Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/19 in all areas

  1. Galīgi nav pēc parauga, anyways - http://prntscr.com/mg125o Pēdējie niki Tev ir +/- vienādi ar cita spēlētāja niku, tas pats var tikt teikts par taviem draugiem, kuri ienāca serverī kopā ar tevi. Ja nu reiz esat tik gudri, ka varat mainīt/likt vienādus nikus tad arī pēc admina brīdinājuma varat tikt sodīti. Tik tev tā sāpīgāk, jo nebija gudri vēl abjūz taisīt, tas tevi labāku nepataisīs. Tavi draugi vismaz nomierinājās. Tā nu notiek.
    5 points
  2. Lābs vakars! Man te kanālā parādījies kaut kas svaigs.
    4 points
  3. ja kāds vēl nezin par šito
    1 point
  4. Outpace

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    get ur facts straight
    1 point
  5. Paldies liels tiem, kuri ieradās un spēlēja un bija pacietīgi šajās komandu spēlēs. Domāju, ka varēja daudz labāk, bet nu ņemot vērā situāciju (mape, viens vadītājs) domāju, ka viss ritēja diezgan forši. Plus sākumā bij mazliet problēmas ar paroli un dažiem spēlētājiem. Anyways, mums rezultāti diezgan interesanti bija. Pirmo vietu dala komanda Celmlauži ar Vietējiem Defaultiem, abām komandām kontā tiks dots pa 950idp un 2 idc. (Kebabz, Akmens, Nezinkas, exsup, rebudzix, BaGvel) Otro vietu iegūst LOGANG4LIFE, kuri iegūs 650 punktus katrs. (ASAP, C0Re, Kapteinis$ids) Trešo vietu iegūst JakePauleri, kuri iegūs 450 punktus katrs. (Goofy, Hunterītis) Pat ar to, ka pirms padošanās bija divatā. Un pārējās komandas ieguva jau 130 punktus par piedalīšanos. Padodam ziņu ingame man par IDC un kādam no SA (rebudijs, TnT) par punktiem. Also, sods tiks piešķirts: Chucky un ferriot, par neierašanos. Cutie, par to, ka izleavoja spēļu sākumā Ļoti žēl, ka pat nevarēja pabrīdināt, ka neatnāks un paldies tiem, kuri tomēr pabrīdināja/pateica, ka nevar tikt, jo beigās bij jāskraida un jāmeklē vienai komandai spēlētāji. Anyways, tad jau iespējams tiekamies nākamreiz! Glhf.
    1 point
  6. boomix

    Musician.

    Galīgi neesmu metāla fans, nekad nav bijušas tādas skudriņas, kas skrietu pāri, bet priekš progresīvā/smagā metāla dziesma vērtājama 7/10 . Varbūt man vajag kādu basu mājās un uzgriezt dziesmu uz skaļāko, tad viss aizietu, bet pašlaik nebija sajūta, ka drops būtu tas, ko gaidīju. Uzgāju šodien salīdzinoši jaunu LV youtube kanālu, ar kādiem 200 subiem un VEVO nosaukumā. Vēru vaļā viņas pirmo dziesmu ar klasisko Latviešu negatīvismu, gaidot kādu Uldona remixu, kuru viņš iedziedātu ar jarānu un Elizabeti (jā, es zinu, nevajag vērtēt kaut ko, pirms neesi to apskatījis ) , bet sagaidīju ko citu. Dziesma reāli pievilka, ne tikai tāpēc, ka klasiskais pop stils, kuru cienu, bet arī meldiņš lipīgs un dzied ļoti labi (izskatās viņa arī neslikti, tas kādu plusu arī dod ). Vienīgais vārdi dažviet vienlīdzīgi, bet priekš pirmās dziesmas ir ahujena
    1 point
  7. Paco

    Musician.

    Nu centos klausīties, nelikās interesanta. Varbūt citu dienu noklausītos, būtu savādāks viedoklis. SOAD, esmu gatavs pieņemt negatīvus vērtējumus.
    1 point
  8. Labdien! Man identy.lv oldschool lietotājam tika piespriests 10 minūšu bans par nickname - Player, kurš nezinu kāpēc neapmarināja jb.identy.lv adminu! p.s te screen http://prntscr.com/mg0sd6
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×