Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/04/20 in all areas

  1. Besī, kad tieši Tevi met ārā no servera slotu rezervācijas dēļ, jo Tev nav VIPa? Vai arī tiki banots serverī (pamatoti), bet izjuti riktīgas lomkas no tā, ka kārtējo dienu netiec serverī? Gribi kaut ko no ta iegādāties, bet Tev nav naudas? Man ir risinājums!!!! Izlozēšu rīt, 5. aprīlī, plkst. 12:00 19.72 IDC! Pirksts uz augšu un Tu piedalies giveaway'ā! GL t0p sp0ns0r list: 1. I'm super sad (5 IDC) 2. Es (3 IDC) 3. Guļiks (3 IDC) 4. Kebabz (3 IDC) 5. Nezinkas (2.37 IDC) 6. Hazzijs (1.52 IDC) 7. latvianguy (1.11 IDC) 8. Aquatic (0.50 IDC) 9. Mercury (0.22 IDC) Ja vēl kāds labprātīgi vēlās piebiedroties, tad līdz izlozei to var darīt, ja pēc - tad Tu man vienkārši atdod 4 free savus IDC, kuri tpt man nav vajadzīgi
    33 points
  2. Hazzelis

    A moš kādu giveaway?

    Par cik elements domā, ka var ierasties un aizņemt manu vietu kā persona, kas dod bezmaksas lietas, es saku hell naw!!! Lai piedalītos izlozē ieposto savu mīļāko csgo komandu, mīļāko šīs komandas sastāvu un kāpēc tu esi izvēlējies tieši šo komandu. Kinda ez un domāju, nebūs jums grūti pasēdēt 5h pa nedēļu serverī un veltīt 5 min, lai uzdrukātu tekstu par mīļāko csgo komandu... Izloze beidzas pēc 7 dienām, gl.
    4 points
  3. inwiity

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    5774103592646477604.mp4
    3 points
  4. Kebabz

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    Piemetu vēl 3 klāt!
    2 points
  5. smux

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    giveaway mmmmm, hazzelis vairs nedara reku aizvietotajs
    2 points
  6. Nezinkas

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    Sākums pēc reklāmas izskatās
    2 points
  7. Ok, ideja - bomba un cepuri nost @fazpar ieguldīto darbu idejas ziņā. Bet... Cilvēki mūsdienās ir grūti noturami. Mēs dzīvojam pasaulē kur cilvēku uzmanību ilgi noturēt ir anormāli grūti kur visi noskatās 5 sekundes no video un tajā īsajā brīdi pieņem lēmumu vai skatīties līdz galam vai turpināt scrollot. Same with games. Ja kaut kas nepatīk - boom, gone. Ja prasa manu viedokli tad tas ir sekojošs. Max darbs esošajos serveros un nevajag liekus brīnumus taisīt. Boomix tā jau rokas ir pilnas un ticu ka šis pasākums nebūtu 1 dienas darbs. Kā jau @sniedzinsh teica - awp serveri tikko atvēra, boomix darbu iegrūda un tiklīdz idcbox tur nebūs - tauta arī nebūs. Negribu būt cilvēks kas tikai negatīvo spļauj bet jābūt reāliem. Visu ko te mēģina - cilvēki palieto dažas dienas un tad mēs domājam ko ar to aizvietot. Protams šeit nedaudz arī spēlē mana Arena servera experience, jo tur ,piemēram, viss iet auzās kad ir daudz cilvēki. Serveris netur svaru, ticu ka tādu AWP servera vai Paintball servera resursi (nauda un darbs) spētu atrisināt problēmu kas ir serverī kur actually tauta ir un būs. Es labāk redzu PUB un Arena augam nekā jaunus pigorus kas tikai tērē resursus.
    2 points
  8. Hazzelis

    Musician.

    very earrape very not nice 2/10
    1 point
  9. par anti afk uz visiem 100, savādāk ej serverī, bet tur 4-5 purni regulāri stāv un farmo IDC boxus.
    1 point
  10. aurum

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    0.50 piemetu klāt
    1 point
  11. FlukyS

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    Paliecu savu īkšķi uz augšu!
    1 point
  12. Incomftw

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    Uzspiedu to pirkstu uz augšu laikam, tur kaut kur var redzēt to !
    1 point
  13. gurix

    19.72 IDC GIVEAWAY!

    Es ar gribu sponsorēt
    1 point
  14. Nezinkas

    Jauni ACC pieteikumi

    Būtu nice ja šiem acc pieteikumiem pievienotu kkur edit pogu,lai var izlabot savu rakstīto.
    1 point
  15. banned un ieliku serverī prime pluginu as well. Tagad ārzemnieki ar non prime netiks iekšā, bet cilvēki no LV kuriem nav prime tiks tikai tādā gadījumā, ja nav spelējuši identy ar citu profilu. TC
    1 point
  16. Ievietot anti afk aizliegt pirmajās ~5/10 minūtēs rtv funkciju līdzīgi kā jb?( viens cilvēks iebļaujas: "rtv visi, jo sudiga mape" un lielaka daļa pakļāujas) pievienot Non-prime tagus spēlētājiem. tekstu, "Noscope round" pārvietot citā vietā, jo grūti pamanīt virs čata, it īpaši, kad čatā ir daudz un dažādi ziņojumi visādās krāsas nezinu, vai tikai man, bet awp_kox mape atšķiras no csgo mapītē atrastajām. p.s. man tā mape jau failos stāv aptuveni 2 gadus. Nekad nav bijušas problemas. jau iepriekš minēju, ka vajag kādu boost, lai serveris kļūtu populārāks. ( piemērām, NoScope events etc.)
    1 point
  17. Team ''freewin'' ch1r0ns prosta zhopa monstrssss herijs potters chuuusis
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×