Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/14/20 in all areas

  1. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) - bAROVSKY 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - Tātad šodien ieeju serverī, pats savā nodabā spēlēju kad sadzirdu kādu spēlētāju runājam nesmuki - mairelj . Sauc cilvēkus sliktos vārdos,nosauc mani par low life un pasaka man lai es kaut ko viņam izēdu. Kā standarta procesu es viņam uzlieku mute, bet burtiski dažas sekundes vēlāk viņa draugs baROVSKY skrien viņu glābt noņemot mute un piekasoties man ka tur nekas neesot bijis. Es kā admins reti mute lieku par to ka cilvēks vienkārši lamājās. Lamuvārdi mani nerausta, bet ja tu sāc citiem braukt virsū un apvainot - mute. Uzskatu ka šajā situācijā barovsky nesaskatīja mute iemeslu jo pieradis kā draugs vai paziņa runā. Es arī netaisījos serverī kasīties jo neuzskatu ka citu priekšā adminiem būtu jārisina domstarpības. Viss ko ar šo topiku vēlos panākt ir izcelt vienu lietu - cita admina darbu lūgums kritizēt forumā nevis arēnā it īpaši vēl svaigs admins. Es saprotu ka viņš varbūt projektā nav jauna seja bet es arēnā esmu admins jau ļoti ilgu laiku un uzskatu to par necieņu pret manu darbu ja tu sāc unmute cilvēku un vēl piekasīties. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. - Demo attached. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību - Pats mapes sākums ir kad tas mairelj sāk izrunāties, tad seko mute no manis un tad unmute no barovsky. auto-20200714-1143-am_dust2014_idnew.dem.bz2
    12 points
  2. Admins bija uz testa laiku, ja nevar mēnesi pat izturēt sūdus netaisot, tad atvaino, nav lemts būt par adminu. Testa laikā brīdinājumus nedodam. Admins noņemts, taisu ciet. Cheers
    7 points
  3. Clubstep

    [FREE] Watch Dogs 2

    https://support.ubisoft.com/en-US/News/000056669/Ubisoft-Forward-Rewards
    6 points
  4. 1. kusiniek1 2.Paskaidrojums, ko darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda : Lamā un apsaukā mani. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. : demo aptuvenais laiks 25.00 jb_oasisv082020-07-14 09:4612.7 MB http://194.19.248.121/demo/auto-20200713-1142-jb_oasisv08.dem.bz2
    6 points
  5. re1

    [Unban] dzintar$$

    Nav pietiekami pierādījumi, Unbanned. Naylla saņem brīdinājumu. Lūdzu nebalstamies uz !calladmin vai pm's, ieejam paši serverī pārbaudam, jauku otrdienas vakaru!
    4 points
  6. rebudijs

    [Unban] dzintar$$

    Es nesaprotu pēc kā tad Tu balsties, ja cilvēks nav serverī? Un demo ir jābūt. ''Laiks kad nobanoja: 2020-07-13 19:59:34'' Personīgi gribētu redzēt, kur apsūdzētais šauj caur sienām. Uzreiz saku, ka nevaram balstīties pēc tā, ko cilvēki iesūta privāti, ka kāds čīto, ja tas nav skaidri redzams, saprotams, ja lietuvietis vai kāds cits ārzemnieks blatanti mauc ar čītiem, bet nejau, ka nav demo un nobano cilvēku, kad viņš pat nav serverī, tāpēc pieņemu, ka ir jābūt demo, ja jau nobanoji viņu, kad nebija serverī.
    4 points
  7. dude ? xd legit es nesaprotu , tas ka tu esi admins ilgu laiku arēnās liek domāt ka tu nevari kļūdīties or smtn ? :D darbu nerespektēt ? Tu jūties aizskarts jo tev legit fujaks pateica lowlifes arēnas streamo, tas ir kinda funny un piedūrīgi, bet nu ja tu gribi arēnas uztaisīt par svēto stūrīti tad sorrz boy aint gonna happen . i guess man jālien tev dirsā ja es esmu jauns admins un saprotu ka tu ar savu ilglaicīgo adminu uzskati ka esi pārāks par citiem , un dēļ ta ka par tevi pajoko ka tu streamo arēnas un praktiski pus arēnas par to ierēca, tad sheesh dude .XD ja augstāk stāvošie tur saskata kkādu pārkāpumu fine by me, bet nu legit tur vispār nebija par ko mutēt viņu , un pirms es unmutoju viņu es tev prasiju kādēļ bija mute, tu apmēram atbildēji ar tādu attieksmi es mutoju jo es varu . XDD dvj gl dude.
    4 points
  8. Naylla

