Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/16/19 in all areas

  1. akka

    Spēļu projekti

    Jūsu iepriekšējie spēļu projekti, kam Jūs esat gājuši cauri, lai nonāktu identijā? Man personīgi bija tikai 1 projekts ifun a.k.a shame, tur es uzturējos diezgan ilgi kamēr identijs nenonesa to projektu, paldies par uzmanību. reklāma mirušiem projektiem šajā topikā atļauta.
    5 points
  2. Outpace

    [FREE] Steep

    https://register.ubisoft.com/steep-giveaway/en-US Ielogojies ar savu acc, un viss. Proof: Traileris ja kādam interesē:
    4 points
  3. TIGER

    Spēļu projekti

    Nu esmu spēlējis 1.6 scar.lv surf.Nezinu kāpēc viņš pārstāja eksistēt.Draugs bija aktīvs surferis ,ieteica identy 1.6 surf 2014.gadā un tad es tur dzīvojos. Nu mosh forffun pub esmu spēlējis kādu mēnesi ,bet thats all. Principā no 2015.gada tusējos identy. Senks visiem par identy. <3
    3 points
  4. ljoxa

    Spēļu projekti

    Pats pirmais komūns, kurā biju piereģistrējusies bija laptopi (vēlāk - balticservs (pamira)), pēc tā tupēju mostwanted, tad chill (pamira), tad codic (pamira), tad boxg (lai vieglas smiltis ), tad since (arī beigās pamira). Man liekas, ka varētu būt vēl kāds komūns, bet es īsti nevaru atcerēties. Pēc tā bija aptuveni 2 gadu pauze, kad nekur neuzturējos un spēlēju ārzemju serveros. Nejauši uzgāju heal, kur piereģistrējos, lai spēlētu 8ball turnīrā. Čatā lasīju, cik daudz nodirš identy, bet es nesapratu, kas par prikolu un kāpēc nodirš. Kaut kā pāris mēnešu laikā pārgāju uz identy, jo mani ex-healiešu draugi sāka sēdēt šeit.
    3 points
  5. excalibur

    Spēļu projekti

    agrāk atrados gan forffun gan forffan, vienā(?) no kuriem atradās arī mūsu bumbiks, bet tas bija uz CS:GO laikiem, kad ID csgo nepastāvēja. Tā palielam, kad biju sīks, sīks, spilgtākās atmiņas ir no pick'a un tālāk jau atnācu šurp.
    3 points
  6. anakingo

    Spēļu projekti

    1.6 - playline, heal, vgc, cswos milzīga pauze cs:go - exile, burst un identy
    2 points
  7. re1

    Spēļu projekti

    cs 1.6 biju baigais hoe, spēlēju daudz komūnos. - unreal.lv / flip.lv / forffan.lv / heal.lv / pick.lv / nyd.lv / triple.lv / exs.lv / kso.lv / csgo - identy.lv only Visvairāk uzturējos unreal.lv, biju dd2 admins, kā arī triple un matricā biju zmwar3 drots.
    2 points
  8. linceens

    Spēļu projekti

    IDenty zinu jau sen, kad bija MTA:DayZ vēl populārs, ja nemaldos man ir vecs profils no kaut kāda 2014/15 gada, bet tā aktīvi IDenty sāku uzturēties dēļ JB servera, jo sperienprojekts'ā bija ''debīla" administrācija, 1.6 jb. Draugs ieteica nākt uz IDenty JB, kurš arī agrāk sperienprojekts 1.6 jb spēlēja, tā nu arī pagāšgad samērā bieži spēlēju JB, pa pusgadu sakrājot 1k hours. Bet tagad JB vairs īsti nesaista, jo ir jauni f2p un daudz sīkie, kā arī labākie JB spēlētāji ir pametuši jb.
    2 points
  9. R0DEmental-

    Spēļu projekti

    triple, forffun, forffan, duplet un daudz kur citur , bet identy sen biju registrejies un kapajis dd2.
    2 points
  10. e56 kompakts

    Spēļu projekti

    1.6 visu bernibu pavadiju alkašu projektā aka forffun, ff bija mana dzīve back then, sāku spēlēt mta kur uzzināju par identy un dēļ mta iemīlējos identija, šeit sāku spēlēt csgo serveros un tagad id iz my home <3 rip forffun
    2 points
  11. Jake

