Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/23/20 in all areas

  1. Čau identy biedri, Šo topiku vēlos iesākt ar teikumu - Šī nav reklāma. Es ar saviem draugiem un spēļu biedriem izveidoju WoW Wrath of the lich king privāto serveri kurā visi draudzīgi kopā varētu uzspēlēt. Serveris tika palaists last week un šodien viens no maniem biedriem ieteica piedāvāt iespēju paspēlēt arī citiem. Kā jau minēju, šī nav reklāma un es necenšos nevienu aizvilināt spēlēt. Šī ir vienkārši iespēja kādam kam varbūt gribās WoW uzspēlēt, paspēlēt kopā ar citiem latviešiem. Serveris ir x5 rate un tiek hostots uz kārtīga hosta tādēļ ir online 24/7. Bugs arī īsti nav (vismaz neesmu īsti neko patreiz vēl atradis :D) Serverī uzturās arī cilvēki kas pirmo reizi spēlē WoW, tāpēc ja esi cilvēks kas vienmēr ir gribējis pamēģināt bet neko nezini - visiem palīdzam cik varam. Galvenais ir nebaidīties un prasīt ja kaut ko nezin :) Mājaslapa neeksistē un arī nebūs jo kā jau teicu, tas ir izveidots tikai priekš draugiem un necenšos ar to ne naudu nopelnīt ne arī ko citu. Visi itemi kas spēlē nav pieejami ar laiku būs izspēlēti eventos kā arī nākotnē ir doma ieviest transmogrification arī. Ja esi ieinteresēts spēlēt, tad kontaktējies ar mani privāti steam vai manā discord. Izveidošu account un izskaidrošu kā pie mums tikt. Steam - https://steamcommunity.com/id/gepardC/ Discord - https://discord.gg/Pd97QrZ Paldies par uzmanību. ;)
    1 point
  2. faz

    NBA Spams

    Coach Nick on best first round series in NBA!
    1 point
  3. Outpace

    Shotty

    Kādreiz ja tiešām, nezināmu iemeslu pēc 24h laikā neesmu izskatijis gandrīz vienmēr esmu čatā pieejams kur vari mani ietagot, lai izskatu. Šis manliekas pirmais gadijums sūdzības topiks no mana redzes loka kkur izzuda, vai arī tajā dienā "recent topiki" paspamojās, jo no turienas lielākoties skatos,bet demo jau biju ielādējis tikai nebiju pabeidzis iesākto.. Nākošreiz lūdzu tiešām tad nevis JB adminiem spamo par to ka redz nav aktivitāte, bet pats čatā ienāc, un nonāksim pie rezultāta. Forši ka uztaisiji mini drāmu, kautvai viņš uzreiz noslayojās next round, tāpēc jā.. Paldies.
    1 point
  4. faz

    NBA Spams

    Well, fckers, it's the 2011 lockout again! Ja nu kāds aizmirsis par to "foršo" 2011-2012 sezonu, kad nba tika apturēts uz 150+ dienām CBA dēļ un sezonā tika spēlētas tikai 66 spēles, tad atgādināšu, ka lockoutā notika apmēram tas pats, kas notiek tagad - nekādu treidu, nekādu signu, nekādu treniņu un komandu kontakta ar spēlētājiem. Par cik esmu Bulls un DRose fans, tad ielikšu pāris foršas spēles, kuru dēļ gulēju skolas solā, jo pa nakti vajadzēja skatīties nba : Game 1 of 2011-12 NBA season (Christmas day) Bulls at Lakers Man liekas, ka es šīs spēles izskaņā saplēsu krēslu ārdoties pie kompja ekrāna. Superīgas emocijas! Chicago Bulls at Los Angeles Clippers 30.12.2012 DRose 29 points, 16 assists, 8 rebounds pret Chris Paul un Blake Griffin Miami Heat at Chicago Bulls 14.03.2012 (shitty quality video, sorix) Man vajadzēja iekļaut šo spēli, jo Rose nemaz nespēlēja. Kas tad bija Bulls top scoreris? Neviens cits kā John Lucas 3rd :DDDD Box Score New Orleans Hornets at Chicago Bulls 28.02.2012 (mazliet labākā kvalitātē) Bulls atspēlējas no -4 pēdējā minūtē, Rose 32/9/2 Chicago Bulls at Philadelphia 76ers 04.03.2012 Clutch Rose 35/8/4 pret jaunu Jrue Holiday, Iguodala, Vucevic un vēl pārsteidzoši labi spēlējošu Elton Brand Chicago Bulls at New York Knicks 02.02.2012 DRose 32/13/4 pret Carmelo 26/3/6 un Amar'e 34/2/11 Chicago Bulls at Milwaukee Bucks 03.07.2012 Drose 30/11/8 un Game-Winner. Atceros, ka šajā spēlē bija tik daudz Bulls fani, ka komentētājiem jau bija zb klausīties kā atbalsta pretinieku komandu :DD Ā, jā un Ersans iemet 32 (wtf?)
    1 point
  5. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: o [CTBAN] Iemesls: nezinnoteikumus [CTBAN] Datums: 2020-05-10 17:41:17 [CTBAN] ----------------- nezināju, ka laimes dienā nedrīkst šaut ar negev. Tagad zinu :D
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×