Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/03/19 in all areas

  1. Nomināciju saraksts: Administrācijas pārstāvis - @boomixFixing them bugs, kā es kaut ko iemetu, tā gandrīz vienmēr skatās kas notiek. Moderators - @excaJo pieturās pie noteikumiem precīzi pa vārdam, te tas +1wp man bija, kas pēc noteikumiem technically bija pelnīts, bet pēc konteksta nebija. Banteam - @OutpaceSkatoties tās sūdzības, kas parādās no JB... Es priecājos, ka šis nav sajucis prātā. Serveru admins - @WalterNav kārtības? Tūlīt būs kārtība. Pub Admins - @Kingle* / RobertsKaut kā bieži atrodās serverī. I wonder why. Un ja ir problēma serverī, padodu ziņu viņam, un viss notiek. Lietotājs - Man jau šķiet, ka aktīvākie cilvēki agrāk vai vēlāk iegūst kaut kādu amatu. Lai vai kā, moderatori arī ir lietotāji. @fazjo cik ir runāts čatā, tā vienmēr sakrīt domas, vairāk vai mazāk, and he's just a fun dude. Sliņķis - @boomixSkatīt izcelto pirmajā punktā -> "It's a feature". Aktīvais - @aliveTev vajag draudzeni. Oldschool - @MADYOGAIenāks tad, kad neviens negaidīs, un pateiks visu ko domā. SPAMERIS - Gribēju jau teikt, ka akka, bet... @exsupnu tik ļoti cenšās panākt, ka jādod. Girl next door - Uhhh... @CLOUDLETA? I guess? Baigi neievēroju, bet šis niks ir iekritis prātā, nu tad lai. Labākā pērle - Skabarga pakaļā - Drīkst nominēt visu JB komūnu, kas cep augšā sūdzības? Labi, joks, nemaz neraksti to komentu, you know who you are. Nav neviena, ko šim nominēt. Čata gariņš - @akka, kas negrib atdot savu čata kroni exsupam.
    5 points
  2. CSGO NESPĒLĒJU, TAPĒC NEVARĒŠU NOMINĒT DĀRGOS ADMINUS. TĀPAT VISI SUZUKĪ ,hihi. Administrācijas pārstāvis - Boomix. Diezgan interesantas idejas Tev ir plaukušas un dzēlušas Identijā, esi aktīvs kā čatā , tā forumos. Kā sacīt jāsaka, apsveicu - Identijs drīz būs Tavās rokās pavisam, jo akku es redzu tik daudz, cik caur patrīcijas video. Moderators - simplij vai faz, ta ta tā, kurš pagājušo gadu uzvedās labi ? Noteikti, ka FAZ - nez cik kārtīgi pilda savu darbu un cik aktīvi,bet zinu,ka huiņas aiz sevi neatstāj, tātad arī forumu uztur kārtībā + aktīvs čatā ! Lietotājs - exsups, katru mīļu dienu pāri Daugavai , viņš priecē mani un es viņu . Palīgs - Īsti neviens, bet tomēr gribētos pateikt paldies Kanepim. , par uzmundrinājumu un,ka biji kopā ar mani priekos un bēdās čatā. Oldschool - vairs ne tik mīļs un jauks un forš, bet noteikti,ka oldschool ir un paliks DZIVNIEKS, nezinu kur Tu tagad klejo un esi nozudis jau mēnesi, bet Tu noteikti atgriezīsies un izlasīsi, čau ! SPAMERIS - es nezinu kapēc iedomājos uzreiz par excu ! vai komentāru dēļ ? vai dēļ tā,ka iedevi man 5 eiro lai šito ierakstu,hihi . Girl next door - čiepa - jauka meitene un aktīva bijusi visu gadu mijās. šķiet,ka šeit arī bērni dzims , ja jau reiz sneķelītis lūpā kož ! Labākā pērle - Par visu gadu es nepateikšu , bet tik cik es te pavadīju pēdējo laiku tad, personiski, man Akka iedeva kaut kādu noneimer bildi, kad prasīju priekš sava komiksa ! Memeris - Mercury, jo laikam vienkārši saskan humora izjūta. Skabarga pakaļā - nākamas Jorens ? Linceens Čata gariņš - nu un atkal balsi atdošu par Kaņepi ! ja ne katru dienu sastopams tad vismaz tad , kad es ienāku - viņš vienmēr ir šeit ar mani un pret mani !
