Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/16/19 in all areas

  1. boomix

    steam aizgājis ku-ku

    Hey! Problēma visticamāk ir saistīta ar kādu latest programmu ko esi iekačājis, parasti, tas ir CCleaner or something like that, ta kā ieteiktu to izdzēst ārā. Vienkāršs fix, kas man un citiem ir palīdzējis https://www.dropbox.com/s/pdnn0qt6pwuk9bf/VAC auth fix.bat?dl=1 Tu viņu palaidīsi, viņš pāris sekundes executos visas komandas, restartēs PC un tad tev vajadzētu tikt gan mm, gan serveros. Ņem vērā to, ja tev vēl uz PC būs attiecīgi tā programma, tad mans fix palīdzēs tev tik uz kādu neilgu laiku, moš arī ilgāk, laiks rādīs Cheers
    2 points
  2. 1 point
  3. skaruu

    steam aizgājis ku-ku

    Labdien, nesen pārinstalēju datoru, jo šķita, ka tas sācis nedaudz bremzēt. Protams, tika izdzēstas visas spēles, tai skaitā pats steams. Okei, ar to nav problēmu, ieinstalēšu no jauna un turpināšu spēlēt kā senāk. Taču šoreiz saskāros ar problēmu, kas mani mulsina nu jau pāris dienas. Cenšoties palaist matchmaking, saņemu šādu ziņu: Tieši tas pats ir mēģinot tikt jebkurā community serverī, taču tad tā ziņa ir garāka, kas saka iespējamos iemeslus (neviens no iemesliem nav pareizs, jo neizmantoju nekādas palīgprogrammas etc). Ziņai līdzi ir links, kas aizmet uz support lapu ar iespējamajiem problēmas risinājumiem, bet ja reiz esmu šeit, tad neviens no tiem nav palīdzējis. Steams ticis pārinstalēts divreiz, cs pat visas trīs, faili ir verify'oti entās reizes.. (Vienīgais, kas palīdzējis problēmu novērst uz neilgu laiku, palaist steam ar administratoru) Varbūt kāds ir saskāries ar šādu pašu problēmu, un viņam ir risinājums. Ceru, ka kāds spēs rast atbildi! Jauku dienu!
    1 point
  4. senotajs

    steam aizgājis ku-ku

    Man spitting some knowledge, works everytime. Ja nu boomixa minētais nepalīdzēja tad vēlos pateikt ka pēc pēdējā steam update, Valve pati tur kaut ko saplēsa un tas izraisīja pavisam līdzīgu problēmu. Palasi piestiprināto reddit postu zemāk, tur ir potenciāls veids kā salabot tavu ķezu. UPDATE: Tauta runā ka izvēloties Steam Beta, problēma tika atrisināta, izmēģini, ja augstāk minētās lietas nepalīdzēja.
    1 point
  5. skaruu

    [Unban] ByUnknow

    Eu nu, večuk, ja nepielec, ka bez demo unbana nebūs, tad šī ir pēdējā apelācija, ko varēji uztaisīt! Par cik demo vairs atrast iespējams nav, jo tas forumā glabājas 48 stundas, un Tu, pirmajās divās reizēs, taisot apelāciju, nevarēji to pievienot šeit, lai to varētu izskatīt un "iespējams" Tevi unbanot, tad nāksies Tev vien pirkt to unbanu par naudiņām. Pats esi liels puika, atradīsi, kur to var izdarīt! Jaunu kontu veidošana novedīs pie nākamā un nākamā, un tā joprojām bana. Pietiks kultivēt stulbumu!
    1 point
  6. erners

    steam aizgājis ku-ku

    redzēju ka redditā dažiem safixo launchojot steam, kā admin, idk might help.
    1 point
  7. re1

    Musician.

    9
    1 point
  8. excalibur

    Musician.