    [Unban] dzintar$$

    Nebiji pubā? Tavu steam id no galvas neizdomāju. Ja nav demo, ir jaunbano, šis būs uz manis. edit: blatant caur sienu sāki šaut + vairāki vacoti profili, unbanojat, uznemsos vainu jebkādā ziņā.
    2 points
  9. "papildinu" jb_summer_jail_v5_walteredit2020-07-14 10:19 Kautkur īsi pirms nomainījās mape, apmēram 10:51- 10:56 http://194.19.248.121/demo/auto-20200714-1019-jb_summer_jail_v5_walteredit.dem.bz2
    2 points
  10. IDENTYlv

    Sveicam: Jorens

    Šodienas gaviļnieki Jorens svin savu 22. dzimšanas dienu Visi vēlē šo un to, Es to pašu labāko, Pilnu punci piēdies, Tortes kastē ievelies! Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  11. ♡︎ Akmens ツ

    Sveicam: Jorens

    Daudz laimes !
    1 point
  12. skaruu

    Sveicam: Jorens

    Daudz laimes!
    1 point
  13. Hunterīts

    Sveicam: Jorens

    Apsveicu!
    1 point
  14. SiekaluMeerciite

    Sveicam: Jorens

    Sumināts!
    1 point
  15. re1

    Sūdzība [Arena] barovsky

    Varbūt tu ar viņu vari tā runāt, jo jūs čomi or something, bet šī ir blatant necieņas izrādīšana, tur nebija nekādi joki vienkārši konkrēta rupjība, kur mute bija pelnīts. Tev nebija ne mazāko tiesību noņemt viņam mute. Tev jāiemācas izvērtēt situācijas no citu perspektīva. Mute netika uzlikts, jo gepardu nosauca par lowlife arēnas streameri, aizej pats apskaties demo pirms veic savu atbildi, lai neapkaunotu sevi vairāk, tur tika pateikts vairāk. Esam cilvēcīgi viens pret otru, un tas, ka tu domā uzreiz pēc šādas situācijas, ka admins esot uzreiz iedomīgs, nav laba rakstura īpašība. Mute ir pamatots, barovsky mutisks brīdinājums.
    1 point
  16. Kanepis.

    Sveicam: Jorens

    Daudz laimes, večuk!
    1 point
  17. inwiity

    Sveicam: Jorens

    gz
    1 point
  18. aurum

    Sveicam: Jorens

    Apsveicu!!!
    1 point
  19. snek`

    Sveicam: Jorens

    sveiciens, sīci
    1 point
  20. sniedzinsh

    Sveicam: Jorens

    Nu jau 22m kokā jāceļ, sveicieni
    1 point
  21. rebudijs

    Sveicam: Jorens

    Sveicieni Joren!
    1 point
  22. essenceN

    Musician.

    Solid 8.5/10 its nice, i like it.
    1 point
  23. Naylla

    [Unban] dzintar$$

    Viņš bija serverī, pubā, ne arēnā. Ja cheato, neviena pub admina nav on, nevar banot caur forumu? Tad kādēļ tāda opcija ir dota. Būšu pie datora, nolādēšu demo, paskatīšos un pierakstīšu laikus. Kur problēma?
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×