Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/19 in all areas

  1. 6 points
  2. snek`

    UNBAN [JB] snek`

    1. Pilnais bana info izraksts no konsoles Nevarēšu bana info izrakstu dabūt, jo mans main VAC bannots, netieku tur iekšā. Bet nu rekur no foruma ctbana izraksts - https://identy.lv/csgo/ctbans/info/1092 2. Paša paskaidrojums par situāciju Nostādiju cilvēkus rindā un nošāvu (massfk), bet nu tur bija ja labi seši cilvēki. 3. Demo nebūs, jo tas notika pirms mēneša un vairs nav pieejams demo.
    3 points
  3. 2 points
  4. https://twitter.com/IEM/status/1101139801804169216/video/1
    2 points
  5. puviens

    NBA Spams

    https://basketball.realgm.com/wiretap/252795/Dairis-Bertans-Agrees-To-Two-Year-Deal-With-Pelicans
    2 points
  6. Mercedes

    Musician.

    10
    1 point
  7. skaruu

    [Unban] hopped trenzi_

    Tie bindi čīteriem ir defaultā, kas spamojas čatā, tāpēc arī tiki automātiski izbanots, jo serveris detectoja bindu ar mājaslapu, kurā iespējams iegūt csgo čītus. Nākamreiz esi lūdzu uzmanīgāks, atļaušos personīgi noņemt banu, ja tiksi banots vēlreiz, bans būs jāpērk par naudiņām!
    1 point
  8. Paco

    Musician.

    J cole time? no.. Šis man izlēca kā ieteikums, droši vien Tevis dēļ. Septiņnieks dēļ flowa. Dziesma ļoti laba. Re, kas neticami neierasts man. Mikiminjaž balss, smadzenes ne no šīs pasaules. Looking up, ja viņa kļūs tier-1 artist, būs game-changer.
    1 point
  9. Administrācijas pārstāvis - @boomix,jo nu kas šeit būtu bez boomixa Moderators - domāju kad savu balsi varu atdot @exca, jo diezgan aktīvs moderators, un īsti nav izcēlies ar stūlbībām Banteam - @Outpace, jo šogad mani vairākas reizes banojis. Serveru admins - Domāju kad @_TnT_, agrāk vismaz uzklausīja kad tas bija vajadzīgs, bet tagad mums beefs. ;/ Pub Admins - noteikti @barovsky, diezgan nice cilvēks, un admins. JailBreak Admins - @rebudijs, nopietnākais admins, un bieži vien saprotošākais admins Lietotājs - @Kanepis., cik sēžu forumā, bieži vien redzu viņu online. Aktīvais - @exsup, top1 iekš online skala, visos serveros. Oldschool - @_TnT_, jo vienīgi viņš mac-10 sauc par ūziku. SPAMERIS - @akka 18051 ziņas Girl next door - @sokoladeeskaistākā meitene
    1 point
  10. 0 points
  11. Arcca

    Games for memes in pub.

    @EimisTopika sākumā ir teksts: Bēēēt, tā kā nav pilnīgi neviena VIP klipa, you're in, šis tikai nākamajām reizēm, pie noteikumiem vajadzētu pieturēties. Edit: kaut gan, tas noteikums tā stulbi uzrakstīts, un pārprotams, tāpēc laikam nav ko ņemt vērā.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×