Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/22/19 in all areas

  1. rant

    ban krissy

    krissy noraklamēja manu instagramu noraklamēja 21 jūnijā 20:21 vakarā mapē jb_artic jailbreak serverī
    3 points
  2. e56 kompakts

    Musician.

    7 so chill
    2 points
  3. gepardC

    Pirmā CS mape?

    2003. gads , datorsalons. 9 purni spēlēja CS 1.5 un gribēja lai ir 5v5. Piedāvāja man uzspēlēt un tā tas arī viss sākās... Pirmā mape iekš CS 1.5 - Iceworld
    2 points
  4. Hey! Sen nav bijis nekāds giveaway, jo akka vairs viņus netaisa, tāpēc izdomāju uztaisīt kādu simple one. Nosacījumi Uzspied šim topikam upvote Pieseko IDenty instagram https://www.instagram.com/identy.lv/ Ieraksti komentāru tepat apakšā, kā svinēsi līgo. Šeit skinu varam apskatīt marketā: https://steamcommunity.com/market/listings/730/Desert Eagle | Kumicho Dragon (Minimal Wear) Uzvarētāju izlozēšu 25. jūnijā.
    1 point
  5. Paco

    1 point
  6. Paco

    Musician.

    Jong Jorner. Izpildītājs, kurš spēj skaldīt diezgan veikli. Pirms kāda laika šis pats cilvēks neizcēlās ar diezgan lielu attapību, bet ielecot top tier spēlē ir šis tas jāzina. Bet ko tur vairs, redz kāds ir izstiepies, apdzied MDžeju, bigi, tupak, pieskarās visam, kas ir spīdējis. Dziesma, neteiktu, ka tā būtu klasiska pop dziesma, arī ne hiphopa dziedamā, bet pavēsta spēcīgu ziņu. Došu 6 no 10. Vakar braucu pa rajoņčiku un dzirdēju no balkona skanam. Kruti, tik ciest nevaru kad atstiepj pa manu ielu..
    1 point
  7. latvianguy

    Pirmā CS mape?

    Es pat neatceros kā es par CS uzzināju, bet laikam man kāds pateica, es sīks vēl 2006. gadā spēlēju club pengvīnu, un tad uzzināju par CS. Laikam jau kāds man pateica, ja nemaldos mana pirmā mape bija offline pret botiem de_dust, ne otrais bet pirmais.
    1 point
  8. linceens

    Pirmā CS mape?

    Pirmā mape ja nemaldos bija de_mice, de_mouse, neatceros kā īsti saucās, uz to brīdi mīļākā mape, tur visādas fīčas bija, ar kurām varēja nogalināt pretinieku. Apmēram kaut kāds 2011/12. gads.
    1 point
  9. Klzzys

    Pirmā CS mape?

    Csam zaudēju nevainību 2007.gadā, kad drauga dzimšanas dienā viņš ieslēdza 1.6 un uzlika aztec pret botiem. Par cik tā bija mana pirmā reize, viņš pateica, lai izvēlos jebkuru ieroci un mana sestgadnieka izvēle krita uz skautu. Vēljoprojām atceros cik ļoti briesmīgs es biju, bet ko var sagaidīt no pirmās reizes I guess. Runājot par nākamajām versijām, source versijai es līdz šai baltai dienai neesmu pieķēries un csgo es iepazinu 2014 gadā overpass mapē, to laik šķita tā spēle kā kosmos uz drauga portatīvā, kurš vilka 20/30 fps pret botiem, bet ar to tika ielikts āķis lūpā un tagad retu reizi pieskaros 1.6 skolā stundu laikos spēlējot dr vai surf
    1 point
  10. faz

    Pirmā CS mape?

    Man steam rāda no 2009. gada, bet atceros, ka vēl 10 gadu vecumā spēlēju 1.3 tieši assaultu un aztecu (nezinu gan, kura bija pirmā). Atceros arī 1.5 laikus, kad recoils gāja uz sāniem, nevis uz augšu (šo atceros, jo kaut kad pēc 1.6 spēlēšanas novilku 1.5 un domāju, ka man pele salūzusi). Tad arī nebija nekādu galilu, shieldu un famasu, bija vecais nazis, kuru turēja ar asmeni uz leju. Kā jau Paco screenu iemeta, tas vēl bija tas laiks, kad counter-strike bija tikai half-life mods, nevis atsevišķa spēle. Tie tik bija laiki - nekādas 3 mapes uz apli public serveros @Paco tu gadījumā nedomā de_box?
    1 point
  11. smux

    Pirmā CS mape?

