Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/10/20 in all areas

  1. Cutie

    [JB] gertijs, Xcored

    Pārkāpēja profils / steamid / niks gertijs:https://steamcommunity.com/id/newgertie / Xcored https://steamcommunity.com/id/Xcoredr Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_clouds_final52020-05-09 22:20 round ct4:t8 Pārkāpums (piem. wallhack,) Abi nezin noteikumus. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tadi šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Gertijs round sākumā paņem līderi, un saka ka būs laimes diena lai visi ņem negevus. visi uzreiz saka ka negevus nedrīkst ņemt laimes diena lai izlasot noteikumus, taču beigās Xcored saka: "Aizveraties, es zinu noteikumus, negevus laimes dienā var izmantot" Beigās laimes dienā visus nošāva ar negeviem.
    7 points
  2. inwiity

    [JB] gertijs, Xcored

    biju ievērojies to ,ka xcored tāds diezgan aizdomīgs probably spēlē ar wh
    4 points
  3. BumbinsTV

    [JB] Pastnieks

    Pārkāpēja profils / steamid / niks Pastnieks https://steamcommunity.com/id/gemybest Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_vice_v1 2020-05-10 20:57 Pārkāpums (piem. wallhack,) T zona / Nezin noteikumus. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Viņš, apmēram, 2-6 roundam iegāja t zona, tad pāris roundus tēloja muļķi sakot ka tā nav t zona, un tad noslayojās. Zinu ka par 1 t zonu nevar dot banu, bet tas notiek gandrīz katru reizi kad vins ir ct side. Nevelos rakstit un meklet visus gadijumus, tacu zinu to ka noteikumus vins nezin un nekad nav lasijis 100%. Kā arī mapes laikā vins uztaisīja vairākus fk. Zinu tur citi ct ari kkadu huinu darija, tacu tadu lielu parkapumu, jeb noteikumu nezinasanu pamaniju tikai gemy.
    3 points
  4. Outpace

    [JB] Pastnieks

    "go like manu sūdzību" laikam cringeego boostu no tā iegūsti. Par tēmu, tur varētu strīdēties arī par to vai skaitās truba, or nē, bet nu augstākā gala adminstrācija esot teikusi ka ir tzona, banned, un tava fragošana, un citos raundos gunfeedi kad prost skrien virsū ts`iem arī iedeva man papildus iemeslu iedot tev atvaļinājumu no CT.
    2 points
  5. Vankaa*

    -Show Your Desktop

    9/10 Clean <3
    1 point
  6. akka

    -Show Your Desktop

    windows 7 lul ,ir ok 6/10
    0 points
  7. PostCollector

    [JB] Pastnieks

    Minētā t zona ir vice mapē vents uz scout, tur ari iegaju 1 reizi, pectam sapratu savu kļūdu.
    -4 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×