    Spēļu projekti

    1.6 pavadīju laiku FFuna, FFana. GO arī iesāku FFana, kur arī pēctām biju labs admins Tur arī atradu sen pazudošo brāli @boomix
    2 points
  12. Klzzys

    Spēļu projekti

    Flips, matracis, abi dead jau kādu laiku A kam viegli?
    2 points
  13. Nezinkas

    Spēļu projekti

    Kad biju maziņš spēlēju 1.6 jb matracī, bet tad jb man tik ļoti neinteresēja.Vēlāk pārgāju csgo un sāku spēlēt jb bursta, pēc kāda brīža apvienojās ar Identy un tā nu es spēlēju.
    2 points
  14. Outpace

    Spēļu projekti

    1.6 - mostly uzturējos Dupletā kur caur brāļa profilu spēlēju jb, un biju aktīvs forumā utml. csgo- Mostly burstā jb spēlēju, arī ik pa laikam surfā iegāju, kamēr vēl nebija apvienojies ar ID, biju arī forffun, bet tur mostly tikai pubā spēlēju, manliekas pat nebiju forumā reģistrējies. Pēc burst/ID apvienošanās ieturēju pauzi and now im here. ¯\_(ツ)_/¯
    2 points
  15. 2 points
  16. Draugiem.lv squad, where are you at?
    2 points
  17. PostCollector

    Spēļu projekti

    izbijušais burst spēlētājs šeit, toreiz man pat pa mic bija baili runāt ...
    1 point
  18. wMw

    Spēļu projekti

    Pirms pubertātes - ngc, pēc pubertātes - revenge, wicked, no 13. gada - identy. Bija vēl kaut kāds projekts, kura īpašnieks bija Chill it BanG, tomēr neatceros nosaukumu. Edit: pateicoties TIGER, atcerējos, ka arī kādu īsu laiku uzturējos scar'ā.
    1 point
  19. Walter

    Spēļu projekti

    valsts.lv agr'ak oldschool projekts bija, bet tad nomainīja nosaukumu. nyd.lv / banzuke.lv / pick.lv / heal.lv / eclat.lv / identy.lv ----> burst.lv un tad atkal identy.lv
    1 point
  20. exsup

    Spēļu projekti

    Man liekas, es iesāku ar identy 1.6: identy, gigns utt.. Praktiski šāvu populāros LV pubos CSGO: dimenty,forffun un tad identy
    1 point
  21. Vankaa*

    Sveicam: bora

    sveiciens!
    1 point
  22. Kingle* / Roberts

    Spēļu projekti

    1.6 spēlēju flipā
    1 point
  23. Klzzys

    Sveicam: bora

    Sveicieni, ar mazu nokavēšanos, bet labāk vēlu nekā nekad
    1 point
  24. bulletmeister

    Spēļu projekti

    Counter Strike 1.6 laikos uzturējos exs.lv biju arī PUB admins, kad tāds pastāvēja. Uzturējos forffun serverī. mostwanted.lv serverī. NYD.lv - biju DD2 serverī admins! Papildināts: Piemirsu par šīm komūnām heal.lv / pick.lv / kso.lv.
    1 point
  25. erners

    Spēļu projekti

    identy
    1 point
  26. gepardC

    Spēļu projekti

    Kopš mazs biju un 1.6 spēlēju vazājos pa projektiem kā traks, bet nu sasniedzot 18 gadus beidzu vazāties un pievērsos sava projekta izveidei. Wicked / Brogaming - Mazi projekti kuros biju co-owner, vēlāk nyd arēnai piedūros un pēc 2 gadu pauzes no pc uzzinot ka nyd vairs neeksistē ierados šeit. Par identy zināju gadiem, jo pats šeit biju reģistrējies, bet kaut kā nekad nebiju ieinteresēts šeit būt līdz brīdim kad atklāju jūsu arēnu, sāku aktīvāks palikt forumā un nu jau var teikt, ka nav tāda diena kad es šeit neienāktu lai paskatītos kas jauns.
    1 point
  27. neslikti 7/10
    1 point
  28. PostCollector

    Sveicam: bora

    Sveicieni! (:
    1 point
  29. excalibur

    Musician.

    5/10
    1 point
  30. 1 point
  31. re1

    Mīmu topiks

    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×