Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/20 in all areas

  1. Šoreiz divi laimīgie - STEAM_0:1:426238025 un STEAM_0:0:184409575. links uz DEMO , de_mirage ; 2020-08-18 00:13 . Varbūt šī sūdzība ir stulba, bet šie divi cilvēki kārtīgi nobendēja tā brīža atmosfēru pubā, tādus satiekot, pat spēlēt vairāk negribas. pirmais ienāca STEAM_0:1:426238025 čalītis un lepni gaidīja savu draudziņu, lai kopīgiem spēkiem runātu pretīgas jēlības un visā visumā debilas lietas. Lieki piebilst, ka arī bija team flash utt. Demo skatamies no 19. raunda, kulminācija ir divdesmitais raunds un uz priekšu, kad serverī ienāca Ieva. caur calladmin , laikam, izdevās kādu sasaukt, jo dabūja gagu. Lūgums izvērtēt, vai šādi tipāži nepieciešami Identy serveros, uzskatu, ka par tik braindead rīcību būtu jāseko perma banam. Paldies!
    8 points
  2. akka

    [PUB] Daiļrunātāji.

    par šiem 2 sūdzējās arī viena meitene vakar vakarā, traucēja spēlēt, šāva galvā, meta flašus zem kājām, domāju, ka tādi cilvēki tiešām nav vajadzīgi, uzliku abiem peram banu, ne tikai par lamuvārdiem, bet par visu pārējo arī, ja vēlēsies te spēlēt - pirks unbanu un redzēsim vai ir labojušies. Butter, Tev ieteiktu drīzumā pieteikties par adminu, lai nav jāveido sūdzība katru reizi pie šādiem izgājieniem, čīteriem un citām lietām. ;)
    5 points
  3. ob1sh

    Suši, kebabs vai pica?

    EAT. SLEEP. KEBABS. REPEAT.
    2 points
  4. 1 - Kebabs - Var ēst ikdienā. 2 - Pica - Var ēst baļukos un šadtad pēc noskaņojuma 3 - Sushi - Ja būtu jāizvēlas ēst ūdeni veselu nedēļu jeb sushi, es noteikti izvēlētos ūdeni.
    2 points
  5. buvnikes1

    Suši, kebabs vai pica?

    Ja būtu lielāka alga, varētu atļauties sushi un picu. I stick with kebab, jo jāveic daily pasutijumi akkam
    1 point
  6. faz

    Musician.

    Samērā sick songs, ieķeršu, paldies! Mercenaries - Bounce, lieku šādā formātā (ar divām dziesmām), jo nevarēju atrast labākā kvalitātē. RMR from Strickly Roots bringing you the best of Bronx underground hip-hop!
    1 point
  7. Krums

    Suši, kebabs vai pica?

    kāds negrib mani aizvest nogaršot sušī tā, lai es godīgi varētu nobalsot? lūdzu. paldies.
    1 point
  8. nibbasaursban

    bans pa neko

    "tikai šoreiz ip mācēji samainīt, viss sakrīt, gan ip, gan arī jauns profils tev ir" ta 1 ip man mainijas jo es esmu pie bralena 2 tas acc ko tu atsutiji nobanoja tad kad es beidzu spelet csgo 3 ip nevar nomainit jebkur kur tu gribi un 4 es esmu 100% parliecinats ka sim acc https://steamcommunity.com/profiles/76561199019044240 ip ir cits nevis kads man tagad ir es esmu spelejis zem tikai 2 ip jo pa vasaru braucu pie bralena
    1 point
  9. love_me

    Musician.

    6/10
    1 point
  10. gurix

    Suši, kebabs vai pica?

    sushi var pa taisno podā nolaist :) godīgi sakot ar kebabu nekad nav bijušas problēmas, neesmu ne reizi ēdis negaršīgu kebabu so it's the best option here. Pica ir overrated, gluži nekad nav baigi uzrunājusi pica, vienīgais ja tā ir Tukuma Mego pica, tad bazara nav.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×