Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/20/20 in all areas

  1. Creatīvi triki un neliela psihodēlija.
    13 points
  2. Pavadīts diezgan daudz laika iekš PUB Gājis diezgan jautri.
    5 points
  3. kreygasm

    IDENTY 11 gadi!

    lmao, manas atmiņas ID no 2k17 - 2k20 ir mostly bullyošana jb, ieeju jb, kāds uzdirš, uzmet mute dzīvo laimīgs, bet... tas arī padarīja visu jautri, ty 4 memories. p.s @exsup pec gada still balts admins, LUL.
    5 points
  4. choko

    IDENTY 11 gadi!

    Atnācu uz šejieni pirms 7 gadiem dēļ @DZIVNIEКS un nu jau rip @Rausis . Nācu no heal, jo šie divi bija mani draudziņi un atskrēju šiem pakaļ kaut arī man bija beefs ar @akka. Uhh, atceros ciest nevarēju viņu Identy ir kā bērnības mājas, kur tu vari neciemoties gadiem, bet tpt kādā brīdī nokļūsi atpakaļ. No šejienes nevar aizbēgt. Šeit atrodas dikti feini cilvēki, bet ir arī daudz dunduku. Visslielāko paldies jau gribās teikt par to, ka esmu satikusi feinus cilvēkus no šejienes un par jautrajiem lola un cs vakariem vecajos laikos. Man prieks, ka komūns tik ilgi turās. Cilvēki nāk un iet bet tie labākie paliek Cheerz, gaidu 15 gadu balli
    5 points
  5. Jorens

    IDENTY 11 gadi!

    Ooo!!! This is amazing!!! Es IDENTY mīlu vairāk nekā sevi!!! Prieks un laime par šo komūnu, ka vēl pastāv, jo atceroties to brīdi kad kaste bija nojukusi un viss lēnām apstājās, bet tad atkal viss vecajās sliedēs. Cheers! Iemalkošu aliņu par šo!
    4 points
  6. ob1sh

    IDENTY 11 gadi!

    ''Identijam'' dzimšans' diena Visi nāks uz glāzi piena Zimmē-Zum , Zimmē-Zum Rece ,fice Bum , Bum , Bummmmmm... Sveicieni !
    4 points
  7. Klzzys

    IDENTY 11 gadi!

    Pirms kāda laiciņa atklāju to ka latviešiem ir csgo serveri, no sākuma biju skeptisks, bet tad izlēmu ieiet un paskatīties, šo lēmumu neesmu nevienā brīdī nožēlojis. Prieks ka šim komūnam ir tik liela vēsture un tik daudz komunikablu, izpalīdzīgu un sakarīgu cilvēku, ikdienā pavadu laiku pļāpājot un šaujot ar satiktajiem cilvēkiem no identy, redzot kā šī komūna attīstās ar Boomix frontes galā, zinu ka identijam vēl daudzi labu izjūtu, komisku sarunu un izdevušos meetapu gadi priekšā.
    4 points
  8. TIGER

    IDENTY 11 gadi!

    Neizplūdīšu baigi garā esejā,bet identyā pavadīti jau 5 gadi un nenožēloju par to. Pa šiem daudzajiem gadiem esmu saticis un iepazinies ar daudzām,interesantām personām. Paldies akkam,bumixam un novēlu identyam vēl vismaz 11 gadus!!
    4 points
  9. Nespēju noticēt, ka identijam 11 gadu, es atceros daudz piedzīvojumu un bēdu šajā serverī( vairāk jau tas labās) prieks, ka šis komūna turas jau kādu laiciņu un ceru, kad turēsies vēl vismaz kādu laiku.
    4 points
  10. ABC

    IDENTY 11 gadi!

    w8, gads jau pagajis tik atri ? man likas ka pirms kadiem 3 meneshiem ID paliak 10 gadi , jeeeez kur tas laiks skrien. Ka jau the best community kur esmu pavadijis ilgako laiku, sveiciens IDenty, un ceresim ka vel loti ilgu laiku vel IDenty eksistes ka popularakais latviesu gaming projekts un nekur nepazudis! P.S. Sorrz, nav apastrofa un ja.
    4 points
  11. ljoxa

    IDENTY 11 gadi!

