Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/19 in all areas

  1. Gailis zaķim virsū lēca, Mīcīja un ausī brēca: Šonakt Tu tās olas dēsi, Un pa ciņiem, krūmiem slēpsi, Manas vistas spalvu met, Tās grib ilgāk pagulēt! Sveicam visus šajos burvīgajos pavasara svētkos! Cerams, ka jūsu mājās spīd saule un virmo prieks - olas krāsojas un Lieldienu šokolādes zaķi tiek ēsti nost! Mēs jums novēlam: Uzvaru ik vienā olu kaujā; Pieēsties olas, jo tajās ir spēks un olbaltumvielas, varēsiet pieaugt (pierādījums: Ernestam balss lūzums); Izšūpoties īstās Lieldienu koka šūpolēs, lai mošķi un admini nekož; Lai jūsu olas aizripo vistālāk; Ražīgu talkošanu, tiem, kas ar ģimeni to darīs pirms Lielās Talkas 27. aprīlī; Lai cilvēki jums apkārt ir jauki kā pūpoli, jo toksiskums 2019. gadā ir jāmet malā. KONKURSS: Par godu Lieldienām, esam arī sarūpējuši nelielu konkursu, kurā būs iespēja iegūt IDenty hūdiju. Uzdevums pavisam vienkāršs - pēc iespējas skaistāk un radošāk izkrāsot Lieldienu olu, ko jūs varēsiet izpildīt ŠEIT. Lūgums nezīmēt nepiedienīgus, aizskarošus, rasu naidu kurinošus ķecelējumus uz nevainīgi baltajām olām, savādāk krāsojums tiks anulēts un dzēsts. Olas varēsiet krāsot līdz pat 24. aprīlim, pēc tam būs balsošana un uzvarētāja apbalvošana. Jaukus svētkus vēlot, IDenty.lv administrācija
    11 points
  2. Aicinu piedalīties Jūs kārtējā aptaujā, bet šoreiz par zīmolu "Laima". Aptauja sevī neietver jautājumus par šokolādi kā tādu, bet gan kā par zīmolu un tēlu. Ja nav grūti,tad veltiet dažas minutes sava laika un atbildiet uz jautājumiem. Paldies visiem tiem, kuri piedalījās aptaujā! Paldies un priecīgas lieldienas.
    2 points
  3. faz

    Musician.

    Ja tas nebūtu bora, kurš licis šito dziesmu, es nebūtu ticis tālāk par intro. Bet nu, es neteiktu, ka man liekas kaut kas ģeniāls, bet tā pat neteikšu, ka ir slikti. 6/10 for me. Props par scratchu beigās, though! Old underground still makes more sense than today's mainstream rap. 2ais verse vienkārši super!
    2 points
  4. 75 un vecāki nedrīkst piedalīties, diskriminācija! Done brāl.
    1 point
  5. Lai jums priecīgi svētki puiki un meiti
    1 point
  6. priecigus svetkus frog :*
    1 point
  7. 1 point
  8. ntāā... 5/10
    1 point
  9. punk

    Musician.

    10/10 viena no viņa mīļākajām dziesmām. Tomēr šī ir labākā dziesma no viņu grupas ko zinu.
    1 point
  10. Vankaa*

    Musician.

    uuj laba. 9/10 vislaik disenēs skan.
    1 point
  11. punk

    Musician.

    Šis kādreiz bija ierakstīts manā kasešu plejerītī uz baterijām, tik ļoti atgādināja skolas laikus kad klausijos gan šo gan satisfaction un man ļoti cepija šāda tipa mūzika, bet nu lai es tagad skandinātu ko tādu čomu starpā, tad tikai pie kādas glāzes atminoties bērnības gadus. 9/10
    1 point
  12. 1 point
  13. excalibur

    Musician.

    nu nav priekš manis.
    1 point
  14. Paco

    Bez cenzūras.

    Oi, es gaidiju šo brīdi. Bez cenzūras, Hg, ar garu aprakstu, lai Tu varētu kārtīgi izlasīt, vairākas reizes. Katru dienu redzu tavus čata spamus, nesparotu kāpēc Tu vispār atrodies čatā rakstot. Viss, ko Tu raksti čatā, ir problēma, troļļošana vai kāds vecs novecojies ''dick-move" Runājot par dick, štatos Tevi nodēvētu par Dick, jo tāds nu Tu esi, ekscentrisks, pirmais, neprognozējams ar problēmām. Problēmas Tev arī ir neskaitāmas: Slikta humorizjūta, joko jēli, nesmieklīgi, plus, ja Tev atcērt pretī ko, Tu ekspodē un ej stūrī raudi; Filmu gaume, nu komon, kurš gan nav redzējis HP vai Hobbitus, ir taču citas filmas, kurās neizmanto spec-efektus ar animācijām. Tieši tās filmas varētu būt labākas, ja turētos līdzi grāmatām (tu tās nelasi), vai tieši tās filmas būtu izveidojis cits režisors!!! Viņām bija tiešām spēcīgs pamats.. Runājot par grāmatām, KĀ VAR NEPATIKT LASĪT, komōōōōōn, Tev vajadzētu lasīt avīzes, topikus, ieteikumus, īsziņas, nejau ziņas virsrakstus, čata ziņas (jēga nekāda, jo pazūdot rindiņām no redzes loka, tās pazūd no tāvām pelēkajām šūnām kreisajā smadzeņu puslodē); Mūzikas izvēle. fāāā.... Lūk šis ir sāpīgs temats. Tev ir iespēja ielikt dziesmas Music sadaļā, čatā, padalīties, kas Tev skan galvā. Ar savu gaumi Tu terorizē citus, jo tā nav klausāma vairāk kā 1 reizi. Un tas jau ir daudz. OK, ir izņēmumi, bet tik pat labi Trapms spētu sarokoties ar meksikāni. Es nezinu, gribētu pateikt, ko labu, ceru, ka Tev patīk futbols. Ceru, ka esi sportisks. Kaut Tev būtu stipra veselība! Vēlu Tev tikai to labāko, jo šobrīd domāju, ka tas viss Tev noderētu! Paliec ID biedrs un turpini būt tāds kāds esi. Šis ir mans iespaids par Tevīm, protams, Tu esi to nopelnijis, neviens cits, Tavs Paco, taco, macho, etc..
    1 point
  15. drīkst savas olas iemest?
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×