Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/23/20 in all areas

  1. Arcca

    Chat mention context

    Boomixam vajag topiku, lai kaut ko darītu, so here goes. Iepriekš bija jau runāts par scroll-to-message fīču, bet laikam jau līdz galam neizdomāja, ja jau pusratā apstājās, un izmaiņas revertoja. Tad ideja bišk citādāka, kam vajadzētu būt daudz vienkāršākai: Pie mention entries pievienot "konteksts" pogu. On click atverās jauns pop-up, kur ir ziņa ar konkrēto message, 10 iepriekšējās un 10 nākošās, tādā veidā ir redzams tuvākais konteksts ziņai čatā. Bet reizēm ar to arī nepietiek, tāpēc pievienot arī "ielādēt vairāk" pogas katrā pusē, lai varētu ievilkt vēl +10 ziņas. Šādā veidā nav vispār nekas jādara ar čatu, tikai jāpaņem ziņas ID un jāfiltrē datubāze, viss.
    8 points
  2. Heijā, visi IDENTIEŠI! Nu ko, šodien ir 23. jūnijs un ko tas nozīmē? Visi piedzeramies! Da nē, joks. Kā jau visiem zināms, 23. jūnijā un līdz pat 24. jūnijam ir saucamie skaistākie latviešu svētki - Jāņi & Līgo! Pats personīgi es tos dēvēju par "sēdi mājās svētkiem", bet labi, ne par to ir stāsts. Jā, Jūs pareizi sapratāt, šodien sākas "Līgo & Jāņu" svētki! Visi ceps gaļu, ēdīs Jāņu sieru, dzers alu (iu), klausīsies latviešu saldo un klasisko mūziku un protams, būs arī mūsu pašmāju tradīcijas, kā piemēram - lekšana pāri bīstamajam un lielajam ugunskuram, papardes ziedu meklēšana un tamlīdzīgi. Neko gari es nevēlos rakstīt, nav jau domraksts, bet gribēju tikai piebilst un visus apsveikt svētkos! Galvenais, atceraties - alkohola lietošanai ir negatīva ietekme un nekāda gadījumā nesēžamies pie stūres un nelietojam to, ja tev nav 18 vai vairāk gadu!!! Visas labas tās zālītes Līgo dienas vakarā Vēl labākas tās vālītes Kas meitiņai rociņā Sveicieni no IDenty.lv Administrācijas Visi kuri mājaslapā atradīs šašļiku - būs malači un it ne ko nesaņems!!!!! Visi kuri topikā ierakstīs #zupazempapardes - arī nesaņems neko!!!! identy ticējumi!
    8 points
  3. #Zupazempapardesarsinču
    3 points
  4. Pārkāpēja profils / steamid / niks: Bobby https://steamcommunity.com/profiles/76561198306338276/ Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb_clouds_final52020-06-22 17:0235.2 MB 24. raunds ja noskatas full demo taja pasa mape bija vel abuse un monitoring Pārkāpums (piem. wallhack,): monitoring, abuse chata. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Monitoringo mani jau daduzas mapes, lamajas un abuse ari gandriz katru reizi kad ir online. Es saprotu normali ja 1 reizi tas notiek var ignoret, bet ja katru reizi kad cilveks ienak online, es neko neesmu izdarijis un sak monitoringot, bojat man garstavokli, traucet spelet un vel abusot.. Manuprat sis ir pelnijis ban, nevis gag. Gag ja ta butu 1 reize, bet si jau ir kada piecdesmita!
    2 points
  5. priecīgu visiem svinēšanu ,protams izņemot rebudiju (kur ctunban?)
    2 points
  6. #Frogszempapardesarvanesu
    2 points
  7. #Zupazempapardesarsinču tagad iedod man kaut ko!
    2 points
  8. Arcca

    Chat mention context

    @Krumspie tā jau iepriekš strādāja, bet kinda sačakarēja čatu, jo ir sarežģīti implementēt tā lai dabūtu tajā pašā čata logā. Līdz ar to es piedāvāju to kā atsevišķu pop-up, lai nav jāmēģina savienot ar esošo čatu.
    1 point
  9. man ir vēlviens, Ja Jāņu naktī velkā šortus, tad odi sakodīs kājas.
    1 point
  10. Lustīgus svētkus visiem!
    1 point
  11. Nu ko tad visiem lustiigi izliigoties un bucas visaam Liigaam varda dienaa! (un Jaanjiem ari - bet tas riit)
    1 point
  12. #Frogszempapardesarvanesu #Zupazempapardesarsinčuvikucimikiipelikapriizomendijuundaudzvairakamcitam
    1 point
  13. Krums

    Chat mention context

    Vai arī vienkārši "jump to tag" poga?
    1 point
  14. maze

    kaķi pret suņiem

    monky
    1 point
  15. gurix

    kaķi pret suņiem

    mērkaķi, varētu kopā hitot boofu
    1 point
  16. essenceN

    kaķi pret suņiem

    Jūrascūciņas !
    1 point
  17. Koks666

    JB Konkurss.

    http://identy.gameme.com/playerinfo/764 Marcelo//LV
    1 point
  18. ZMeiZ

    JB Konkurss.

    meiz http://identy.gameme.com/playerinfo/2149
    1 point
  19. nibbers are dead

    JB Konkurss.

    jorp http://identy.gameme.com/playerinfo/1272
    1 point
  20. Mason

    JB Konkurss.

    Fiksijs☆ http://identy.gameme.com/m/playerinfo/785?uid=3b9c9b9cb0ea511740d46957b6efed03
    1 point
  21. Swag

    JB Konkurss.

    CEO of Swag: http://identy.gameme.com/playerinfo/945
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×