    Atnācām pēc kūkas mēs, Bet jubilārs tāds apjucis – Tad, kad kasti vaļā plēš, Dāvanā vecs IDC. Šodien mūsu mīļais IDENTY.lv ir kļuvis par gadu vecāks. Vai jūs varat iedomāties, ka mums jau ir 11 gadi? Vēlamies apsveikt visus mūsu lietotājus - gan tos, kas tikai nesen ir pievienojušies mūsu draudzīgajam komūnam, gan tos, kas ir ar mums no paša sākuma. Liels paldies, ka palīdzat IDENTY komūnai dzīvot un attīstīties! Novēlam mūsu dārgajam IDENTY vēl 11 gadus un vēl daudzus aktīvus un foršus lietotājus! Kas jauns noticis pēc IDENTY 10 gadu jubilejas? Forums ir palicis aktīvāks - mēs esam kopistiski sarakstījuši vairāk kā 5000 foruma postus. Tas, protams, pateicoties 'skrāpē un laimē' akcijai, kuru @boomix šobrīd nedaudz tūnē, lai neturpinās spams (es ceru). Esam arī tikuši pie jauna foruma rekorda - 26. janvārī, mūsu forumā 24 stundu laikā bija ielogojušies 132 lietotāji (paspēju ieķert datus pirms jocīgā foruma atgadījuma, jo tagad rādās stipri lielāks skaitlis, kas nav korekts). Liels paldies, mīļie draugi! Par godu IDENTY dzimšanas dienai, labākajam apsveikumam esam sarūpējuši iespēju tikt pie 11 IDC! Tas var būt gan dzejolis, gan no sirds asarām sarakstīta eseja, gan video/foto apsveikums, gan zīmējums... Viss, kas jums nāk prātā. Kā parasti - uzvarētājus noteiks lielie-sarkanie un jūsu draugi-lietotāji. Pārējie sveicēji tiks pie nelielas motivācijas balvas. Labu dienu vēlot, IDenty.lv administrācija P.S. Valentīndienas balvu ir laimējis @Sm. ar savu draugu @♡︎ Akmens ツ. PM @boomix par balvas saņemšanu.
    3 points
  12. īstais laiks vērt bhop vaļā
    3 points
  13. aurum

    IDENTY 11 gadi!

    Apsveicu identy 11 gadiņos cerams ka dzivos lidz 20 vai pat vairāk gadiem. Vienmēr prieks kad kāds community pārsniedz 10gadus ar full serveriem.
    3 points
  14. smux

    IDENTY 11 gadi!

    Visi labie, visi sliktie laiki šeit pavadīti nenožēloju ne sekundi no tā visa id
    3 points
  15. Frogijs

    IDENTY 11 gadi!

    Bez @Zannydrāmām šis projekts būtu garlaicīgs.
    3 points
  16. punk

    IDENTY 11 gadi!

    Patīkami pavadīts laiks, gan forumā, gan pašos serveros, atsaucīga tauta, ne vienmēr, bet nu admini sīkos knauķis pieliek pie vietas ātri vien.
    2 points
  17. Dzirdēju, ka @exsupdrīz pa Jaunjelgavu tāpat mēģinās.
    2 points
  18. Bjorn

    Musician.

    2/10 kaut kā nepiesaista billie eilish, viņai tāda depresīva tipa dziesmas tikkai.
    2 points
  19. 2 points
  20. Pateicoties identyam neesmu bez draugiem vairāk. Happy bīrzdei! MTA bija labi laiki
    2 points
  21. Bjorn

    IDENTY 11 gadi!

