Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/24/20 in all areas

  1. Par cik neesmu bijis pie PC kādas 2dienas un vēl 2dienas vismaz nebūšu, tad tev palaimējās un iedošu unbanu lai nav jāčakarējas utt. Nekur nebiju vismaz manuprāt teicis par mēneša termiņu tikai to ka jau kurš bans tev ir bijis, dabūsi vēl vienu banu pa vasaru, tad varēsi ar viņu sēdēt ilgu laiku vai pirkt unbanu. Adios
    2 points
  2. faz

    Heroes of the Storm Spams

    Nexomania 2, let's go!
    2 points
  3. Arcca

    Chat mention context

    Boomixam vajag topiku, lai kaut ko darītu, so here goes. Iepriekš bija jau runāts par scroll-to-message fīču, bet laikam jau līdz galam neizdomāja, ja jau pusratā apstājās, un izmaiņas revertoja. Tad ideja bišk citādāka, kam vajadzētu būt daudz vienkāršākai: Pie mention entries pievienot "konteksts" pogu. On click atverās jauns pop-up, kur ir ziņa ar konkrēto message, 10 iepriekšējās un 10 nākošās, tādā veidā ir redzams tuvākais konteksts ziņai čatā. Bet reizēm ar to arī nepietiek, tāpēc pievienot arī "ielādēt vairāk" pogas katrā pusē, lai varētu ievilkt vēl +10 ziņas. Šādā veidā nav vispār nekas jādara ar čatu, tikai jāpaņem ziņas ID un jāfiltrē datubāze, viss.
    1 point
  4. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Bobby https://steamcommunity.com/profiles/76561198306338276/ Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_clouds_final52020-06-22 17:0235.2 MB 24. raunds ja noskatas full demo taja pasa mape bija vel abuse un monitoring Pārkāpums (piem. wallhack,): monitoring, abuse chata. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Monitoringo mani jau daduzas mapes, lamajas un abuse ari gandriz katru reizi kad ir online. Es saprotu normali ja 1 reizi tas notiek var ignoret, bet ja katru reizi kad cilveks ienak online, es neko neesmu izdarijis un sak monitoringot, bojat man garstavokli, traucet spelet un vel abusot.. Manuprat sis ir pelnijis ban, nevis gag. Gag ja ta butu 1 reize, bet si jau ir kada piecdesmita!
    1 point
  5. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: o [CTBAN] Iemesls: nezinnoteikumus [CTBAN] Datums: 2020-05-31 13:42:00 [CTBAN] ----------------- 2. Paša paskaidrojums par situāciju Banu dabuju, jo taisiju fdmg. Bija runa, kad mēnesis paies, tad varēšu rakstīt uz ct unban. Mēnesis ir pagājis. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV Nav, jo tas bija 1 mēnesi atpakaļ.
    1 point
  6. Paco

    Priecīgus Līgo un Jāņus!

    Sašļiks! Tagad ne ko nesaņemšu. Vēlu jums vieglu galvu pēc svētkiem! Arī boomixam pēc sidriņa. P.s. sorry zaļo dzīves piekritējiem par asiņaino skatu.
    1 point
  7. Heijā, visi IDENTIEŠI! Nu ko, šodien ir 23. jūnijs un ko tas nozīmē? Visi piedzeramies! Da nē, joks. Kā jau visiem zināms, 23. jūnijā un līdz pat 24. jūnijam ir saucamie skaistākie latviešu svētki - Jāņi & Līgo! Pats personīgi es tos dēvēju par "sēdi mājās svētkiem", bet labi, ne par to ir stāsts. Jā, Jūs pareizi sapratāt, šodien sākas "Līgo & Jāņu" svētki! Visi ceps gaļu, ēdīs Jāņu sieru, dzers alu (iu), klausīsies latviešu saldo un klasisko mūziku un protams, būs arī mūsu pašmāju tradīcijas, kā piemēram - lekšana pāri bīstamajam un lielajam ugunskuram, papardes ziedu meklēšana un tamlīdzīgi. Neko gari es nevēlos rakstīt, nav jau domraksts, bet gribēju tikai piebilst un visus apsveikt svētkos! Galvenais, atceraties - alkohola lietošanai ir negatīva ietekme un nekāda gadījumā nesēžamies pie stūres un nelietojam to, ja tev nav 18 vai vairāk gadu!!! Visas labas tās zālītes Līgo dienas vakarā Vēl labākas tās vālītes Kas meitiņai rociņā Sveicieni no IDenty.lv Administrācijas Visi kuri mājaslapā atradīs šašļiku - būs malači un it ne ko nesaņems!!!!! Visi kuri topikā ierakstīs #zupazempapardes - arī nesaņems neko!!!! identy ticējumi!
    1 point
  8. sniedzinsh

    JB Konkurss.

