Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/17/19 in all areas

  1. In light of the devastating fire at the Notre Dame de Paris, Ubisoft wants to give all gamers the chance to experience the majesty and beauty of the cathedral through Assassin's Creed Unity on PC. <3 http://assassinscreed.com/unity-notredame/ no scam:
    6 points
  2. 1. Barovsky 2. Tātad tikko jau ieejot serverī Barovsky man uzklūp, ka es esmu iegājis serverī etc. Uzreiz sāk smirdēt, ka Robelis ir serverī. Labi, par to man personīgi ir vienalga. Tomēr, Barvosky vajadzētu piedomāt pie tā, ko viņš runā, jo kā nekā ir admins un vajadzētu rādīt spēlētājiem piemēru Bet īstais iemesls, kādēļ, es rakstu šo topic, jo man ļoti nepatika, ka Barovsky spēlējās ar admina komandām. Nezinu, cik bieži tas ir, bet tomēr. Zinu, ka abi @justNiksir draugi, tomēr, spriežot pēc reakcījas arī viņam tas nepatika. 5:10 iekš demo var redzēt, ka barovsky uzliek @justNiksexplode. Par ko es vel gribēju pateikt? Varbūt es biju pelnījis šo mute, bet nu es pats personīgi par to nemutotu. 21:20 iekš demo es barovsky saku, lai izēd muti pirms runā, par ko es saņemu 10 min. mute ar iemeslu: Provokatīvs 24:00 Pateicu, ka barovsky ir "sasūkājies" par ko saņēmu 1h mute. Labi, man ir īsti vienalga par to, ka man ir mute / gag, bet tomēr, paskatoties uz to kā iekš servera runā Barovsky nezinu vai par tādu likt mute. Piemēram iečekojat 4:00 iekš demo. Arī tur barovsky smuki izsakās. P.S. Kā arī man ļoti nepatīk, ka barovsky ir iedomājies, ka viņš ir augstākstāvošs par visiem pārējiem. 3. https://failiem.lv/u/8xaa4mgg 4. Minēts augstāk P.S.S. Kā arī nebrīnos, ka kāds mani par šo noheitos, bet man, kaut kā pie....
    5 points
  3. Paco

    Musician.

    Ļoti atgādina sen aizmirstu dziesmu, tik nepateikšu kuru. Bet tā ir Metallica, labi vārdi, smuks skaņu celiņš, kopumā labais.. Vairākas dienas galvā skan tas OneLove sampliņš, tad jau grēks neielikt šo kompozīciju. Madlib pie austiņām, Quasimoto krata galvu no augšas uz leju ar jointiņu lūpās..
    1 point
  4. Runājot par to, ka adminiem jārāda piemērs citiem, tu pirmām kārtām varētu paskatīties pats uz sevi. Neskaitāmas reizes, kad tikko esmu iegājis serverī, tu met savas ierastās remarkas "atkal tas noname" etc. Nemaz nerunājot par tavu bērnišķīgo uzvedību katru reizi, kad centies piedurties ar saviem draugiem, un visiem šitiem zussh geng, geng schit utt. Imo, Tu esi mīkstākais admins, bieži piever acis brīžos, kad jādod sods (to jau es minēju citā topikā). Brīnos, kā tu joprojām vēl esi admina amatā..... Par pašu sūdzību, Barovskis ir stipri palaidies uzvedībā. Bieži vien voice čatā runā to, kas adminam nepieklājas. Un kad esmu viņam par to aizrādījis, tad atrunājas ar to, ka darbā šis un tas noticis, un atnākot mājās nervi vairs netur un tamlīdzīgi. Tas nav iemesls, lai tā uzvestos. Vienkārši neturi voice chat taustiņu un remarkas paturi pie sevis, galu galā neesi parasts spēlētājs. Vienu vārdu sakot, abi divi esat vienā maisā metami, abi esat nopelnījuši mute/gag no manis. Ja tu sāc uzvesties tā, kad citi admini tevi sāk sodīt, tad ir stipri jāpiedomā pie savas uzvedības. Pat nebrīnos, ka balamutes mani visvairāk ienīst no adminiem, jo nedodu atlaides kā daži labi. Admina pienākums ir uzturēt kārtību serverī, nevis haosu.
    1 point
  5. oo, nice, good guy Uplay/ubisoft
    1 point
  6. tur demo pilnīgs cancers notika serverī. uzliku pat /mute @ts uz raundu, jo nebija izturams.
    1 point
  7. linceens

    Musician.

