Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/19 in all areas

  1. bySandis

    PC Case mod

    Neliels PC Case mod, nav jau diži baigās izmaiņas, taču baigi patīk Aorus firma, un viss pc sastāv no Gigabyte, so jā, ar laiku doma visas komponentes mainīt uz Aorus. Bet nu ar pareiziem instrumentiem, nelielu ideju un daudz velmes, var daudz ko izdarīt. Hope someone will like (:
    4 points
  2. Treneriss

    [PUB] baNe?

    Niks - baNe? Profils - https://steamcommunity.com/id/bane224/ SteamID - STEAM_1:1:92782537 Mape - de_overpass un citas Serveris - PUB Datums - 2019-10-08 17:36 Main demo - http://194.19.248.121/demo/auto-20191008-1736-de_overpass.dem.bz2 http://194.19.248.121/demo/auto-20191008-1816-de_mirage.dem.bz2 http://194.19.248.121/demo/auto-20191008-1654-de_dust2.dem.bz2 Pārkāpums - WH Primo reizi personīgi redzu šo čali serverī. Paspēlējot vairākas mapes un apskatoties profilu, kuram ir 3k+ stundas baigi aizdomīgi nelikās, ka var dabūt pie 50 kill katrā mapē. Vairāk aizdomīgi likās, ka kad viņs palika viens un visi viņu skatījās, spēlēja diezgan briesmīgi. Apskatoties overpass demo var ļoti labi redzēt vairākus prefire un to kā viņš sevi pozicionē, zinot ka tur ir spēlētājs. Bet props to him, ļoti labi slēpj to Piebilde, Clubsteps arī visu šo laiku vienlaicīgi uzturās serverī un, acīmredzot, neizrāda nekādu interesi par to, kas notiek serverī, jo ja viņam nevienā brīdī, pat uz momentu, nelikās nekas aizdomīgs, ļoti stipri apšaubu viņa admina spējas, vai arī es esmu pilnīgs bots un neko nesaprotu.
    2 points
  3. justNiks

    PC Case mod

    Es butu savu nickname izgriezis vai ko tadu, bet super labi izskatas!:)
    2 points
  4. Paco

    Musician.

    Tove Lo man vienmēr ir patikusi. Vienmēr atšķīrās un vēl joprojām atšķiras no pārējā pop kultūras krējuma. Žēl, ka viņu nostūma ar spēku ''under the radar'' Šī dziesma, precīzāk, ir domāta skaļām ballītēm, ripām, labam laikam, bezrūpīgai dzīvei. kūl. Uz rokas pirkstiem var saskaitīt labākus māksliniekus šajā jomā.
    2 points
  5. reggiN

    PUB VIP

    Kā jau lielākai daļai zināms pub vips dod tev bruņas, kit ct pusē, visas granātas, vip tagu un papildus dzīvības par katru killu. Pret šo visu man nav pretenziju, jo šis ir lielākais iemesls kāpēc pats iegādājos vip pubā, BET kas man ļoti nepatīk VIP ir tas, ka tu redzi izdarīto damage pirms tevi nošauj, t.i. tu redzi, ja esi izdarījis damage caur sienu vai caur smoku, kas manuprāt, ir diezgan overpowered. Mans ieteikums būtu noņemt izdarīto damage, ko izdara caur sienu un smoke un atstāt izdarīto damage, kad tevi nošauj, jo tas ir negodīgi pret citiem tiem, kuriem nav VIP. Piemērs, inferno bananā ct pusē, iemet smoku un ar perfektu timing sāc šaut, ja redzi damage, tad tu jau zini, ka kāds iet uz mid vai mēģinās tikt bananā. Iespējams esmu neskaidri izteicies, bet ceru, ka domu sapratāt.
    1 point
  6. latvianguy

    Sveicam: simplijs

    Simple sveiciens simplijam. gz.
    1 point
  7. Kanepis.

    Sveicam: simplijs

    Sveiciens labākajam!
    1 point
  8. wMw

    PUB VIP

    i mean, to armoru, granātas, visu var nopirkt arī cilvēks, kuram nav vip. indikatoru, kas parāda trāpījumus, no otras puses - nevar, tāpēc to nevar tik ļoti salīdzināt. tāpēc es nesaprotu, kā granātas vai bruņas var būt op, ja viņas var iegādāties un izmantot visi. @Arcca
    1 point
  9. borderlands 3 co-op gogogogog hit me up
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×