Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/16/20 in all areas

  1. Outpace

    Kebabz` - [JB] - FK

    Ak tu nabaga dvēselīte. Ceru ka tiešām viņš tiešām tevi sāpināja, ja pat 3jos naktī gribi lai uz 1h viņu izbanoju, kas viņam pilnīgi neko nedos jo tāpat neviens nespēlē šobrīd. Uzliku bonusā inwity banu uz veselu stundu arī, jo arī sāpināts laikam bija. paldies par nakts klauna devu.
    5 points
  2. exsup

    2 points
  3. Tikai dieva dēļ neņem BMI kā vienu no faktoriem tavā padarīšanā. Mans BMI ir overweight, bet im not even close to that.
    2 points
  4. faz

    Heroes of the Storm Spams

    bronze strats
    2 points
  5. TheAlzy

    Kebabz` - [JB] - FK

    https://steamcommunity.com/id/kebabzzzzz/ Jb_Vice. 2:00-2:50. 2020.03.16 FK - Pamatoti nošāva, paliku pēdējais, kko pajautāja man un pateicu, lai atpi*ās (negribās runāt ar viņu, tāpēc tā), pēctam viņš 3x iešauj speciāli un nošauj. Dažas reizes prasīju, slayosies? Vnk noignorēja. Demo - 5:13 rounds. auto-20200316-0155-jb_vice_v1.dem
    2 points
  6. faz

    Project A

    @veterans@Jaller Pīrāgsan, šī spēle man atgādināja Paladins, jo tās sienas un smokebumbas izskatās pēc spraitiem no tieši tās pašas spēles. Par overwatchu ieminējos tikai tāpēc, ka Paladins ir totālākā padjobka overwatcham un mēs visi to zinam. Otrā lieta, par to milzu naudu no skiniem - nav jau nekas slikts, bet vai tad vienā vidjikā viņi neminēja, ka sākumā izvairīsies no weapon skiniem, lai cilvēki nejauktu characterus? Tad jau, vismaz sākumā, viņiem būs jāpaļaujas tikai uz tiem battlepassiem un misijām, ja pati base spēle būs par brīvu (nu labi, noteikti kkādi founder packi and sht like that arī sākumā būs). Un visā visumā, grūti iedomāties successful f2p spēli, kurā visi ir traki uz skiniem, ja tā nav valve, csgo un Steam. Ja viņi neizdomās kā tos skinus ielikt treiding apritē, tad es neredzu baigo jēgu citiem pirkt skinu kastes lielā daudzumā un to varētu salīdzināt ar tiem pašiem RP lolā. Labi, neredzu vispār jēgu kaut ko diskutēt un pareģot, redzēs vienkārši kā būs. Es savu iepriekšējo komentu rakstīju vienkārši sarunas pēc, necentos būt pārāk objektīvs. Jaller, manuprāt csgo jau sen ir neinteresants gan casual, gan arī competitive variantā un es daudz labāk savāktu draugus 5v5 cs 1.6 lanam vai gatherim. Bet riots arī ir bijis tik pat vainīgs balansa ziņā, ja ņemam vērā vecās sezonas un tos entos bugus, nenerfotus op itemus un vienaldzību uz tiem bugiem, kuri lika disconnectoties visai komandai un netikt atpakaļ spēlē. Un nav nekas slikts izmēģināt spēli un varbūt tiešām sanāks ideālais fps shooteris no šitā, es vismaz par to priecātos un pats gan jau uzspēlētu! Bet tajā pašā laikā, man kā nba fanam, haips nekad nav licies veselīgs (shoutouts Darko Milicic). Cheers, pipši!
    2 points
  7. eleb0b

    Project A

    lielākā huiņa ko esmu redzējis, real FPS fani spēlēs CSGO
    2 points
  8. Sveiki. Studiju ietvaros veicu anketešānu, kur vajadzīga tieši jūsu palīdzība. https://forms.gle/erSpkomHs7JjJgzz5 Anketas beigās varat norādīt savu identy nicku, ja vēlaties piedalīties 4IDC izlozē. Atbildes atsevišķi neskatīšos, nevienam nekādu info neizpaudīšu, tāpēc nesatraucieties! Vēlams, protams, arī nerakstīt muļķības un nesaspamot visur vienu atbildi - man būs grūtāk pēc tam kārtīgi izanalizēt jautājumus. Paldies jau iepriekš!
    1 point
  9. Done, bet nu vajadzētu arī tādu opciju kā "Nē", nevis "Grūti pateikt".
    1 point
  10. Ņemot vērā, ka jautājums par identy niku ir atsevišķi beigās, un pie tam uzlikts kā obligāti atbildams, pieņemu, ka šī ir vienīgā vieta, kur aptauja tiek publicēta. Statistikas pēc ieteiktu publicēt visur kur tikai var iedomāties, pievienojot sākumā arī jautājumu par to, cik stundas dienā vidēji pavada kaut ko spēlējot, varēs labākus datus beigās izvilkt. Good luck anyway, done.
    1 point
  11. faz

