Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/20/19 in all areas

  1. Nezinkas

    Ieteikumi @jb

    Šis būs kā stimuls spēlēt kādam ct. Sen atpakaļ teicu ka spēlēt ct side ir bezjēdzīgi.Varbūt tikai dēļ "/top12" jeb (fragu vākšanas),tāpēc iesaku lai ct saņemtu punktus par uzvaru duelī apmēram 10-15 punktus.Šo jau esmu ieteicis, lielai daļai no jb spēlējošajiem tas patika, bet nekas nav pavirzījies uz priekšu,ceru ka tagat šis ieteikums nonāks līdz @boomix Paldies
    7 points
  2. akka

    Pirmā CS mape?

    hey, šodien ieraudzīju vienu facebook postu un atcerējos, ka mana pirmā mape kurā es spēlēju cs bija assault, varbūt atceraties kāda bija Jūsu un kurā gadā Jūs sākāt spēlēt cs? nesaucat pls versijas, vienkārši gadu ( ja atcerās ) es sāku 2004. un joprojām turpinu, why not? ownoju botus, btw
    7 points
  3. linceens

    Ieteikumi @jb

    Piekrītu, vajag izveidot arī nelielu CT shop, kurā var šo to nopirkt, piemēram tās pašas granātas, gravity, speed.
    4 points
  4. Hey! Sen nav bijis nekāds giveaway, jo akka vairs viņus netaisa, tāpēc izdomāju uztaisīt kādu simple one. Nosacījumi Uzspied šim topikam upvote Pieseko IDenty instagram https://www.instagram.com/identy.lv/ Ieraksti komentāru tepat apakšā, kā svinēsi līgo. Šeit skinu varam apskatīt marketā: https://steamcommunity.com/market/listings/730/Desert Eagle | Kumicho Dragon (Minimal Wear) Uzvarētāju izlozēšu 25. jūnijā.
    3 points
  5. excalibur

    [Unban] [F2P] Burunduks

    Nē. https://identy.lv/veikals pērc, vai arī sēdi ar banu. Veiksmi!
    3 points
  6. Vai nebūtu ērtāk apakšsadaļas apvienot, tā vietā uztaisīt ar birkām to visu padarīšanu? Tagad diezgan čakars (man šķiet) meklēt pretējā forumā. Būtu pārskatāmāk. Arhivēšanu var arī ātrāku norādīt (bet nu tas jau ne mans lauciņš - to akai ar bumbu jādomā).
    2 points
  7. Sniegbaltite

    Ieteikumi @jb

    Es atbalstu uz visiem 100%
    2 points
  8. Vankaa*

    Pirmā CS mape?

    es pat īsti neatceros kad tas bija, bet bija vai nu 2006. gads vai 2007. gads . Pirmā mape man liekas , kad bija fy_pool_day , vai de_inferno.
    2 points
  9. Nezinkas

    Ieteikumi @jb

    Nu to vel var izdomāt kā labāk.
    1 point
  10. smux

    Ieteikumi @jb

    To 10-15 punktu vieta varetu Drusku zemak palikt Bez vipa: kadi 4-6 Ar vipu: 8-10 tie +2 punkti varetu but kad uzvar Knife duel
    1 point
  11. Arcca

    Pirmā CS mape?

    Skola. Informātikas stunda. Pāris klasesbiedri zināja uzreiz ko darīs starpbrīža laikā, pirms sākas pati stunda. Es tajā laikā vēl nezināju par tādu cs, bet tur man arī parādīja. Atceros, ka likās super forša spēle, sarunājām pēc stundām atgriezties vēlreiz. Tad arī es tiku iemests kaut kādā pub serverī, ko šie zināja. Tad es neko nezināju, atceros tikai, ka mape bija inferno pēc tā ko atceros tagad (logs, kastes bomb-saitos, T-rampa, underpass). Un pirmais ierocis, ko es noppirku bija Mac-10 Nekāda koncepta par recoil, nekā vispār. Tad arī es pats mājās pāris stundu laikā novilku 1.6, un sapratu, ka nav iespējams uzspēlēt online dzīvojot laukos ar sūdīgu internetu. Spēlēju pret botiem. Un kompis bija tik sūdīgs, ka arī liela izmēra mapes nevarēju uzspēlēt, visu laiku šāvu cs_assault, un kad gribējās pamēģināt kaut ko citu - vilku no gamebanana mapes, kas ir mazāk par 1MB izmērā, jo zināju, ka tās var. Un tad vēlāk arī pats sāku eksperimentēt taisot kaut kādas sūdīgās mapes ar to pašu hammer editor. Vecās labās atmiņas. Paldies akka.
    1 point
  12. Lauva