    3/10 Rays best.
    1 point
  8. linceens

    Musician.

    4/10
    1 point
  9. faz

    Musician.

    Nav tā traģiskākā dziesma, bet visā visumā man kanye žests liekas max debīls čuvaks. 6/10 Chali 2na in your ear!
    1 point
  10. re1

    Musician.

    5/10 not my cup of tea
    1 point
  11. punk

    Musician.

    7/10
    1 point
  12. TALANTS

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    Ludzu, ieviest serveri sadu pluginu epiphany un interloper mapes. http://plays.tv/video/5cb59c5c80cf8c82d2/pa-labi?from=user
    1 point
  13. faz

    Musician.

    ir ok! agrāk biju baigais the prodigy fans. I heard you like a good flow...
    1 point
  14. Vankaa*

    Musician.

    8/10
    1 point
  15. eleb0b

    Musician.

    10/10
    1 point
  16. wMw

    Musician.

    9/10
    1 point
  17. Zinu, ka šis būs spams, bet negribēju DM'os šo rakstīt, lai beigās nav tā, ka atkal "lienu dirsā" Zinu, ka pirmstam visu laiku piedūrāmies n shit. Tajā reizē tur viss aizgāja par tālu un man nācās attiecīgi arī rīkoties. Zinu, ka tu mēdz būt arī normāls cilvēks, bet pieminot to reizi - Tas bija par traku. Kā arī visu laiku, kad sneks ir ar tevi tev patīk visiem uzdirst tajā skaitā arī man Šoreiz man pat tev nebija doma neko sliktu teikt or some shit, bet ieejot serverī Tu uzreiz sāki smirdēt. + Ja tu visu laiku gribi pieminēt visu to admina lietu. Jā, tu man palīdzēji ar admina lietām. Pirmkārt, man nebūtu admina, ja TU nebūtu mani iedrošinājis uzrakstīt pieteikumu. Tad mēs vel normāli spējām komunicēt, bet no tās reizes, visu laiku man, kaut ko borzīj. Sad friendship story P.S. Jūtu līdzi sakarā ar vectēvu
    0 points
  18. Man debesis būs tad, ja es nespēšu aizsniegties kaut kam, kas ir virs manis, ar visiem iespējamajiem līdzekļiem. Pietiks uzkāpt uz debesskrāpja un uzkāpt uz mega augstām trepēm, bet es tāpat nespēšu aizsniegt = debesis. Ja jūs lecat ārā no lidmašīnas, jūs jau neteiksiet: "O, es lidoju lejā uz zemi pa debesīm!!!".
    0 points
  19. man ira gruti paskaidrot tieshi ta lai jus sparastu , tapec es izmantoju ilustruaciju lai uzzimetu vietu kur sakas debesis, es atteloju to vietu ar - - - - -. Tas i pa vidu! Bet tas pac topiks un doma mani ljoti aizkustinaja un lika aizdomaties, es nezinu ka es speshu sonakt iemigt!
    0 points
  20. 0 points
  21. svekins

    Musician.

    Tiiri laba prieksh POPmuzikas! 6.3/10 ES pac shodien neaizgaju uz skolu un speleju labako speli pasaule fornite un atradu shadu dziesmu!
    -1 points
  22. Hunterīts

    Arena

    Ir vēlme lai arēnā uzliktu !ws un !knife, jo ir pubā, bhopa, kāpēc lai nebūtu arēnā? + zinu cilvēkus, kas spēlē citā arēnā, jo nav !ws.
    -1 points
  23. punk

    Musician.

    0/10 wtf, kā var ko tādu klausīties?
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×