    @rebudijsbija iemesls kapēc sāku spēlēt identy 2014. gadā. labākie admini: @_TnT_ @Ba`Gvel @Nezinkas @exsup @linceens
    2 points
  22. Apsveicu Akku,Boomix,kā arī visus pārejos identy memberus,kuri ir pavadijuši šo ilgo laiku Identy serverī The best community
    2 points
  23. JB ir vienīgais serveris manliekas kur tev tiešām ir jāheito cilvēks lai par lamuvārdu uzreiz nogagotu, jo kad spēlēju kkādi f2p arī lamājās bet līdz normai protams viņus negagoja un ļāva izpausties.Kā arī diezgan atkarīgs no situācijas un tiešām cik daudz tu lamājies, nevis tgd vienu mapi viņš nenogoja, un tgd nevienā negagos. Protams ir brīži kad manliekas pilnīgi visi admini piemiedz acis kad kāds pazīstams nolamājas utml. bet tas ir diezgan dabiski, protams arī tur ir savs limits kuru nevar pārsmelt un tas nav pilnīgi iemesls kapēc nevajadzētu gagot un tas nenozīmē ka adminiem pēc šī teikuma izlasīšanas nevajadzētu pildīt savus pienākumus. Par cik demo nevar redzēt playerchatu un tu man nekādus screenus neesi ielicis tad pilnīgi neko nevaru izdarīt, jo voicechatā nekad kritisks tur nebija vairāk par kkādu "stulbeni" utml. Un netaisi sūdzību kā būtu balts un pūkains, jo cik jau pats esi izpelnijies un domāju ka pat tevi citreiz ir ignorējuši un nebiji ticis sodīts. Tapēc nedaudz padomā pirms kkādos aizspriedumus raksti. Paldies.
    2 points
  24. eleb0b

    IDENTY 11 gadi!

    daudz laimes @IDENTYlv
    2 points
  25. identys bija vieníga platforma uz vienu brídi, kur vareja normali uzspelet, lidz ar to palieku pie jums. Emocijas tas labakas, tikai varetu kko ar pubu izdarit, lai nebutu ta, ka tikai vipi var principa vakaros uzkapat Bet identys ir tēma dont @ me xd have fun n play go
    2 points
  26. akka

    IDENTY 11 gadi!

    atsevišķs paldies @fnixepar to, ka bīda mani, lai es kaut ko daru, arī tad kad viss slikti un ļoti slikti, viņai tagad var uzdot visus jautājumus un visdrīzāk pie atbildes tiksiet ātrāk, jo mums tiešā saziņa.
    2 points
  27. SiekaluMeerciite

    IDENTY 11 gadi!

    Sveiciens visiem ! p.s. vajag vairak serverus
    2 points
  28. semuel`

    IDENTY 11 gadi!

    Kā jau daudzi no vecajiem bukiem visticamāk ir pamanījuši, skatoties uz manu aktivitāti un tā tālāk, ka man ir pajāt uz IDenty, veiksmīgi vai neveiksmīgi, bet ieraudzīju šo topiku un to pašu vien nodomāju, bet tad uzklikšķināju uz sava profila un ievēroju, ka esmu IDenty no 2011. gada. Ja matemātika neviļ, tad 23 - 9 = 12. Tieši no 12 gadu vecuma pirmo reizi piereģistrējos IDenty un aizdomājos, ka tas liekas neticami. Daudz gaming gadi tika aizvadīti tieši šajā siltajā vietiņā un prieks, ka ir vēl, kur iegriezties reizi pa reizei. Pirms neilga laika iegriezos JB, ieraudzīju, cik daudz visādu sīku pļunduru tur apgrozās, mazliet pat slikti palika, bet to visu savelkot kopā, tāds pats pļundurs vien biju, kad pirmo reizi reģistrējos. Tā kā, lūdzu, jaunatne, viss ir atkarīgs no Jums. Jūs esat IDenty nākotne, lūdzu, piedomājiet pie savas uzvedības, lai vecajiem par Jums nav kauns un sarkanie nedomā vērt ciet šo bodīti. Ir doma par frEEkiLL gaming klana izveidi. Pieteikumus sūtam DM. Prieks redzēt, ka ir vēl arī vecie vārdi, kas ir lojāli zīmogam, tas nozīmē, ka kaut kāda māju sajūta ir un kaut kādas atmiņas, kas pēc mēneša, pusgada vai gada liek atgriezties un iemest aci, kas notiek. Arī es esmu viens no tā skaita, kas tā dara. Godīgi sakot, esmu patīkami pārsteigts, ka IDenty tik ilgi ir izvilcis. Tad nu priekā, novēlu vēl daudz, daudz, daudz paaudžu maiņas un ilgi un laimīgi. Un sveicieni visiem!
    2 points
  29. latvianguy

    IDENTY 11 gadi!

