Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/19 in all areas

  1. akka

    IDENTY Bhop serveris?

    čau, čau, čau, čau. reāli vairs nezinu kā iesākt šos topikus. Šodien 22.03.2019 18:00 tiek palaists IDENTY Bhop serveris, jā - mums viņš jau bija, bija diezgan aktīvs, apmeklēts, bet problēma bija tāda, ka lielākoties tas bija pārvērties par somu serveri., mēs nezinājām ko darīt un bhop vietā atvērām pubu (kas, mūsuprāt, bija ļoti laba ideja, jo tagad pub serveris ar mūsu 3 mapēm - ir virsotnes galotnē). Aizvakar sākām runāt, ka jābeidz marinēt tas serveris un jātaisa viss pēc kārtas, kamēr kaut kas atkal aizies, respektīvi, ja bhop nesanāks, tad atvērsim kādu citu serveri viņa vietā, bet ja bhop aizies un būs aktīvs, tad domāsim par vēl kādu papildus serveri , piemēram surfu un tad jau atkal līdz kaut kas aizies., varbūt pat izdomāsim modus kas vēl nevienam nav. Šoreiz arī nedaudz vairāk opcijas serveri, kā piem. stage record, jump count, sync, jo augstāks tier, jo vairāk punkti., pie mapvote, vai nomination izvēlnēm parādies tier, lai viss būtu forši pārredzams. Kā arī savādāks shop ar vairāk opcijām. Būtībā nav ko baigi daudz stāstīt, ejam serverī connect bhop.identy.lv un pačekojam visu paši. cheers ar cieņu IDenty.lv Administrācija p.s gaidīsim visas kļūdiņas, ieteikumus ieteikumu sadaļā.
    11 points
  2. Punis

    IDENTY Bhop serveris?

    mu serv pls
    5 points
  3. akka

    Mīmu topiks

    @boomix it's not a bug, it's a feature
    5 points
  4. Beidzot tas jaunais gads pienāca.
    2 points
  5. 2 points
  6. linceens

    [FREE] Tacoma

    https://www.humblebundle.com/store/tacoma?mcID=102%3A5c92cd9eddb829af34cbc97b%3Aot%3A59c5371f1c7d4cd39ab2b193%3A1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2019_03_21_bandainamcopublisherweek_2019&utm_content=Banner Ja kādam interesē, droši ķer ciet. Steam Price: 16,99$
    2 points
  7. akka

    Ieteikumi CS:GO Serveriem

    turpmāk visus topikus taisam atsevišķi - šeit - lai arī citi var izteikties un mums būtu lielāka motivācija ko taisīt. PALDIES
    2 points
  8. Clubstep

    Ieteikumi CS:GO Serveriem

    [ARENA] - Status resetu Katra mēneša noteiktā datumā. Vairs nav smieklīgi, reāli mēnešiem šis tiek solīts un tā arī nekas netiek darīts. - Ielikt AFK kickeri. Pašlaik ir tā, ka afk spēlētājus iemet specos un nekicko, kamēr admins pats to neizdara. Tāda veidā slots tiek aizņemts un pilnā serveri citi netiek iekšā. - Papildināt "Enable Headshot Round" ar pistoļu HS roundu. Lai būtu variācija, gan ar rifle, gan pistolēm. - Šis vispārīgi. Sākt ņemt vērā adminu/spēlētāju sūdzības saistībā ar konstantiem lag spaikiem serverī. Attiecīgajā brīdī arī piefiksēt, kura mape tā ir (ja gadījumā mapes vainas dēļ ir šie lagi). Nav normāli, ka pubs iet bez aizķeršanām un labi ja reizi mēnesī sāk lagot ar sv spaikiem etc., bet arēnas gadījumā tas ir regulāri. [PUB] - Izņemt čata paziņojumus par spēlētājiem, kuri cenšas tikt serverī, kad visi sloti aizņemti. Katrs connects nozīmē veselu rindu čatā (Player "test" was kicked. This slot is reserved for VIP. You can buy VIP here). Ja cilvēki konstanti spamo connect pogu, tad čats ātri vien tiek nofloodots, aizēnojot visu iepriekšējo vēsturi.
    2 points
  9. 1 point
  10. lollka

    Musician.

    7/10
    1 point
  11. stn

    Musician.

    normali, normali. klausities var. x]
    1 point
  12. faz

    Musician.

    Baigi repetitive dziesma, ja neskaita to solo pa vidu un pašas beigas. Esmu arī pārāk izvēlīgs džeku vokālos, patīkamāk liekas meitenes klausīties. Bet nu, not bad, 7/10. Laikam esmu tos galvas kratīšanas laikus atstājis pagātnē, jo šāda tipa dziesmas man sagādā daudz lielāku prieku.
    1 point
  13. Vankaa*

    Musician.

    6/10
    1 point
  14. eleb0b

    Musician.

    soso 4/10
    1 point
  15. eleb0b

    Musician.

    6 - 10
    1 point
  16. Šis ir tik good
    1 point
  17. Sn^

    Ieteikumi CS:GO Serveriem

    [PUB] Ieteiktu pielikt pluginu, kas kontrolētu "awp" daudzumu komandā uz 2 vai 3 max, jo beigās sanāk, piemēram, kartē de_mirage ct sided, jo ct kkur spēlē ar 5 awp un tiem viegli kili.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×