Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/25/20 in all areas

  1. 1 point
  2. 1 point
  3. Sāku spelet 2019. Gadā gribu novelet bommix un parejiem par so labo server. Ceru kad vis būs labi kā tagad. Sis bommixam un pārējiem lai aceras vecos labos laikus. Apsveicu!!
    1 point
  4. Man nav dzīves un Ar4a ir lohs!
    1 point
  5. Goofy

    Musician.

    8/10
    1 point
  6. Vienmēr esmu gribējis iegādāties metālu detektoru , bet tas sūds maksā kārtīgu kāpostu
    1 point
  7. 1 point
  8. GoodGuyLucifer

    IDENTY 11 gadi!

    Hip Hip! Gratzz! Prieks but kopa ar Identy ! Jauns serveris jauni draugi! Let,s get another 10 years going! <3
    1 point
  9. Valcha!

    IDENTY 11 gadi!

    Laikam nedaudz par vēlu. Apsveicu Identy! Tā tik turpināt!
    1 point
  10. Goofy

    IDENTY 11 gadi!

    Ar identy pirmo reizi sastapos 2017. gadā, kad biju salauzis potīti,un, sēžot mājās, meklēju PUB serverus. Uzdūros Identijam un sāku spēlēt. Pēc laika atklāju JB kur pavadīju daudz laika. Identy man palīdzēja iegūt jaunas paziņas un labi pavadīt laiku brīžos, kad jutos slikti. Turpinat turēt servera līmeni un priecīgu 11. jubileju!
    1 point
  11. TheZIXIS

    IDENTY 11 gadi!

    @latvianguyun bonusaa vel @TIGER - apsveicu - atsutat savus SteamID :) update: nebus bonusu, pie IDC no manis sanem tikai latvianguy, tiger didn't bother gettin in touch. Anyhow - gratz!
    1 point
  12. Hazzelis

    Mīmu topiks

    Pd6wLaBjoFhSmmbo.mp4 HPShp0p05msC4_VW.mp4 37bLAukEW_dcLxVQ.mp4
    1 point
  13. gurix

    Mīmu topiks

    reee.mp4
    1 point
  14. 1 point
  15. faz

    Heroes of the Storm Spams

    the fuck I just witnessed? Kind words in a moba game?
    1 point
  16. 1.Pilnais bana info izraksts no konsoles - [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: 353453 [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2020-01-15 18:40:49 [CTBAN] --------------- 2.Paša paskaidrojums par situāciju - admins darija visu pareizi es nezinaju noteikumus si bija mana vaina. 3.Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV Nav 4.Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu - Neatceros
    0 points
  17. faz

    IDC skrāpē laimē

    Mans mīļākais radio ir radio boomixam ir 50 draudzenes un man tas besī, jo fakboju dzīve nav rožu pastaiga. Šis posts nav spams, es vienkārši esmu debīls un man vajag to biļeti, jo man patīk putni debesīs, zaļi meži un toma milzīgā galva. Prieks šeit uzturēties un rakstīt visu, kas ienāk prātā. Paldies visiem par uzmanību - dāmām, kungiem un ernestam! Bučas
    -1 points
  18. faz

    Musician.

    :DDD tas vidjiks. Bet nav tik slikti, biju aizmirsis par šo dziesmu. Positive vibes from J5
    -1 points
  19. faz

    Identy dzejnieki.

    edit : Fak, es aizmirsu, ka jāsāk ar F burtu Labi, ka zupa atgādināja vēlreiz atvērt šito šļuru Tā nu es te bēdīgs sēžu ar glāzi konjaka Akka kārtējo reizi savas māsas numuru man nesaka Ko nu darīt, kā lai izdzīvo? Vismaz nav jādomā par kaņepja smadzeni blīvo. Feina šitā spēle, kurā jāmežģa mēle Diez vai toms saprot, ka viņš ir jelgavas pērle? Varbūt vēl stenlijs varētu beigt spēlēt krievu dotu Tad neviens viņu negribētu nošaut ar lētu gloku Vienmēr prieks, ka forums dzīvs un aktīvs Žēl tik, ka ernests nekad nebūs pilngadīgs. Mazliet gan dusma, ka krāj laikus organizators juniors Bet man pašam piespiest dislike ir bailīgs čurions Vispār mums maz ārzemju viesi un tie paši klusi Tāpēc, ka boomix runā pa ruski tikai mazdruski Pīrāgs savā vācijā, ljoxa musulmaņu anglijā Kad beidzot mēs šausim pub2 identijā? Vēl jāuzdirš kaut kas šitiem lola kapātājiem Jūsu spēle ir kā Indija ar baigi daudz ielas kakātājiem! Kas te vispār notiek, kad atkal būs identy meets? Laikam tikai tad, kad Zanei ar Merkūru vairs nebūs beefs. Mani var droši diskābelizēt, jo ir 4:20 no rīta, esmu piedzēries un slinkums skaitīt tos vārdus un iekļauties noteikumu normās. Gribēju vienkārši izpausties, jo galīgi nečučās. Props par topiku!
    -1 points
  20. faz

    NBA Spams

    Go Zach Lavine! #3ball
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×