    Ja nemaldos es pirms gada rakstīju kaut ko smieklīgu topikā, par to kā es vispār atradu Identy, es negribu te daudz rakstīt, bet nu tā īsumā. Es IDENTY atradu 2017. gada vasarā, taču iepriekš spēlēju iekš Burst. Tad kad komūni apvienojās, es sāku spēlēt arēnas serverī. All in all, es esmu diezko controversial IDENTY useris, neizceļos ar īpaši mature attieksmi, vienmēr šauju vaļā edgy jokus, un vēl daudz kas cits, ko daudzi drošvien par mani zin. Taču, lai kā man te ietu, labi un slikti, es neesmu noleavojis šo komūnu, jo es šeit neesmu dēļ cilvēku viedokļiem, es šeit uzturos, jo šeit mīt daudzi draugi kurus esmu sastapis gadu laikā, cilvēki ar kuriem uzturēt sarunu čatā, vai steamā. Katrā ziņā IDENTY es nepamestu pat tad, kad kāds mani permā izbanotu no serveriem un no foruma. Esam investigatojuši dažādus tematus, dažādas drāmas, apsprieduši cilvēkus, sadirsušies ar kādu, un tad kļuvuši par labiem draugiem. Katrā ziņā IDENTY ir labākais komūns Latvijā, un ar tādiem tempiem kā te viss turpina grozīties, tas tāds paliks vēl 10 gadus uz priekšu (ja vien viņš vēl eksistēs, bet ticu ka jā). Žēl, ka 1.6 laikos šeit nespēleju, bet godīgi sakot šis ir vienīgais komūns kurā vispār esmu aktīvi iesaistījies un mēģinājis socializēt ar tā iemītniekiem.
    2 points
  30. akka

    IDENTY 11 gadi!

    throwback 4 gadi, 5 gadi, 6 gadi, 7 gadi, 8 gadi, 9 gadi, 10 gadi šis gads tāds interesants, tagad arī interesantu emociju vadīts rakstu šo postu, nezinu ko teikt, bet noteikt paldies visiem lietotājiem - bez Jums šis viss nebūtu iespējams, šis viss vienkārsi nepastāvētu ja ne Jūs, vēlreiz liels, liels paldies! Paldies arī bumbixam, ka cenšās un dara, vai centās un darīja, noteikt galvenais projekta motors, lai viss ietu uz priekšu, es tik tāda atslēga kas to motoru piedarbina. Paldies tiem kas nesen piereģistrējušies un iedraudzējušies, vēl lielāks paldies tiem kas jau ilgāk te ir un joprojām uzturās. Paldies arī visiem heiteriem, protams tādi vienmēr būs un tas tikai normāli, paldies identy komandai, moderātoriem, visiem kam ir kāds statuss - par ieguldīto darbu, tiešām prieks, ka Jums joprojām ir vēlme te darboties. Atsevišķs paldies frogam par to, ka vienmēr motivē, vienmēr kūda un citreiz aiz muguras aprunā, bez froga šis viss projekts būtu daudz garlaicīgāks! priekā!
    2 points
  31. Iemāci mani šitā bunny hoppot, nice video.
    1 point
  32. topiku veru valaa budams nedaudz skeptisks, bet all respect nice moves
    1 point
  33. Ļoti kvalitatīvs videoklips. Taisot trikus tādā outfitā, uzreiz atgādina kaut kādu mākslas filmu
    1 point
  34. sniedzinsh

    IDENTY 11 gadi!

    Sveicieni Identy!
    1 point
  35. Outpace

    IDENTY 11 gadi!

