Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/02/20 in all areas

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Konsulē neredzēju, bet vienkārši rādijās čatā CTBAN; Ieeju caur Foruma CTBAN ir "Nezin Noteikumus" uz 3h bans. 2. Paša paskaidrojums par situāciju Sākumā bija viens no pirmajiem 6 raundiem laikam, kad viens spēlētājs bija aizmucis, viņš izšāva ventu. Es izgāju uz pāris sekundēm cauri ventai un atčoknijos, ka ventā nedrīkstēja iet. Tad next raundā uzrakstīju kill konsulē. Tad 7 raundā bija palikuši divi spēlētāji un nebija neviens Sarkanajā RL. Līderis RL nomainīja uz citu vietu un pēkšņi viens tika nošauts, kamēr exsups stāvēja aiz durvīm un aizdomājos un neievēroju kad otrs spēlētājs nošauts tika. Next raundā būtu slejojies. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV DEMKA pielikumā un foruma demka Papildus INFO no čata pielikumā, ka dos man random banus ne par ko; (Draudi no JB ADMIN) auto-20200502-0059-jb_snow_v2.dem-1.bz2
    6 points
  2. Laboju, CTBAN listē rādās ielikts pirms 3h. nav 3h CT bans iedots;
    3 points
  3. iegāji tzonā? Iegāji Uztaisiji fk, jo redz aizgulējies? uztaisiji Katram ir savas robežas līdz kuram ir reāli piedodams ar tavu "kill consolē" nejau katru otro raundu izdarot pārkāpumu. Abus raundus kurus tu vadiji vienīgais ko izdariji bija viss raunds būrī ar ieslēgtu laimes spēli. Visu laiku kad biji CT lēkāji apkārt mētājot random granātas utml. pilnīgi vienalga bija laikam kurā komandā tu biji utml. Un lūdzu neizdomā jaunus noteikumus kurus raksti čatā par kkādiem healiem utml. Paldies Bans paliek. Exsupam brīdinājums par random !mutect .
    2 points
  4. Outpace

    Ct ban.

    uztaisīti vēlvienu sūdzību bez parauga, varēsi gaidīt vēl nedēļu unbanu. Paldies. Šoreiz pat linku iedošu, jo izskatās ka grūtības ar to ir. :)
    1 point
  5. Vankaa*

    Musician.

    6/10
    1 point
  6. Vankaa*

    Sveicam: Arcca

    Graatz
    1 point
  7. LV><<<Igors>>>

    Sveicam: Arcca

    Apsveicu!
    1 point
  8. smux

    Sveicam: Arcca

    Gz Gz
    1 point
  9. Ar4a`

    Sveicam: Arcca

    Davdz laimes svētkos
    1 point
  10. lollka

    Sveicam: Arcca

    Apsviecu!
    1 point
  11. gurix

    Sveicam: Arcca

    bit late, bet sveicieni svētkos
    1 point
  12. 1 point
  13. Čau. Sakšu ar to, ka vēlējos paziņot to, ka no manas puses csgo skin giveaway būs reizi mēnesī. Skina vērtība attiecīgajiem mēnešiem svārstīsies starp 30-50 eur, 1 uzvarētājs. Kuru kāds no jums varēs iegūt izpildot VISUS konkursa nosacījumus(noteikts postu daudzums, noteikts laiks pavadīts forumā utt.), nebūs izņēmumi. Konkursi vairāk svērsies uz mākslas pusi t.i. zīmēšana, dziedāšana and shit like that. Un tagad mazliet par Identy PUB. Par cik ar aktivitāti ir tā kā ir, vēlējos paziņot, ka kopš nākamā mēneša beigu datuma visi cilvēki, kas būs iekļuvuši top10 leaderboardā katrs tiks apbalvots ar 5 idc, un tā pēctam būs katra mēneša beigās. Cerēšu tas uzlabos aktivitāti kaut kādā veidā. Tas arī viss no manas puses pašlaik. Akcija stājas spēkā no 2020.gada 30. maija. Jūsu draugs Superbingo.
    1 point
  14. inwiity

    Musician.

    7
    1 point
  15. boomix

    IDC Kaste 2019

    Labdien, labvakar šajā pavēsajā ziemas periodā! Ziemassvētki atnākuši un nu jau kā katru gadu ir pienācis laiks IDenty pastiegt dāvanu Jums, mūsu spēlētājiem. Piedāvājam visiem aktīvajiem spēlētājies serverī, uzturoties 30 min serverī bez iziešanas ārā, saņemt biļeti priekš IDC case. To atverot vaļā varat iegūt bezmaksas IDC, kuru pēc tam Tu varēsi izmantot visos CS:GO serveros, lai iegādātos kādu privilēģiju sev vai kādam savam draugam. Kur es varu vērt vaļā kasti? https://identy.lv/idcbox Kā tikt pie biļetes? Pavisam vienkārši, uzturies serveri pusstundu un pēc tam uzraksti " !idcbox", vai "!idccase" Pieejamie laimesti? 0 IDC 0.10 IDC 0.50 IDC 1 IDC 3 IDC 5 IDC Kuros serveros var vērt case? PUB, Ārēnā. Vai man var būt vairāk kā viena biļete? Maksimāli var būt viena biļete iekš inventory, lai nesāktu izdomāt veidus, kā apiet sistēmu. Online laiks klāt skaitās tikai tad, kad tu esi pievienojies kādai komandai - CT vai T. Kā tas izskatās in action? Nosvinēsim ziemmasvētkus kopā ar sev tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem, kuri tevi spēs sasildīt arī šajā tumšajā un aukstājā laikā, bet tajā pašā laikā neaizmirsīsim un pavadīsim jautru laiku iekš serveriem. Papildu tam visam, ziemassvētku brīnums. Ja boomix un akka līdz nākošajam gadam atrod draudzenes, 100 IDC giveaway incoming. No jokes, not rigged, pure giveaway. Tad varat beidzot ieslēgt savas wingman prasmes un beigās tikt atalgoti. Ar cieņu, IDenty administrācija
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×