    9/10, šī vienīgā dziesma, kura laikam ejot neapnīk. labs remix. state your name cuz, negaidīti droppots song, liela uguns. patīk. super.
    1 point
  9. 1 point
  10. akka

    atā admini

    Hey, tā kā pēdējā laikā cilvēki sāk pieprasīt adminu tīrīšanu un tieši šodien man nav garastāvoklis, tad arī uztaisīsim tādu maziņo. Uzreiz varu pateikt - nav vērts apvainoties, tas ka Tev noņēma adminu neliedz to Tev vēlāk iegūt atpakaļ, protams ne tik viegli, bet tāpat. Tīrīšanu veicu pēc vairākiem faktoriem, uzreiz vēlos piebilst to, ka adminiem būtu jābeidz spēlēties ar sev pieejamajām komandām, savādāk pavisam slikti būs, šoreiz uz to tikai tā paskatījos, papētīju kā uzvedās čatā un tas arī viss, bet nākošreiz viss būs nedaudz savādāk. Adminiem kuriem ir immunitāte šajā tīrīšanā - Mercedes, exca, justNiks PUB Servera admini - paldies re1 par izrādīto aktivitāti 5 IDC esi nopelnījis, pārējiem lūdzu piedomāt par aktivitāti, vai paziņot neaktivitātes topikā. Admini kuri atstādināti - excaaljux, ĶinēnsLV Admini kuri paliek - Clubstep, preacher, re1, ❀ Roubelc ❀ JB Servera admini - paldies Nezinkas par tiešām lielo aktivitāti 10 IDC Tavā kontā, Ba`Gvel arī saņem 5 IDC. Admini kuri atstādināti - ZATLERS paliek bez admina un servera administrātora, paldies par iepriekš veltīto laiku adminējot, DopeScott, rek, Admini kuri paliek - _TnT_, Ba`Gvel, Mercedes`, Nezinkas, exsup AM Server admini - paldies, ka vispār kāds admins ir. Admini kuri atstādināti - Clubstep, Wendyy♥, ✪ darkXX Admini kuri paliek - gepardC, WaCco^, BHOP Servera admini - šis serveris nav tas kur baigi vajadzētu adminus, bet tāpat tos kam tur entās dienas nav online - noņēmu. Admini kuri atstādināti - Irrelevants, Frogs, Bora, Sariuss Admini kuri paliek - Chucky, lollka pa lielam viss ir diezgan sūdīgi, adminus vajag vēl, vismaz katrā serverī ~ 5 KOPĀ, ja ne vairāk ( neskaitot bhop, tur viss pārāk vienkārši - mute all un viss ) Tie kam bija vairākos serveros admini, neskatoties uz to, ka paziņoja par neaktivitāti - tāpat adminu noņēmu, jo skatoties darbības, var redzēt, ka tikai 1 serveri pievērš tādu kārtīgu uzmanību un nav jēga dalīt to uz vēl kādu. Droši visi jaunie censoņi var rakstīt pieteikumus uz adminu, izskatīsim, pārrunāsim un tad jau arī izdomāsim ko ar Jums darīt. paldies par uzmanību, topiku sāku rakstīt pirms 3 dienām, tāpēc jaunos adminus nemaz nerakstīju klāt. ata p.s admini, lūdzu beidzam spēlēties ar komandām un atceramies, ka noteikumi attiecās uz visiem - arī Jums., nākošajā tīrīšanā būs daudz, daudz savādāk tas viss. p.s.s par idc rakstīt man privāti PM.
    1 point
  11. TheZIXIS

    atā admini

    paldies viriem / sievam par dienesta pavadito laiku
    1 point
  12. darkXX

    atā admini

    Ja godīgi, kādu laiciņu gaidīju, kad būs adminu tīrīšana. Šodien tikko pirms 5min pēdējo banu uzliku, savs darbs padarīts, domāju, ka nemaz īsti vairs nenākšu identy, jo pašam vairs pat nav īsti gribas to darīt (NO HATE), vienkārši cs sāk apnikt. Turās tie, kas palikuši.
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×