    No sākuma gribēju normālu garu tekstu uzrakstīt lai clubam būtu prieks labot katru komatu, punktu ko neesmu ielicis. Bet centīšos sīkāk. Pirmo reizi īsti sāku interesēties par ID kad apvienojās ar burstu, protams zināju ka pastāv 1.6 senajos laikos, bet ne par to šoreiz stāsts. No sākuma pēc apvienošanās domāju, ka vissdebīlākā rīcība tajā mirklī bija, par cik burstam pieplūdums bija diezgan labs un serverī vienmēr varēja spēlēt forfun bez pokemonu pieplūduma utml. Un kad apvienojās jau pirmajās dienās bija savādāk spēlēt tāpēc apmetu cerības and moved on. Bet pēc kāda pusgada randomā izdomāju ieiet un satiku pazīstamas sejas no burst laikiem kas man uzreiz uzmeta vecās sajūtas kur tiešām bija prieks spēlēt, jo bija jautri. Pēc kāda laika vecajā ID forumā izdomāju pieteikties par adminu un kas arī izdevās un bija vēl lielāks "boosts" uzturēties un pilveidot sevi iekš gaming pasaules. Sāku aktīvi forumā piedalīties taisīt drāmas ,jo redz dažam labam laikam nebiju tā labākā personība, bet te nu laiks gāja un izdomāju izmēģināt veiksmi tikt augstāk un pieteicos BT, tas gan nedaudz iekšēji mani tracināja paskatoties jau uz tiem foršajiem -rep kas manu ego nedaudz sabrucināja kautvai zināju ka neesmu tas vēlamākais cilvēks ar ko spēlēt/uzturēt saikni. Bet dienas vēlāk paldies sarkanajiem tiku šajā (tajā laikā) violetajā kostīmā un kopš tās dienas vēl neesmu pametis cerības šajos pagājušajos ~2 gados kas jau liekas daudz arī pēc visiem drāmučiem kas beidzās ar to,ka ar ko es "dirsos" tie pat vairs nav aktīvi šeit, so yea unlucky for them ka mani neizsita no šīm sliedēm. Protams tagad arī visādveidīgie mani mēģina provacēt uzdodot kkādus random jautājumus "Kad beidzot pametīsi ID, zbal jau tu man esi" kas ir gadijies pāris reizes, bet atkal šie cilvēki kas rakstija vairs nav te aktīvi. Atkal uzvar labākais ja tā varētu teikt. Bet nu arvien foršajās mūsdienās tas nav beidzies, atgriežoties pie pirmā teikuma. Nezinu kapēc tik daudz uzrakstiju par kkādiem heiteriem un ego bet yea. Šādi ir pagājis kārtējais gads un kārtējie svētkie iekš ID, paldies par uzmanību.
    1 point
  36. vovans

    IDENTY 11 gadi!

    vēl viens gads kad pwa nav uzlējis tēju uz servera
    1 point
  37. Ilzvux

    IDENTY 11 gadi!

    nenožēloju, ka savus "gudrākos" gadus pavadīju šeit dienu un nakti nevis gāju ārā nodarboties ar muļķībām. cheers no Mazaaaaaaaaa. () aka Mazaa. () aka Ievux
    1 point
  38. Nezinkas

    IDENTY 11 gadi!

    komūns vecāks par dažiem jb spēlētājiem, bet ja pa nopietno tad apsveicu visus, turpinam spēlēt un priecāties, gratz
    1 point
  39. Field9

    IDENTY 11 gadi!

    wow cool great
    1 point
  40. erners

    IDENTY 11 gadi!

    svinīgās idp spēles šodien būs?
    1 point
  41. linceens

    IDENTY 11 gadi!

    lai gan identy esmu sācis aktīvi uzturēties pirms 2 gadiem, arī iepriekš kad aktīvs vēl bija MTA:DayZ diezgan bieži iegriezos forumā zem cita segvārda. Ilgākais community kuru zinu, kā arī noteikti līderis Latvijā, neviens nav stāvējis līdzi visus šos gadus, varbūt kāds ir centies konkurēt, bet ātri vien nozuda. Prieks par IDenty un par visiem vadītājiem kas bijuši, un centušies uzturēt IDenty, paldies arī @boomix un @akkaka turpina vadīt šo community, un parāda pēc iespējas labāku attieksmi pret lietotājiem, nevis kāda ir redzama no spērienprojekta vadītāja, vai no spēlētgrūti. Pēc maniem uzskatiem, advencētākais gaming community Baltijā, ar visvairāk sasniegumiem. Novēlu pastāvēt vismaz vēl 11 gadus, pat ja ne vairāk!
    1 point
  42. ZaNe

    IDENTY 11 gadi!

    viss tas sliktakais saistas ar id forumu, bučas
    1 point
  43. DZIVNIEКS

    IDENTY 11 gadi!

