Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/18/19 in all areas

  1. Basebuilder būs ļoti grūti cilvēkus dabūt, ja vien serveris nebūs mega kruts smth. Fun fact tie, kas nezin boomix remeikoja uz cs:go Basebuilder mod un citus, bet ne visi 1.6 modi ir populāri Uz šo brīdi ir max 6 cs go bb serveri nav diez ko populāri. vienīgais jēdzīgais zombie mods cs:go ir zombie escape. Kz ir vispār ļoti labs variants, jo ap viņu ir nenormāli milzīgs community un tur konstanti tiek taisītas jaunas mapes un tiek uzturēta milzīga vienota serveru sistēma, kur var sacensties par pasaules rekordiem. Tikai, ja serveri whitelistotu priekš global records tas pavērtu serverim daudz iespēju nebūt tukšam pēc 1men. Bet ja tur bus, kads debils vips freaking kz, kas ir all about skill un non whitelisted servers gl lol Hns serveri ir daudz maz populāri, bet nav īsti komentāru maz esmu spēlējis. war3 cs:go ir misene un tas mods ir dead, ja vien, kāds viņu normāli uztaisītu. Surf idk Visu saku no personigas pieredzes nevis randoma vajag to un tas ir labs agrak tureju serverus, kurus visi te ienida lmao csu nespeleju felt like es varu, ko pateikt
    7 points
  2. Kingle* / Roberts

    Musician.

    10/10 legendary
    2 points
  3. Niklavs

    CS:GO Montāža

    Velviens viģiks! Novērtējiet
    1 point
  4. wMw

    Musician.

    7/10
    1 point
  5. 1 point
  6. waaahj.. atceros 1.6 laikos , biju agresīvs atkaris no BB. Butu labs prikols ja uzsistu tādu serveri, kas jauns vismaz.
    1 point
  7. 1 point
  8. TheZIXIS

    Musician.

    6
    1 point
  9. Goofy

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    Es par surf un kz
    1 point
  10. surf pēc 1.6 principa war3 - fuck, būtu vismaz iemesls pirkt pc, kur var spēlēt spēles.
    1 point
  11. ZM+WAR3 aiziet
    1 point
  12. KZ- Manuprāt būtu labi, bet bail ka pēc laika tāpat pazūd cilvēki, bet nešaubos ka būtu ilg'āk par bhopu. + kā akka teica, ID nekad nebūs kz so yea idk about this one BB- Piekrītu anakinam, pēc nedēļas būtu 0cilvēki serverī, iespējams retos vakaros pārmaiņas pēc aiz garlaicības kāds ienāktu, bet nav tāds gamemode ko varētu patstāvīgi spēlēt. HNS- CSGO manliekas kinda dead gamemode un nav vērts. Surf- jau cik ilgi tiek prasīts šis īpašais gamemode, jau bijis iepriekš ID kur parādija ka spēj uzturēt tautu un izdzīvos *cerams* ilgi Overall, šis ir tikai mans personiskais viedoklis, tapēc pls no hate.
    1 point
  13. bb pirmo nedēļu cilvēki, pēc tam neviens neuzturētos. Īpaši ir tie pixel-prātu-pišanas triki, kas sabojā visu bb padarīšanu (bija labi spēlēt, kamēr tie nebija atklāti). HNS varētu būt nice pārmaiņas pēc. edit : ooo jaa piekrītu cilvēkiem, kuri saka ZM vai WAR3
    1 point
  14. Clubstep

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    Vajag surfu atpakaļ.
    1 point
  15. Pilnīgi piekrītu, bet cik atceros, ka Akka teica, ka iekš identy kz nekad nebūs Es personīgi vairāk sliecos uz KZ, bet ja nav daudz kz gribētāju jeb piekritēju, tad noteikti atbalstīšu HnS. BHOP tauta bija varbūt pirmo mēnesi un tas viss.
    1 point
  16. snek`

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    Base builders bij bomba jā, protams neatteiktos pamēģināt uzspēlēt arī CSGO. ^^ Ja jaizvēlas, tad noteikti BB.
    1 point
  17. Lauva

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    Piekritu BB,esmu spelejis,kad bija cs 1.6 populars. Pa bhop lēkā putekļi,kuru ir neaktīvi. REC par maiņu.
    1 point
  18. 1 point
  19. Ja gribat aktīvus serverus, tad vajag deatmatchus likt, nevis zombie vai base builder, jo būs tāpat kā citi saka par bhop- pirmajā mēnesī būs tauta, pēctam mazāk un mazāk. Pats personīgi negribu,lai bhop ņem nost,bet ja ņem nost, tad lai ieliek ko jēdzīgu, piemēram, deathmatch.
    0 points
  20. elysian

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    vajag minecraft serveri
    0 points
  21. TheZIXIS

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    GTA V - Survival / Random Loot / Crafting / blahblah
    0 points
  22. Ar4a`

    Ideja! ko darīt ar bhop.

    Man patīk ideja par basebuilder, cs1.6 laikos bija interesanti un cilvēki ar bija
    0 points
  23. Ļoti lit izklausas WAR3 un KZ, bet domaju sakuma labak ir pameginat WAR3, jo kz ir ļoti līdzīgs bhop un nav daudz iespeju. WAR3 butu loti lit tur nav jabut baigam profam bhop or kz lai iemacitos.
    -1 points
  24. -1 points
  25. zombie escape cmon. kops source laikiem to modu drotoju. tikai bez p0k3 pluginiem.
    -2 points
  26. LvCrispy #nejut

    Jailbreak Ar4a`

    Pārkāpēja profils / steamid / niks https://steamcommunity.com/id/sexeriitis Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) - auto-20190718-1909-jb_overcore_v5.dem Pārkāpums (piem. wallhack,) Ne Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Viss sākās ar to kad nomainijas mape uz jb_overcore_v5. Pectam vins kaut ko saka dirsties ar manim un es preti.Pienaca bridis kad beidzas freeday un sakas 1 raunds. Pirmaja raunda vins atnaca pie durvim un nosava mani. Tad es nopirku respawn pateicu kad es varu jakas nopirkt respawn utt. Tad vins saka es aiziesu nosaut vienu cilveku atnak pie kameras durvim un nosauj mani kad pateica ejiet uz zilo liniju vai uz sarkano rinka liniju aizmirsu, un man nelava iet un nosava mani. Tad pienaca bridis 2 raunds. Otraja raunda es gaju uz rinka liniju biju sastindzis utt. Tad vins pienak nodur mani un laikam pasaka man paslideja pirksts utt.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×