    1.6 klasiskā de_dust mape, sāku kkur ap 2008 vai 2010
    1 point
  12. re1

    Pirmā CS mape?

    de_havana https://i.imgur.com/K4YKoVm.jpg Gāju cauri visām cs 1.6 default mapēm, jo aizmirsu nosaukumu, skatot cauri visas mapes vienkārši tāda nostalģija, daudz labu atmiņu.
    1 point
  13. excalibur

    Pirmā CS mape?

    Cs-deagle5 bija mana pirmā un sāku kādā 2005.
    1 point
  14. xaotic

    Pirmā CS mape?

    Sāku spēlet kontru kautkur 2008/2009. gadā, pirmā mape bija de_rats vai poolday. Vēlāk es pieķēros IDenty DDrun, KZ serveriem... un tie patiešām bija manas bērnības zelta laiki, kad pie datora tiku tikai katru trešo dienu, un to pašu visu notriecu tikai un vienīgi tajos serveros. No tā brīžā man joprojām patīk movement related stuff. p.s bring back identy rotw pls
    1 point
  15. Arcca

    Pirmā CS mape?

    Skola. Informātikas stunda. Pāris klasesbiedri zināja uzreiz ko darīs starpbrīža laikā, pirms sākas pati stunda. Es tajā laikā vēl nezināju par tādu cs, bet tur man arī parādīja. Atceros, ka likās super forša spēle, sarunājām pēc stundām atgriezties vēlreiz. Tad arī es tiku iemests kaut kādā pub serverī, ko šie zināja. Tad es neko nezināju, atceros tikai, ka mape bija inferno pēc tā ko atceros tagad (logs, kastes bomb-saitos, T-rampa, underpass). Un pirmais ierocis, ko es noppirku bija Mac-10 Nekāda koncepta par recoil, nekā vispār. Tad arī es pats mājās pāris stundu laikā novilku 1.6, un sapratu, ka nav iespējams uzspēlēt online dzīvojot laukos ar sūdīgu internetu. Spēlēju pret botiem. Un kompis bija tik sūdīgs, ka arī liela izmēra mapes nevarēju uzspēlēt, visu laiku šāvu cs_assault, un kad gribējās pamēģināt kaut ko citu - vilku no gamebanana mapes, kas ir mazāk par 1MB izmērā, jo zināju, ka tās var. Un tad vēlāk arī pats sāku eksperimentēt taisot kaut kādas sūdīgās mapes ar to pašu hammer editor. Vecās labās atmiņas. Paldies akka.
    1 point
  16. john

    Pirmā CS mape?

    2k8 de_dust
    1 point
  17. linceens

    Ieteikumi @jb

    Piekrītu, vajag izveidot arī nelielu CT shop, kurā var šo to nopirkt, piemēram tās pašas granātas, gravity, speed.
    1 point
  18. droši vien ar draugiem, savāksimies kaut kur, sapirksim aliņus, sašļiku.
    1 point
  19. Ja tev ir pirktais prime, tad tev nerādīs [F2P], bet ja esi dabūjis prime pēc 21lvl, tad tev rādīsies [F2P], jo teorētiski tas [F2P] ''free to play'' jau nenorāda vai tev ir, vai nav prime, bet gan to vai tu esi pircis CS:GO, vai arī dabūjis par brīvu.
    1 point
  20. linceens

    Sveicam akku!!

    sveiciens, ar pirmo?
    1 point
  21. https://www.humblebundle.com/store/guacamelee-super-turbo-championship-edition varbūt kadam interesē, steam maksā 14e
    1 point
  22. linceens

    Spēļu projekti

    IDenty zinu jau sen, kad bija MTA:DayZ vēl populārs, ja nemaldos man ir vecs profils no kaut kāda 2014/15 gada, bet tā aktīvi IDenty sāku uzturēties dēļ JB servera, jo sperienprojekts'ā bija ''debīla" administrācija, 1.6 jb. Draugs ieteica nākt uz IDenty JB, kurš arī agrāk sperienprojekts 1.6 jb spēlēja, tā nu arī pagāšgad samērā bieži spēlēju JB, pa pusgadu sakrājot 1k hours. Bet tagad JB vairs īsti nesaista, jo ir jauni f2p un daudz sīkie, kā arī labākie JB spēlētāji ir pametuši jb.
    1 point
  23. lollka

    Identy Gudrības

    Labākais admina pieteikums:
    1 point
  24. erners

    ban krissy

    Gagots. tc, pls kāds
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×