    Identitijs ir otrās mājas, cilvēki otrā ģimene un heiterīši- kājslauķi. Cheers visiem 11 gadu jubilejā.
    1 point
  44. Arcca

    IDENTY 11 gadi!

    Izčekoju iepriekšējo gadu topikus, un iekrita acīs pagājušā gada viens no punktiem... tuvākajās nedēļās IDcash varēs izmantot arī forumā pērkot visādus sīkus nieciņus, bet līdz tam nedaudz jāuzgaida. Cerams, ka boomix šogad saņemsies. Anyway, ja tā nopietni, identy trajektoriju es joprojām redzu tikai uz augšu, galvenais ir neapstāties, un turēt augšā kvalitāti, pārējais nāks dabiski. Cheers.
    1 point
  45. e56 kompakts

    IDENTY 11 gadi!

    Identijs, Identijs ir mājas, Identijs ir vieta kur es varu ieiet un neparko nesatraukties. ID ir arī iemesls kāpēc es izšķīros ar savu ex-gf Jo sēdēju šeit pārāk daudz un nepievērsu viņai uzmanību, bet oh well ID over GF right? Identijs ir vieta kuru es nekad nepametīšu un forever mīlēšu Pats es discoveroju Identiju 7 gadus atpakaļ, pirmo vai pirmos divus gadus biju ieracies zemē un biju shy lai līstu ārā, bet aktīvi spēlēju gan 1.6 serverus gan tā laika favourite mta dayz, tu jau zini. Tie abi ir arī iemesls kāpēc mani savāca dzīvot pie vecākiem ārzemēs, bet nu turpināju vel aktīvāk geimot šeit Esmu šeit saticis ļoti daudz jaukus geimerus, neskaitot to ka neesmu vel bijis nevienā mītā, bet hopefully looking forward to one in summer un par to vēlos pateikties Identijam ka tieši Identijs spēj mūs apvienot Anyway, par godu Identija 11 gadu jubilejai, lai sarkanie izvēlās 3 overall cilvēkus kas viņu acīs ir bijuši aktīvākie un visvairāk izpalīdzīgākie lietotāji šogad. Tie cilvēki dabūs vai nu 10 eiro lola gift kartiņu vai arī 10 eiro steam kartiņu feeling generous today Sveicieni Identijam
    1 point
  46. TheZIXIS

    IDENTY 11 gadi!

    IDenty bija pirmais, kas atnema manu gaming community nevainibu, jo pirms es saaku spelet seit 1.6 Deathrun es lielako ties pavadiju spelejot kaut kadas single player speeles vai saavu botus (jo atzisimi, ka nekad neesmu izcelies ar labu aim :D). Klusinam nospeleju serveri gandriz gadu (ar pauzem protams), sadraudzejos ar samera daudz taa laika lietotajiem, game adminiem ka ari lielajiem viiriem, kas nu jau kaa sen ir Pensijaa. Back in the day man dzive nebija taa spozaka un realite sagadaja vienas problemas, bet bija patikami ielekt serveri/foruma un aizmirsties uz kadu laiku. 9 gadi foruma un 10 gadi (ja ieskaita sezot tik serveri). Neskatoties uz to, ka ir bijusas neskaitami daudz labas atminas un ari pietiekami daudz ne tik loti (un jaatzist, ka reizem var veezi nokert), ir patiess prieks redzet, ka IDenty ir aizvien aktivs un turpinat attistities! Tad nu daudz laimes IDenty! Long live the king! p.s. Just to do something good for once - viens lietotajs (pec manas izveles) ari tiks pie 11 IDC, tapec pacensamies - veltam extra 10min uzrakstit kkaut ko no sirds! GL!
    1 point
  47. har1

    IDENTY 11 gadi!

    nezinaju, ka esat ar zupu viena vecuma sveiciens!
    1 point
  48. Vankaa*

    Musician.

    7/10
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×