Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/20 in all areas

  1. Šitas kārtīgs smadzeņu sitējs. 10 sekundes uz tavas pelēkās smadzeņu šūniņas atjaunosies uz visiem pitelions procentiem. Šito ir jāiepazīst visiem kārtīgāk, lai kļūtu tik pat advancētiem pudeļniekiem kā viņam. Ja tu šo lasi, invite šito zaru uz savu friendlista un uzraksti viņam , ,,ejam ēst redīsus,, jo no tieši šiem burkāniem šai personai ir bērnu trieka, ja viņš ieraudzīš šos augļus - > automātiski apštirīsies un aizmirsīs visu ko darīja pirms 2 mēnešiem. Ja tomēr gadās, to var atjaunot ar Magnija B6 vitāmīniem, iesmērējiet to viņam uz rokas nagiem, lai iesūcas , tad iemērciet to visu colas sasalušā ūdenī un apberiet ar pipariem. Ja jūs tomēr sasniegsiet viņa trepes līmeni, tad pietupjaties, vēlāk pieceļaties, atkal pietupjaties vēlāk saplaukšķiniet rokas 3 reizes, būdami pietupušies, un ar paceltām rokām gaisā čukstus kliedziet ,, AMMMMMM, SMUUUUU, MAAAAAAAAAAAA, KSSSSSSSSSSSSSSSSSS'' tā jūs piesauksiet viņa kailīgāko pasaules nerva šūniņu, kas būs apģērbusies geju karoga krāsā un noskūpstot jūsu mazā kājas pirkstiņu svētīs ar savām ķiplonākām siekalām. Tā nervu šūniņa dos jums ne tikai svētību , bet arī lāstu, kas ilgs uz 1sek + infinity , tas nozīmē , ka jūs tiksiet apdraudēti ar kosmisko kvantitatīvo spēka vilcienu uz jebkuru saldēto dzērienu smaku, kas apdraudēs jūsu plaušu veselības stāvokli, jo smaržojot konstanti sīrupus no tiem dzērieniem jūs iegūstiet vienu no visisplatītākām slimībām ko sauc par paceibo effektu, tas nozīmē, ka viss ko jūs jūtat, kas jums ir - ir pašizdomāts mēsls smadzenēs. Jūs neeksistēsiet citu cilvēku realajā dzīvē, jūs pārvērtīsities par skudru un to mazām kājiņām ar 7 spēcīgākām rokām, kas būs spējīgas beidzot pacelt kaut mazu putnēnu ,jo sakarā ar to lāstu, jūs zaudēsiet svaru un iegūsiet anoreksiju. Brīdinājums ! Visu ko jūs darāt ietekmēs tikai un vienīga viņa acs skropstas kritiens, ja jūs ar viņu esat draugi , tad ziniet, ja viena skropsta nokritīs 4 sekunžu laikā no labās acs, tad jūs gaidīs bagātība, bet ja 2 skropstas nokritīs no viņa kreisās acs 6 sekunžu laikā ( kopā ) , tad jūs gaidīs plika pļaška. Brīdinājums Nummur divi. Ja jūs ieelposiet viņa ādas smaku, pazaudēsiet redzi, bet ja jūs ieskatīsites viņa acīs, iemīlēsieties viņa matos, jūs gribēsiet tos matus sev iebāzt kabatās un aiznest prom , dejojot polku, lai izbēgtu, ieteicams vilkt masku ar p2 aizsardzības līmeni? Jā . tieši tā. .. laikam, jo neviens nav izdomājis eleksīru pret šo kārtīgu ID biedru. Veiksmīgus jums draudzību ar šo melnmaizes ķiplokgrauzdiņu.
    2 points
  2. Čau identy biedri, Šo topiku vēlos iesākt ar teikumu - Šī nav reklāma. Es ar saviem draugiem un spēļu biedriem izveidoju WoW Wrath of the lich king privāto serveri kurā visi draudzīgi kopā varētu uzspēlēt. Serveris tika palaists last week un šodien viens no maniem biedriem ieteica piedāvāt iespēju paspēlēt arī citiem. Kā jau minēju, šī nav reklāma un es necenšos nevienu aizvilināt spēlēt. Šī ir vienkārši iespēja kādam kam varbūt gribās WoW uzspēlēt, paspēlēt kopā ar citiem latviešiem. Serveris ir x5 rate un tiek hostots uz kārtīga hosta tādēļ ir online 24/7. Bugs arī īsti nav (vismaz neesmu īsti neko patreiz vēl atradis :D) Serverī uzturās arī cilvēki kas pirmo reizi spēlē WoW, tāpēc ja esi cilvēks kas vienmēr ir gribējis pamēģināt bet neko nezini - visiem palīdzam cik varam. Galvenais ir nebaidīties un prasīt ja kaut ko nezin :) Mājaslapa neeksistē un arī nebūs jo kā jau teicu, tas ir izveidots tikai priekš draugiem un necenšos ar to ne naudu nopelnīt ne arī ko citu. Visi itemi kas spēlē nav pieejami ar laiku būs izspēlēti eventos kā arī nākotnē ir doma ieviest transmogrification arī. Ja esi ieinteresēts spēlēt, tad kontaktējies ar mani privāti steam vai manā discord. Izveidošu account un izskaidrošu kā pie mums tikt. Steam - https://steamcommunity.com/id/gepardC/ Discord - https://discord.gg/Pd97QrZ Paldies par uzmanību. ;)
    1 point
  3. smux

