Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/29/19 in Posts

  1. akka

    HyperTown 2019

    Starp cilvēkiem kuri nobalsoja par - "jā", vai "jā, ja būs bezmaksas biļete" izmantojo random.org veiksim izlozi un sazināsimies ar uzvarētājiem, paldies par uzmanību.
    2 points
  2. nevajag attaisnojumu ka nav laika uzrakstīt sūdzību, ja jau bija laiks spēlēt cs, tad arī atradīsies laiks uzrakstīt sūdzību kas aizņemtu tikai 5 minūtes. nav demo nav unbana. unbanu vari iegādāties šeit. https://identy.lv/veikals
    1 point
  3. Nav jāttaisa pašnāvība. Ja šis notiek, ir tikai jāpalecas, lai atgrieztos normālā režīmā.
    1 point
  4. Vasja

    Meklejam par 100IDC

    Iespejams, pazudis šis cilvēks (visticamāk tāpat ka jau viņsaulē aizgajušais Rausis)
    1 point
  5. Vankaa*

    Mīmu topiks

    1 point
  6. 1. SERVER: [LV] ★ LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE ADMIN: re1 REASON: wh exploits TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Man CSGO ik pa laikam nogļuko(iespējams saistīts ar 4g internetu, kurš mēdz ik pa laikam iekārties), un notiek kaut kas līdzīgs kā video, kas atrodas zemāk. Un dēļ šī gļuka bija iespējams redzēt pāri sienām, kā jau zemāk video redzams, tajos raundos es jau nevarēju norakt komandu, un netaisīju pašnāvību, bet spēlēju, līdz ar to diemžēl izveidojās dažreiz negodīgas situācijas(ja unbanos, nākotnē es cs go taisīšu pašnāvību ar granātām). 3. un 4. punkts nebūs, jo tas notika vismaz pirms 1 mēneša, un tagad bija eksāmenu laiks, tāpēc nebija laika priekš cs go un rakstīt sūdzību.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×