Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/20 in all areas

  1. Sodīts. Tas jau ir zināms, ka lehai patīk taisīt fdmg.
    2 points
  2. Sno0ppY

    [JB] Rik0 Maldināšana

    Pārkāpēja profils / steamid / niks: Rik0 Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_chicken_island 2020-06-25 22:00; 7. raunds ja nemaldos Pārkāpums (piem. wallhack,) Maldināšana Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Līderis saka, ka jāsastingst riņķa līnijā, pārkāpējs neesot līderis maldina ieslodzītos sakot "palecās", pēctam pats nošāva mani un vēl dažus ieslodzītos, tajā pašā raundā vēlāk noslayojās, bet nākošajos raundos slay nesekoja. Šī nav pirmā reize, kad Rik0 maldina terroristus, un uzskatu, ka par šādu regulāru maldināšanu viņam pienākas bans, tāpēc rakstu sūdzību.
    1 point
  3. Pārkāpēja profils / steamid / niks: lehai steamcommunity.com/id/yachts Mape / Serveris / Datums: jb_pleaseworkv420a2020-06-25 02:4323.9 MB Pārkāpums: FK / fdmg / favorisms Viss action ir spēles pirmajos 10 roundos. Spēlētājs lehai, kopā ar Marcello//Lv ļauj terroristam buvnikes1 skraidīt un kustēties pēc līdera komandām - sastingt, tajā pašā laikā fraggojot / free damagojot spēlētājus, kas dara to pašu. Ap kādu 8. roundu (ja pareizi atceros) buvnikes1 skrien ar ak47 rokās kopā ar terroristiem, bet CT skatās un viņiem ir absolūti vienalga, kas pierāda vēlvienu favorisma elementu, starp lehai un buvnikes1. Vairākas mini nianses spēles pirmajos roundos, kuras no galvas neatceros vairs, bet ir saistāmas ar favorismu un spēli padara nespēlējamu. FK mani ar deagle galvā, kad paliku pats pēdējais, līderim sakot, lai nāk visi ārā no bhop un nostājas pie slide istabas. Kad paliku pēdējais pie slide istabas, spēlētājs Marcello//LV man mugurā sāk durt nazi, jeb fdmg. Tad es izvēlos dueli ar naziem, bet lehai man iešauj deagle galvā sakot, ka man vajadzēja iziet slide. Es ļoti atvainojos, ka neesmu salicis precīzus laikus, man kaut kāds errors un neļauj apskatīt demo ierakstus pašam. Nezinu kāpēc.
    1 point
  4. lollka

    Musician.

    4/10
    1 point
  5. Pievienoju demo. https://failiem.lv/u/k9mtz3ah
    1 point
  6. re1

    [ARENA]Chiters Kpud.

    Banots, tc
    1 point
  7. Banned, paldies.
    1 point
  8. Ar4a`

    kaķi pret suņiem

    senāk bija suncīts, ļoti mīļa, tāpēc suņi ftw
    1 point
  9. essenceN

    kaķi pret suņiem

    Jūrascūciņas !
    1 point
  10. Hēra

    kaķi pret suņiem

    Mājās ir gan suns,gan kaķis,tapēc abi vienlīdz mīļi
    1 point
  11. aurum

    kaķi pret suņiem

    suns labākais
    1 point
  12. veterans

    kaķi pret suņiem

    Bruņurupuči ir zbis, kad biju sīks biju saķēris un turēju 3litrenē, tad atnāca žurka ar spieķi un pateica, ka balīte beigusies un savāca viņus.. Biju bēdīgs. Bet ja nopietni - suns ir nice ja ir māja, jo dzīvoklī turēt sunīti ir mocības. Kaķis tur labāk der.
    1 point
  13. boomix

    IDenty CS:GO stati

    Heyoo! Neko baigi gari nerakstīšu, bet pēc pieprasījuma šodien nopirku subscription priekš CS:GO statiem. Cik zinu, ļoti daudz lieli community šos izmanto, apskatīsimies cik noderīgi viņi būs mums. Visus feature, kas viņiem ir pieejami uzreiz nevaru pateikt, bet varam izpētīt to paši šeit: http://identy.gameme.com/ http://identy.gameme.com/ http://identy.gameme.com/ Tagad arī no navigācijas tiek redirectēti uz šo linku. Ja kādi ieteikumi tagad par konkursu rīkošanu vai kaut ko saistībā ar statiem, droši rakstam šeit. Cheers
    1 point
  14. ob1sh

    Musician.

    7/10 old but good enough
    1 point
  15. Mailm4n

    League of Legends Spams

    eu dzeki, man sita game neaptik vairs. komdani dolbajeni jobanue. slikta spele 0/10
    1 point
  16. Aidziiis

    League of Legends Spams

    lols hujna
    0 points
  17. Pārkāpēja profils / steamid / niks https://steamcommunity.com/profiles/76561199061915048/ Mape / Serveris / Datums / - am_redline_idnew2020-06-10 17:54 Pārkāpums (piem. wallhack,) Possibly aims, neiedziļinājos, vienkārši deva visiem insane shotus, un visi teica, ka viņš jau divas dienas tur čīto. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu)
    0 points
  18. Frogijs

    League of Legends Spams

    UN NEUZVARĒJĀM :))))))
    0 points
  19. faz

    Akka : "nedošu tev vipā pubu"

    Akka : "nedošu tev vipā pubu"
    -1 points
  20. faz

    Musician.

    10/10 Visu cieņu klasikām! Na jums mazliet trip-hops!
    -1 points
  21. faz

    Musician.

    Bik sintētiska dziesma, bet klausīties var! "Lemonade was a popular drink and it still is" for the old heads!
    -1 points
  22. faz

    Musician.

    No question, ka Biggijs bija viens no labākajiem, kuri varēja ieviest bailes caur repa dziesmu. Smagie bīti arī ļoti labi palīdzēja. Hooks vispār ģeniāls, 10/10 ! props Chubb Rock ir ļoti underrated čalis, tā pat kā O.C. un Jeru. Un Premier pie pults
    -1 points
  23. Frogijs

    kaķi pret suņiem

    Vardes all the way!
    -1 points
  24. faz

    Heroes of the Storm Spams

    Nexomania 2, let's go!
    -1 points
  25. fluffy

    kaķi pret suņiem

    look at my profile and what do you see
    -1 points
  26. faz

    Musician.

    Pārāk smērīga/upbeat priekš manis, tīk kas mierīgāks. Sit back, peep the lyrics and enjoy the classics! Šie džeki noteikti ir manā top15 all-time, jo spļāva ārā šādas dziesmas, kamēr pa radio skanēja Snoop, Wu un pārējais gangsta' reps. Jā, un viņi ir no West Coast!!
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×