    3 points
  3. 2 points
  4. Video paldies dievam bez cancer effects, fragi nice. Te var kādu stabilu 8/10 dot atstājot vietu kur augt. Madzy dabbing on LAN. Kā ieraudzīju topiku jau zināju, ka tas tur 100% būs ielikts. Šitais pipars šauj tīri labi, šo to vēl no manis var iemācīties, bet nu patīk kā puika spēlē. Labi sanāk.
    2 points
  5. Administrācijas pārstāvis - Protams, visi administrācijas locekļi ir pelnījuši uzslavas par veiksmīgi aizvadītu gadu, taču vislielākais paldies ir jāsaka boomix'am, jo, pielietojot savas zināšanas, spējis pilnveidot, attīstīt gan identy forumu, gan serverus; Moderators - Neskatoties uz to, ka moderatori ir veseli 8, savu darbu visapzinīgāk pilda fazijs, kā arī pie viņa vienmēr var vērsties, ja ir kādas neskaidrības; Banteam - Lai arī uz doto brīdi ir divi BT pārstāvji, balsi atdodu Outpace, jo, redzot to, kas notiek forumā, izskatās, ka tieši viņam nākas pastrādāt daudz vairāk; Lietotājs - Gadam ejot, identy ir reģistrējušies neskaitāmi lietotāji, ir tādi, kas palikuši, ir tādi, kas aizgājuši, taču erners aizvien šeit uzturās, neskatoties uz to, ka visi viņu bullyo; Palīgs - Personīgi man neviens nav palīdzējis, taču balsi atdošu Arcca jo cilvēks ir gana inteliģents un spēj rast risinājumu lielākajai daļai problēmu, ar kurām saskaras citi foruma lietotāji; Sliņķis - Sliņķim nav būt slikti, jo slinki cilvēki vienmēr atrod vieglāko ceļu, taču šoreiz pērienu pelnījis surenos, it kā moderatora amatā, taču redzu viņu tikai čatā pa retai reizei; Aktīvais - Lai arī visiem skaidri zināms, ka tas ir exsup, taču uzskatu, ka gana aktīvs ir rebudijs, ne tikai serverī, adminējot tajā, bet arī forumā, jo aktīvs arī būs pašā vēlākajā nakts stundā; Oldschool - Nemaz tik daudz tos oldschoolus forumā vairs nevar redzēt, taču vienmēr čatā varēs satikt Kaņepi, kurš vienmēr diskutēs ar faziju un cinīsies par savām geju tiesībām; Girl next door - Lai arī gada sākumā (?) nebija tik redzama, lielu aktivitāti sāka izrādīt gada otrajā pusē, tā ir CLOUDLETA, prātīga sieviete ar savu viedokli; Labākā pērle - šis, izlasot būs skaidrs, kāpēc labākā pērle; Aktīvākais mūziķis - neviens cits kā fazijs, liels klasikas cienītājs, par to šim jauneklim cieņa no manis; Skabarga pakaļā - atkars, jo uzturās tādā pokemonu portālā kā identy; Čata gariņš - exsup, citu nevienu nemaz čatā tik ļoti nepamanīsi, spraucas visur, kur vien var iespraukties.
    2 points
  6. Sveiki Identy.lv lietotāji . Tā kā šis ir mans pirmais tāda tipa video , varētu nebūt tik skarbi , Paldies . =D Video ir izmantoti - GoExanimo Lan ; Faceit ; Mm momenti .
    1 point
  7. Paco

