Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/19 in all areas

  1. excalibur

    Jauns serveris?

    jēga no topika, ja ik reizi kkas tiek nolemts, tad vai nu jāgaida 3 gadi vai arī tas tiek pamests un aizmirsts.
    5 points
  2. simplijs

    Jauns serveris?

    ticēt un/vai cerēt, ka būs jauns serveris ir sevi necienīt. projekta vadītāji saka, ka nevar izprast ko viss komūns vēlas? bļin ir jau n-tie topiki bijuši par to, ko cilvēki grib. taisīt ik pa laikam topikus, prasīt un teikt, ka ir doma kaut ko vērt vaļā ir smieklīgi, tikai cilvēku čakarēšana. cirks gatavais. war3, ja man jautā.
    3 points
  3. Arcca

    Jauns serveris?

    Nu tad es atkārtošos vēlreiz par jau aprunāto PUB 2.0. Lielos vilcienos - 3-5 populāras workshop maps kā Santorini, Italy, utt. Un ik pa brīdim vismazāk balsotā tiek nomainīta. Testa nolūkos būtu nepieciešams mazs resursu ieguldījums, jo viens pubs jau eksistē, un jauns game mode nav jācep augšā. Why? Jo peak stundās pubs ir pilns, cilvēki netiek iekšā, un 90% gadījumu riņķo 3 mapes, kas daļai no cilvēku jau sāk apnikt.
    3 points
  4. TheZIXIS

    Jauns serveris?

    this plz
    3 points
  5. skaruu

    Jauns serveris?

    minecraft skyblock serveris, tāpēc, ka mēs dziļi sirdī gribam atcerēties bērnību un visas minecraftā pavadītās stundas
    3 points
  6. hugs

    Jauns serveris?

    Laiks kam jaunam - Rust
    2 points
  7. Snabulis

    Jauns serveris?

    csgo dr
    2 points
  8. e56 kompakts

    Jauns serveris?

    retake serveris nebūtu slikti bet tad atkal vajadzētu vairākus tādus. piedāvāju boomixam izmeiģinat zm+war3, tas iespējams būtu fun jo 1.6 bija ļoti liela aktivitāte, nezinu kā tagad būtu. vai arī basebuilder bet nu cilvēkiem apniks ar laiku un būs tikpat ded cik surf un bhop. bet nu es par zm+war3
    2 points
  9. bora

    Musician.

    9/10
    1 point
  10. TheZIXIS

    Jauns serveris?

    1. Uztaisam list ar cilveku velmem; 2. Izskatam idejas (pec kriterijiem: cik izmaksas atvert / cik daudz darba pulu jaiegulda lai atvertu(uzturetu) / vai no X servera bus kads actual labums komunai? (pienemsim tas pats, ka neizmirst pirmajos 2meen); 3. izveidojam vote, lai tauta lemj? 4. profit? -Taisit 10 topikus par to, kadus redz serverus kurais velas ir cool and all, bet tauta jau neredz actual proof, ka kaut dala no visa sita tiek uzklausita un kkas ari notiks.. (just sayin), ja butu nopietna runasana un Sarkanie tiesam nevaretu izlemt par to ko tauta velas, tad atlautos ari veltit 10min uztaisit proper topiku pec rekomendacijam vai ari ar vote par to, kada tipa serveri visi grib (nav uzreiz jabut preciziem variantiem, but atleast something). Bet nu esam tak visi pozitivi cilveki un noteikti, ka viss jau siivi notiek elles liesmam un vergiem fona grabot. Veiksmi tad ar to tautas uzklausisanu!
    1 point
  11. Outpace

    Jauns serveris?

    Neticu ka atkal rezultāts būs šāda veida topikam, itīpaši pēc boomixa texta čatā "Es labrat kautko tādu veidotu ja zinātu kā viņš strādā un pats būtu viņu spelejis" manliekas toreiz runā bija par surf serveri . Tāpēc vairāk zūd cerība kko sacerēties, ja tiesam bus kkads rezultats tad respect, bet domaju ka esmu kā lielaka daļa kas domā, ka nekas nenotiks. Anyway war3 pliku nedomaju ka csgo būtu cilvēki, jā pirmos mēnešus ofc, pēctam izmirs kā jau katrs serveris, iespējams vajadzētu tiešām jaunā laukā ieiet un izmēģināt piemēram kautkādu rustu, pietiekami rustieši ir forumā katru dienu kas ganjau palīdzētu settupot, bet atkal jautājums vai boomixam ir laiks, redzot kādā progresā attīstās viss pārējais un vispārīgi cik brīvs laiks ir. Sorry,ja kkur nonsense teikums sanāks, rakstu no telefona.
    1 point
  12. 1 point
  13. erners

    Jauns serveris?

    topiks uztaisīts jo 2 personas nevar izspriest ko vesels community vēlās, tikai lai palīdzētu un varbūt pat pāatrinātu 3 gadu procesu. xd okey sure topiks jau kkad taisīts, bet tomēr moska cilvēkiem domas mainījušās un jaunas idejas ienākušas.
    1 point
  14. 1 point
  15. DZIVNIEКS

    Jauns serveris?

    mu online serveri on, jo cs sūds
    1 point
  16. preacher

    Jauns serveris?

    ow shit here we go again... par cs te viss jau ir izrunāts, grāmata ir aizvērta. go Mu, ez money
    1 point
  17. gepardC

    Jauns serveris?

    Lai arī cik tā ideja būtu skaista bet @excalibur jau pateica kā ir. Visi csgo modi aprunāti vairākkārt, te pat ir redzēti topiki par MU Online serveri utt. Tam kas taisa - pašam ir jānolemj kur viņš savu laiku un darbu grib iegrūzt. Visiem modiem un visām spēlēm būs piekritēji un heiteri. Nevar domāt kas bija labs 3,5 vai 10 gadus atpakaļ jo aiz nostaļģijas cilvēks nespēlēs tur visulaiku.
    1 point
  18. essenceN

    Jauns serveris?

    1.6 stila surf serveri
    1 point
  19. lollka

    Jauns serveris?

    1.6 surf serveri
    1 point
  20. e56 kompakts

    Musician.

    akd
    1 point
  21. 1 point
  22. ljoxa

    Mīmu topiks

    Kā es redzu cilvēkus foruma čatā (pāļa vietā ID)
    1 point
  23. senotajs

    Mīmu topiks

    akka be mad
    1 point
  24. 1 point
  25. erners

    Jauns serveris?

    Vēlamies lai izsakaties ar savām idejām par jauniem serveriem. Vēlams jauniem gamemodiem, un lūdzams paskaidrojam savu atbildi (kāpēc tie būtu interesanti, un kāpec tur cilvēki spēlētu utt.) pateikšu priekšā, ka ir apspriestas domas par dm/retake/execute serveriem un nolemts ka nav jēgas, bet ja domā ka vari mainīt mūsu domas, tad uz priekšu
    0 points
  26. Aidziiis

    Jauns serveris?

    1.6 jb , jo legendarakais servers!!
    0 points
  27. akka

    Jauns serveris?

    labs nāk ar gaidīšanu
    0 points
  28. 0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×