    Ieteikumi @jb

    Jā,ļoti bieži ir pilns ar teroristiem,bet nav neviena,kas ietu CT side.
    1 point
  13. TIGER

    Pirmā CS mape?

    Pirmo reizi cs sāku spēlēt 2008.gadā ,pie drauga. Pirmā mape bija assault.
    1 point
  14. skaruu

    Pirmā CS mape?

    Pirmā cs pieredze bija 2005. gadā, kad uzzināju, ka nevajag tērēt naudu, lai varētu uzspēlēt šo nu jau leģendāro spēli, jo jau tajā laikā eksistēja torrenti. Lai arī dators bija pilns ar vīrusiem, jo nezināju, ko daru, biju sajūsmā par šo spēli.. Sākums bija visai bēdīgs (lai gan tagad nekas īsti nav mainījies), spēlēju pret botiem, uz easy, jo nezināju, ka ir iespējams arī uzspēlēt online. Grūti atminēties, kas bija pirmā mape, ko spēlēju, jo bija iespēja izvelēties random mapi, uzsākot maču, taču šobrīd prātā stāv trīs mapes, cs_assault, cs_office vai arī cs_747..
    1 point
  15. erners

    Pirmā CS mape?

    kkad bērnudārza laikos, 6 gadi? xd cs_747
    1 point
  16. tas es

    Pirmā CS mape?

    Sāku spēlēt, ja nemaldos 2009. vai 2010. gadā. Versija bija 1.6 un pirmā mape bija dd2
    1 point
  17. ljoxa

    Pirmā CS mape?

    Es teiktu, ka tā bija vai nu assault, vai nu viena no šīm mazajām poolday/fy_snow Sāku spēlēt 1.6. 2007. gada beigās, kad viens no klases biedriem atnesa uz skolu savu laptopu un visiem rādīja, kā viņš māk šaut. Es gadījumā zem tā posta Facebook neiekomentēju kaut ko, ka tev parādījās?
    1 point
  18. exsup

    Pirmā CS mape?

    sāku 2012/13 un joprojām spēlēju, šad tad ieeju un uzspēlēju pret botiem , un pirmā mape bija de_inferno.
    1 point
  19. akka

    MTA DayZ ID BACK

    good try, bet nebūs.
    1 point
  20. re1

    Musician.

    7/10
    1 point
  21. xaotic

    Musician.

    10/10, es tev labprāt 10 upvote iemestu par slowthai
    1 point
  22. skaruu

    Musician.

    shalle atsita bērnību 10/10
    1 point
  23. R0DEmental-

    Musician.

    actually labs muzons prieks countryside tripaa 9/10 iemetisu kadu "classic latvian hiphop"
    1 point
  24. stn

    Musician.

    kaut kā nepārāk bass overdosed bīti. ar piecām sekundēm klausīšanās pietika. 5
    1 point
  25. ♡︎ Akmens ツ

    Ieteikumi @jb

    Vāretu likt punktus kā agrāk ct par kill 1 idp un varbūt ierobežot mapes, ka viens un tas pats ct nevar būt vairāk par 2 mapēm. Tas varētu likt spēlēt kā ct. Neredzu iemeslu vadīt kā ct ,ja nav atalgojuma un kā nezinkas saka, pat top12 nevar iekļūt un tas ir loģiski, ka neviens nespēle iekš ct.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×