Idc ,kā ari es to izdariju ,aiz savas neapzinības dēļ tādā veida es vinam sutiju un vins man atpakal tika buggoti idc taču man nebija ne jausmas ,ka kas tāds notiek.Varu melot un teikt ka jā es bugoju idc un zināju kā tas notiek un speciāli apzinoties to dariju ,bet man neliekas ,ka tas būtu pareizi melot un teikt ,ka darīju to apzināti. Dadudzi domā ,ka es pats esmu to darījis un bugojis taču es varu apsolīt ,ka neapzināti tika buggoti idc man pēc kā es tos izdalīju draugiem domājot ,jā labi varbūt kāds bagātais sapirka ,taču tā nebija. Mani aptina ap pirkstu visu šo laiku ,ja būtu zinājis ka ir tāds bugs es būtu gājis pie admina un uzreiz atklājis ,taču kad man idc bija loti daudz sapratu ,ka viss nebeigsies labi izzstāstiju adminiem visus kuriem biju devis IDC izzskaidroju ,kā manuprāt bugs varētu darboties.Un jā pēc visa ko centos paskaidrot neviens man neticēja un pašam sev ir grūti noticēt ,cik gan stulbs es varēju būt un domāt ,ka kāds reali dos man Idc tik daudz par brīvu zinot ,ka tos pērk par īstu naudu.Es ceru ,ka tiešām ieklausīsieties manī un cerams dosiet man vel vienu iespēju spēlēt šajā servī.Paldies!!! 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV Nav 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. Nav
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×