    Noirolele - http://identy.gameme.com/playerinfo/598 Note : Man ir Bowie Knife killi nevis Knife killi
    1 point
  9. Priecīgus visiem svētkus,nebrauciet dzeruma kā @guļiks! #essnedzeru
    1 point
  10. priecīgu visiem svinēšanu ,protams izņemot rebudiju (kur ctunban?)
    1 point
  11. Arcca

    Chat mention context

    @Krumspie tā jau iepriekš strādāja, bet kinda sačakarēja čatu, jo ir sarežģīti implementēt tā lai dabūtu tajā pašā čata logā. Līdz ar to es piedāvāju to kā atsevišķu pop-up, lai nav jāmēģina savienot ar esošo čatu.
    1 point
  12. maze

    kaķi pret suņiem

    monky
    1 point
  13. essenceN

    kaķi pret suņiem

    Jūrascūciņas !
    1 point
  14. ljoxa

    kaķi pret suņiem

    Kiskas labākās, bet, ja varētu, tad labprāt adoptētu arī šādu draugu
    1 point
  15. boomix

    Jauni ACC pieteikumi

    Hello! Šodien tādi mazāk svarīgi jaunumi, bet ta kā vecajā forumā bija ACC pieteikumiem atsevišķa lapa un tagad jaunajā forumā topikus izskatīt vairs nav tik ērti, tādēļ izveidoju jaunu sadaļu - acc pieteikumi. Paskaidrot man šķiet daudz nav nepieciešams, pelēks borderis kreisajā pusē apzīmē ka pieteikums nav izskatīts, zaļš apzīmē, ka ir apstiprināts un sarkans ka pieteikums noraidīts. Turpmāk visus admin pieteikumus rakstam caur šo sadaļu https://identy.lv/acc/create Papildus tam vajadzētu būt salabotai steam integrācijai. Tiem, kam profili bija savienoti ar nepareizo steam vai vispār neizdevās savienot, var droši to izdarīt tagad. Ja pamani kādu kļūdu, bugu, vai varbūt ir ieteikums, droši raksti. Cheers
    1 point
  16. darkXX

    [Arena] .Bhoper LvIiTs

    STEAM_0:0:544206652 / https://steamcommunity.com/profiles/76561199048679032/ / .Bhoper LvIiTs am_yard_idnew / Arena / 24.06.2020/ http://194.19.248.121/demo/auto-20200624-1238-am_yard_idnew.dem.bz2 triggerbot Papildus informācija: 3:06 Severī ieradās; 4:40 šauj kā silvers, jo izskatās ka cheati nepalīdz šaut caur sienam; 5:00 neizšauj, jo triggers nenostrādāja uz mani; 8:00 Izskatas jau arī nedaudz pēc wh vai ari trigers parak labi noreaģēja, bet nu varēja būt lucky guess; +/- 10:30 pajautaju kapec spele ar cheatiem un vēlākos raundos ir redzama atšķirība, ka uzreiz slikti spēlē; Vēlos vērst uzmanību uz pirmajiem raundiem, kad viņš ar USP-S spēlēja un brīdi, kad es viņam pateicu par cheatiem. Spēlēšanas veids nomainījās kā naksts pret dienu. Nu ja kādam vēl nav slinkums, varat paskatīties Kpud, jo man arī rakstīja par viņu.
    0 points
  17. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: festivālētājs [CTBAN] Iemesls: fk [CTBAN] Datums: 2020-06-19 20:28:52 [CTBAN] ----------------- 2. Paša paskaidrojums par situāciju False banoja... Es teicu sastingt, tad teicu lai pietupjas, bet nošāvu tos kuri kustējās ar liekām kustībām (piem. lēkāja/staigāja) Ja arī ir fk, tad netīšām, jo nevaru redzēt demo (kko sačakarēju, lkm pārtaisīju uz .bz2 failu) un tiešām liekas, ka teicu lai sastingst. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV jb_arcade_b 42020-06-19 23:23 7.3 MB auto-20200619-2323-jb_arcade_b4.dem.bz2
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×