Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/04/19 in all areas

  1. Max 3 AWP katrai komandai. Tagad ir tā, ja visi 3 komandas biedri ar saviem avikiem izdzīvo līdz raunda beigām un tu atrodi ceturto aviku, tu nevari to pacelt. Sanāk izmest savu iepriekšējo ieroci un pietam AWP nedabūt, nākamo raundu vispār bez primary wepa sākt. Ieteikums, ja tik ļoti vajag to AWP restrictionu (in 2k19, seriously?), tad pārveidot to tā, lai var vismaz pacelt 4to, 5to utt. aviku. Respektīvi, nopirkt var 3, bet ja gribi arī sev, tad tikai paceļot pretinieka avikus. P.S. Šī visa ieroču situācija ir tik 1.6. Kāpēc ierobezot contentu, ja developers to izstrādāja, lai cilvēki lietotu.
    4 points
  2. Šī ir diezgan liela izmaiņa PUBā, kur cilvēki spēlē, lai nosistu brīvo laiku - varēja forumā izveidot poll, kurā paši puba spēlētāji varētu balsot (piekrīt vai nepiekrīt), nevis dazu cilvēku dēļ aizliegt visiem. Kā jau Floki teica, pretty much definēja publiska servera būtību.
    2 points
  3. Pašos valves casual serveros tu redzi kādu restrictionu? Tur var pirkt ko vien sirds kāro un tas cilvēkus piesaista. Identy pubs ir tas pats casual serveris, kurā cilvēki pavada brīvo laiku. Uzspiest spēlētājiem ko un cik drīkst/nedrīkst pirkt ir ļoti stulbi. CS ir dinamiska spēle ar simtiem veidu, kā to padarīt interesantu. Avikus un Autosnaiperus jebkurš var counterot ar smoke, flash, molly, he, kaut vai izbeitot ar decoyu. Nemaz nerunājot par citiem scoped ieročiem, kurus vari izmantot pretī - scouts un sg553/aug. Neviens pēkšņi nepārvēršas par Dievu tikai tāpēc, ka nopircis noteiktu ieroci.
    1 point
  4. developers neizstrādāja 20 awikus vienā kartē vienlaicīgi. vienmēr esmu bijis par awp ierobezošanu. tagad vienmer ja centies kaut ko ierushot, tevi sagaidīs awiks. 1.6 pubos tas bija okey jo tu vismaz vareji doubleduckot katru stūri un tev bija tā mazā iespēja nošaut viņu, bet ko tu darīsi csgo, metīsi execute? ne tak. es nezinu, kā citiem, bet es personīgi nevēlos katru raundu turēt angle, gaidīt kad izpeekos awiks.
    1 point
  5. exsup

    Musician.

    10/10 @Kingle* / Roberts
    1 point
  6. Kingle* / Roberts

    Musician.

    2/10 Ceru, ka vairāk jaunieši ieķers šo vibe.
    1 point
  7. choko

    Balso par oliņām

    Man prieks ka mans mākslas darbs ir ticis uz balsošanu
    1 point
  8. e56 kompakts

    Musician.

    you already know, 10
    1 point
  9. 1 point
  10. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: BGONE THOT......... [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus [CTBAN] Datums: 2019-03-23 14:21:49 [CTBAN] ----------------- Mixday vadot es nošāvu 2 ieslodzītos, loma bija cālis un es domāju ka nedrīkst lēkāt. Nosaucu adminu necenzētā vārdā un tādejādi bans tika paildzināts.
    1 point
  11. wMw

    Musician.

    70/100
    1 point
  12. akka

    Identy Gudrības

    0 points
  13. punk

    Musician.

    Es protams neko nesaku, bet ar tādiem matiem un tādu bārdu vajadzēja būt vismaz normālai balsij nevis kā meitenei, lai gan man strādājot ar cilvēkiem ikdienā sanāk saskarties ar ļoti daudziem indivīdiem kur izskatās bīstami, bet kad sāc runāt tad saproti, ka viņš ir lupata. 3/10
    -1 points
  14. Tavs Niks : em1 Punktu daudzums : 2332
    -1 points
  15. Tavs Niks : Ma1 Punktu daudzums : 1706
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×