    WoW 3.3.5 private serveris

    Kā wowa speletājs <3 piekāps kādu dienu
    1 point
  4. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: o [CTBAN] Iemesls: nezinnoteikumus [CTBAN] Datums: 2020-05-10 17:41:17 [CTBAN] ----------------- nezināju, ka laimes dienā nedrīkst šaut ar negev. Tagad zinu :D
    1 point
  5. PostCollector

    Netieku serveri

    Ne vnk man visas mapes iet, bet vienīga ir snow mape. Kad sāk lādēties vnk izmet no csgo un rada ,,csgo crashed" (tieši ta nerada, bet līdzīgi)
    -1 points
  6. PostCollector

    Netieku serveri

    Labdien, vai lūdzu varat izņemt ara---Mape: jb_snow_v2--- Tā ir vienīga mape no kuras man csgo nocrasho, ar pārējam viss ok.
    -1 points
  7. Varbūt kāds man var palīdzēt... Visas mapes man IDenty JB iet, bet snow_v2 man neiet. ,,loading screen" manielādējas, bet nemat iekšā mape, bet nocrasho csgo un rāda error. Kāds var palīdzēt ? Kapēc ?
    -1 points
  8. PostCollector

    <<gemy>> ct unban

    Mans niks: gemy Mans steamID:76561198396380765 Admins: EXSUP Admina steamID: Neesmu piefiksejis-zupa. Serveris: JB Iemesls: fk Laiks kad nobanoja: 2019-09-17 22:20:24 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: https://identy.lv/csgo/ctbans/info/1241 Paša paskaidrojums par situāciju: Es ar fawu(JBspeletajs vadiju) vinam prmstam iedeva ctban-fk(uz 5min). Man ar iedeva, jo nokļūdijos. Man vel tagad nav unban ? Vēlos dabuūt unban.
    -1 points
  9. Ja kāds nominate snow mapi man nocrasho csgo. snow mape jau man crasho pusgadu. Lūdzu fix.
    -1 points
  10. PostCollector

    Gemy abuse

    Ir daži cilvēki, kā Akmens un vel kāds, kas callo votebun kicko mani no ct par neko. Piemēram es pat nevaru un uzliek vote sperienprojekts gemy. Domāju, ka vajag vainu pārunat, vai sodīt....
    -1 points
  11. Neaprotu, Heatiņ, par ko tu runā, jo ši ir mana 1. Sūdzība par ,,chata toxic"
    -1 points
  12. jb_peanut_v3r 2020-04-20 22:33 25.1 MB
    -1 points
  13. Apsūdzētā nick: [G42]Valcha Pierādijumi:
    -1 points
  14. Kas tev jādara ? 1.Kā šo ieroci sauc ? 2. Kapēc tieši šo ieroci izvēlējies, pamato savu viedokli. Sākšu es : 1. Desert deagle 2. Jo ar šo ieroci var jauki, skaisti onetapot.
    -1 points
  15. PostCollector

    Shotty

    Varbūt Idenfy stafi izdomās paskatīties ? Redzama neaktivitāte.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×