Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/26/20 in all areas

  1. Vispār vispirsm vajadzētu notestēt, vai pelei ir tāda pati/līdzīga darbība pie cita kompja, lai saprastu, kur ir problēma - pelē vai kompī. Ja jā, tad derētu pačekot tādu pat scenāriju citā aplikācijā - varbūt ar pašu cs instalāciju ir kādas problēmas. Ja viss joprojām atkārtojas, tad mūsdienās lielākajai daļai ir kaut kāds savs softs, kurā iekšā var pamainīt šādus tādus settingus. Šajā gadījumā izklausās, ka varētu pabakstīt DPI, un skatīties vai tas kaut ko maina. Ja still nekas īsti nemainās, tad ir pamats domāt, ka pele vienkārši mirst, tieši sensors, un būs laiks iegādāties jaunu.
    4 points
  2. Vai ir iespēja uzrakstīt, kas par peli tieši?
    2 points
  3. kreygasm

    [Sudziba] Blen d

    Tu legit uzrakstiji team chat: iešu gr, esmu tuvajā kamerā. Sāc skriet uz GR, tiec iekšā, sāc raudāt ka gribi join tevi nošauj. Ko Tu expecto? (saudzēju OutPace laiku, pilnīg useless sūdzība wtf.)
    2 points
  4. Kad man bija bloodys, citreiz flickojot arī pele palika uz vietas, nopriku logitech nekad neesmu vairs saskāries ar šo problēmu. man šķiet ka vienkārši peles lāzeris uz tik ātru kustību nenoreaģe or smtn, jo es pat meģinaju mainit peles un skatīties kas bija etc, un ye , vienkārši peles lāzerim nav tas jūtīgums nepieciešamais, nespēj tik ātri nolasīt to info . arī vel bija problēma ka kaķa spalvas tika iekšā lāzerī, un tas arī peli mētāja un stādināja, so mošk pačeko , it sevišķi ja tev ir balts kaķis, pats mazakais gaišais matiņš man škiet ka var pat radīt problēmas .
    1 point
  5. ja Tev ir kaut kāds maximas variants , tad uz ''peles strādāšanu'' vari nerecēt (nopērc jaunu) bet jā , kā @Arccaminēja , nomaini DPI , ja vīspār Tavai pelei ir tāda fiška
    1 point
  6. rebudijs

    JB Konkurss.

    Konkurss ir noslēdzies. 1. vieta - Sno0ppY ar 724 naža killiem. 2. vieta - Dutch van der Linde ar 694 naža killiem. 3. vieta - Noirolele ar 595 naža killiem. Paldies visiem par piedalīšanos, bet tomēr, šis konkurss izraisīja lielu negāciju serverī, tāpēc šāda veida konkursi netiks vairs veidoti. Nākamais konkurss tiks veidots augusta sākumā, bet par to informācija būs nedaudz vēlāk. Balvas tiks uzliktas tuvākajā laikā.
    1 point
  7. 1 point
  8. ob1sh

    Identy karaoke konkurss

    sorry par repost , kkādas figņas ne līdz galam aiziet :/ https://failiem.lv/f/w5jr6xwv
    1 point
  9. kreygasm

    JB: Izņemt HS Knife.

    Most inconsistent & bugged plugins JB vēsturē, ir iespējams tēmēt pa galvu un izdarīt damage kā ar weak stab. Vai arī durt pa kājām un izdarit -125 galvā. (ir variants ari update viņu lai ir more consistent)
    -1 points
  10. CiekursS

    [Sudziba] Blen d

    kreygasm paskaties demo sapratīsi.
    -1 points
  11. CiekursS

    [Sudziba] Blen d

    Topiks jānosauc "Sūdzība [serveris] admina niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point) 1. Blen d 2. Es biju nospawnojis pašā pirmajā kamerā kas ir pie gr un viņš domāja kad iešu uz gr kad gāju uz riņķi un viņš mani nošāva bez iemesla (FreeKill) 3. jb_peanut_v3r 2020-07-24 17:10 4. 2 rounds mape
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×