    Sveicam Ingu

    fakju, bet apsveicu Dzimšanas dienā un vēlu visu to labāko Bled!
    1 point
  12. 1 point
  13. Jaller

    Project A

    Tālāk izlasīji, kas rakstīts? Back in the day gateru meklēšana + esea un esl līgas bija lieta, kas strādāja. Šobrīd, kad lielākā daļa meklē geimus caur servisu, kurš tev palīdz ( un nē, esea princips strādā labāk, jo ir stackā līdz 3 un tevi izēdīs par stulbumu) tu vari darīt visu ko tu gribi. Pat ja tu griefo vai leavo, tu saņem banu uz kkādu brītiņu un vari čakarēt spēli ikvienam citam. Lieta ir tajā, ka apstākļi nekultivē labāku maču, kā tas bija agrāk. Agrāk, ja tu dari stulbības... vari aizmirst ka 70-80% cilvēku tevi ņems mačā. Vai arī pat kā ir tagad esea... you get mobbed by katrs kurš zin par to ka tu esi neadekvēts, ja viņš piedalās mačā. Pārējie to čeko.. un ja ir taisnība, tev krīt karma dēļ vērtējumiem... un ja tas aiziet par traku.. aizmirsti spēlēt ko citu kā pug'us, jo neviens tevi neņems stackos priekš līgām.
    1 point
  14. Jaller

    Project A

    Mana vienīgā perspektīva par riotu bija no sērijas - they stole dota and made money so I guess it worked. Tās arī bija iemesls paskatīties uz to, kas šitas par prikolu būs next. Par csgo es teiktu.. mehānika ir salabota, spēle strādā. Bet es redzu, tu arī apzinies to pašu ko es un visi citi no tā laika. Matchmakings un feisiti visu sabojāja. Reāli, kad tev ircā bija jāmeklē gatheri, lai paspēlētu 5x5 un kad gandrīz visi raksta +1 known.. tev ir jāpacenšas tikt apritē un tu advancē ne tikai ar gameplayu bet arī starp spēlētājiem, kā cilvēkiem. Notiek nereāls diskonekts cilvēciskā līmenī.. Ja man zināms čuvaks no back in the day izdomāja noleadot geimu jaunākiem, kuri pirmo reizi brauca uz lanu, dabūja 2. vietu - tas čuvaks pameta cs uzreiz, jo saprata, ka viņam jādara viss tas melnais darbs, ko cilvēki nesaprot, lai izspēlētu raundus pareizi. Rezultātā tu nevari spēlēt, kā tu gribi, jo nav ar ko gribētu/kā gribētu un ar to viss beidzas. Lai vai kā par to Project A (velorāns, velotrons smth smth) Quake champions man galīgi nelika vilties. Spēlējot quake vēl pat pirms cs būdams īsāks par palodzi - redzu, viņi visu dara diezgan pareizi.. kā arī palīdz, ka comp formāts ir 1v1. Iemesls, kādēļ es nespēlēju labāk to ir - es mēģināju vairākkārt ielīst competetivā tur, bet pat ar visiem cs gadiem, tas ir nežēlīgi brutāli. Also sad, ka visi tie community project modi csam nomira vienmēr - kā viens no labākajiem ko mēģināju, bija promod. Šeit links visiem pakavēties atmiņās, vai izlasīt par to kas ir bijis promod, lai saprastu, kā tika mēģināts attīstīt cs, kā arī kādēļ, tas nesanāca - https://www.hltv.org/blog/10946/cspromod-the-dead-dream-of-a-perfect-cs-game
    1 point
  15. Ar4a`

    Sveicam Ingu

    Sveiciens no Ar4imona`
    1 point
  16. e56 kompakts

    Sveicam Ingu

    sveicieni mazajam čiganinjam
    1 point
  17. 1 point
  18. ljoxa

    Musician.

    8/10 0161 un WL represent
    1 point
  19. latvianguy

    Musician.

    7/10
    1 point
  20. 1 point
  21. re1

    NBA Spams

    oof
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×