Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/20 in all areas

  1. Pārkāpēja profils / steamid / niks: lehai steamcommunity.com/id/yachts Mape / Serveris / Datums: jb_pleaseworkv420a2020-06-25 02:4323.9 MB Pārkāpums: FK / fdmg / favorisms Viss action ir spēles pirmajos 10 roundos. Spēlētājs lehai, kopā ar Marcello//Lv ļauj terroristam buvnikes1 skraidīt un kustēties pēc līdera komandām - sastingt, tajā pašā laikā fraggojot / free damagojot spēlētājus, kas dara to pašu. Ap kādu 8. roundu (ja pareizi atceros) buvnikes1 skrien ar ak47 rokās kopā ar terroristiem, bet CT skatās un viņiem ir absolūti vienalga, kas pierāda vēlvienu favorisma elementu, starp lehai un buvnikes1. Vairākas mini nianses spēles pirmajos roundos, kuras no galvas neatceros vairs, bet ir saistāmas ar favorismu un spēli padara nespēlējamu. FK mani ar deagle galvā, kad paliku pats pēdējais, līderim sakot, lai nāk visi ārā no bhop un nostājas pie slide istabas. Kad paliku pēdējais pie slide istabas, spēlētājs Marcello//LV man mugurā sāk durt nazi, jeb fdmg. Tad es izvēlos dueli ar naziem, bet lehai man iešauj deagle galvā sakot, ka man vajadzēja iziet slide. Es ļoti atvainojos, ka neesmu salicis precīzus laikus, man kaut kāds errors un neļauj apskatīt demo ierakstus pašam. Nezinu kāpēc.
    7 points
  2. Mus0rs

    UNBAN

    HELLO 2. Es neizmantoju softariku , bet administrātors domāja , ka es softoju , + man bija aizdomas , ka komanda ir softeris tapec saku runat par softu . neko better luck next time ! : ) Es nezinu , laikam tas ir īstais demo . 4. Neatceros , jo biju laimīgs , ka mani uzskatīja par hacker man ! :) Teroristu halfā biju . Ar cieņu . Nicki Minaj Boyfriends . message (1).txt auto-20200625-1433-de_dust2.dem.bz2
    5 points
  3. re1

    UNBAN

    Tev bans ir par wh, nevis softu. Nav pietiekami daudz pierādijumu, lai banotu, Unbanned.
    3 points
  4. Sno0ppY

    [JB] Rik0 Maldināšana

    Pārkāpēja profils / steamid / niks: Rik0 Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_chicken_island 2020-06-25 22:00; 7. raunds ja nemaldos Pārkāpums (piem. wallhack,) Maldināšana Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Līderis saka, ka jāsastingst riņķa līnijā, pārkāpējs neesot līderis maldina ieslodzītos sakot "palecās", pēctam pats nošāva mani un vēl dažus ieslodzītos, tajā pašā raundā vēlāk noslayojās, bet nākošajos raundos slay nesekoja. Šī nav pirmā reize, kad Rik0 maldina terroristus, un uzskatu, ka par šādu regulāru maldināšanu viņam pienākas bans, tāpēc rakstu sūdzību.
    1 point
  5. Laur1s

    [JB] Tear Gunfeed

    Pārkāpēja profils / steamid / niks: Tear Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem.): jb_snow_v2 2020-06-25 00:45 , laikam bija 2-3 rounds Pārkāpums (piem. wallhack,): Gunfeed Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu)Mums visiem bija race un 2 bija izgājuši un teica lai pārējos nošauj. Viens bija tajā ūdenī un tear sākumā pašauj nelecot iekšā bet beigās vienkārši ielec iekša un viņu nodur. Nu es nezinu varbūt nav gunfeed bet tā auto-20200603-1228-jb_snow_v2.dem
    1 point
  6. fluffy

    kaķi pret suņiem

    look at my profile and what do you see
    1 point
  7. faz

    Heroes of the Storm Spams

    Nexomania 2, let's go!
    1 point
  8. Nu ko tad visiem lustiigi izliigoties un bucas visaam Liigaam varda dienaa! (un Jaanjiem ari - bet tas riit)
    1 point
  9. #Frogszempapardesarvanesu #Zupazempapardesarsinčuvikucimikiipelikapriizomendijuundaudzvairakamcitam
    1 point
  10. Ar4a`

    kaķi pret suņiem

    senāk bija suncīts, ļoti mīļa, tāpēc suņi ftw
    1 point
  11. Sno0ppY

    [JB] Hujakshhh Gunfeed

    Pārkāpēja profils / steamid / niks: Hujakshhh Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem.): jb_peanut_v3r 2020-06-20 12:59; ja nemaldos tad apmēram 4 raundus pirms beigām. Pārkāpums (piem. wallhack,): Gunfeed Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Pārkāpējs vienkārši pasaka: “Ai labi, man jāiet, kurš grib punktus?”, pēctam pieiet pie ieslodzīto bara un ļauj sevi nodurt, protams, pēctam ieslodzītie izmantojot viņa ieroci nošauj CT, tad viņš iziet no JB servera, nākošajā mapē pēc ~10 min viņš ir atpakaļ un turpina spēlēt tā, itkā nekas nebūtu noticis. Nezinu vai šis ir pietiekami ct banam, bet cik skatījos viņam pēdējā mēneša laikā jau ir bijuši 2 CT bani, izskatās ka tā arī nav kārtīgi noteikumus iemācījies.
    1 point
  12. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Bobby https://steamcommunity.com/profiles/76561198306338276/ Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_clouds_final52020-06-22 17:0235.2 MB 24. raunds ja noskatas full demo taja pasa mape bija vel abuse un monitoring Pārkāpums (piem. wallhack,): monitoring, abuse chata. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Monitoringo mani jau daduzas mapes, lamajas un abuse ari gandriz katru reizi kad ir online. Es saprotu normali ja 1 reizi tas notiek var ignoret, bet ja katru reizi kad cilveks ienak online, es neko neesmu izdarijis un sak monitoringot, bojat man garstavokli, traucet spelet un vel abusot.. Manuprat sis ir pelnijis ban, nevis gag. Gag ja ta butu 1 reize, bet si jau ir kada piecdesmita!
    0 points
  13. man ir vēlviens, Ja Jāņu naktī velkā šortus, tad odi sakodīs kājas.
    0 points
  14. churins.

    boomixam !

    Sveiks, man ir problēma sakarā ar maniem jailbreak modeļiem un maskām. Es esmu liels jailbreak spēlētājs un esmu vinu spēlējis ļoti daudz, man bija nopirkti kādi 5 modeļi ka piem.: Trevor, Harley Quin, Ballas 2, un daudz maskas ka piemeram vistas maska u.c, Vienu dienu mans brālis spēlēja solo competitive un vina teammate hakoja un vins tā rezultātā dabūja asociattes BAN (VAC) šajā rezultātā es vairs nevaru spēlēt jailbreak un visi mani modeļi un maskas (mana nauda) aizgājusi vēja. Man ir liels lūgums vai tu boomix nevarētu pārlikt manus modeļus un maskas uz mana otra steam accaunta. Man ļoti pietrūkst mani modeļi un maskas. Paldies, saulainu dienu visiem!
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×