    Musician.

    Nēesmu dzirdējis Untitled albūmu Kendrikam, bet šis liekas labs gabals. Būs jāsaņemās un jānoklausās albūms. Šodiena skriešanā. braukāšanā, gaidu sestdienas vakaru, šī dziesma piemērota šodienai.
    1 point
  8. 1 point
  9. Muris

    [Unban] Muriss

    Mans niks: Muriss Mans steamID: 76561198872563585 Admins: Console Admina steamID: 0 Serveris: all servers Iemesls: cheats Laiks kad nobanoja: 2019-01-03 01:58:08 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: links Demo: - Paša paskaidrojums par situāciju: Tātad, bija spēles vidus un es kā parasti jau tiku nošauts un rakstīju viskautko čatā. Tad nolēmu ierakstīt čatā tektst ''I am not using EZfrags.uk'' lai mazliet patrolētu, bet automātiski saņēmu banu. Protams ka es nečītoju un daudzi to var apliecināt, jo zin ka esmu slikts spēlētājs un ar neko spožu neizceļos serverī. Vēlos unbanu lai varētu turpināt spēlēt Jūsu serverī un pavadīt labu laiku.
    1 point
  10. Clubstep

    [Unban] Muriss

    Unbanots. Nākotnei - vairs neraksti tādus mēslus čatā. Otreiz netērēšu savu laiku, lai skatītos demo, līdz ar to varēsi sēdēt ar banu.
    1 point
  11. 1 point
  12. 1 point
  13. userviens

    CSGO Lagi.

    Pirmām kārtām.. Laimīgu jauno gadu! Otrkārt, izdarīju vairākas lietas. Vispirms es kārtējo reizi resetoju rūteri, tad es izdarīju to, ko ieteica faz'a kungs "Restart router, go to cmd, type /ipconfig release, and /ipconfig renew". Tad es ielīdu rūtera WLAN Advanced Settingos un WI-FI bandwidth nomainīju no Auto (default) uz 40Mhz. Visas dienas garumā taisu testus. 9:00, 12:00, un 15:00 uztaisīju speed testus un tagad pārsvarā interneta ātrums turās 13 Mbps UP un 6.5 Mbps DOWN. Vakarpusē ap 21:00 prognozēju, ka nedaudz noslīdēs ātrums uz leju, bet šaubos, ka tas būs kaut kas traģisks. CSGO Serveros pings svārstās tagad no 35 - 55, bet pārsvarā stāv uz 40. Šad tad uzlec maksimums uz 80, bet 10 sekundžu laikā noslīd atpakaļ uz 40. Paldies visiem, kuri rakstīja lietas, kas varētu palīdzēt un pārējiem ieteiktu beigt gudri dirst, jo ziniet.. Dažreiz labāk ir vienkārši paklusēt, citādi beigās var gadīties, ka stāvēsiet kā tādi klauni.
    1 point
  14. Šorīt iekš HLTV ieraudzīju, cant wait.
    1 point
  15. Administrācijas pārstāvis - @akka, lai arī brīžiem man slinkums ņem virsroku, viņš vienmēr būs tev fonā un no muguras pagrūstīs un motivēs. Aptuveni tas būtu tā, kad tu nokrīti pie 30km skrienot maratonu, viņš tev pados roku, piecels, pēc tam nogrūdīs vēlreiz zemē un uzbļaus, saņemies, neesi mīksais, skrien uz priekšu. Moderators - @simplijsvarbūt aktivitāte nav tā spožākā, bet viennozīmīgi būs savs vārds ko pateikt un savs viedoklis par notiekošo. Vienīgais moderators, ko arī dzīvē esmu saticis, foršs cilvēks. Banteam - @Outpaceaktīvs af, nepamet savu posteni, pat pēc ilgi pavadīta laika. Forumā būs jebkurā brīdī, izskatīs lielu daļu sūdzību un arī spēs ieviest kārtību, kur tā nepieciešama. Serveru admins - @_TnT_ , cilvēks, kas tiešām saprot un dara un ir kopš paša gada sākuma. Ļoti draudzīgs, neesmu dzirdējis ka ir bijuši strīdi ar jebkādu citu administrācijas pārstāvi, ir devis foršus ieteikumus un vienlaicīgi ļoti strādīgs un čakls, ka visu spēj apvienot. Pub Admins - @barovsky, lai arī brīžiem kaitinošs nedaudz par SA Tomēr cilvēks tik tiešām aktīvs, dod ieteikumus un saprot, kas pub'am ir nepieciešams un kas nē. Vēl varētu minēt, labs tētis savas dēlam. Arenas Admins - @Wendyyte pat divu domu nav, aktīvākā, foršākā, saprotošakā un čillīgākā administrācijas pārstāve serverī. Palīdzēja man izveidot anticheat, iekačājot čītus uz sava PC un testējot, kurš tagad jau ir noķēris pie 50 acc. Varbūt šaušanā aims šur tur pieklibo, ka izlieku gandrīz katru reizi arēnā, bet lietas būtību jau tas nemaina. JailBreak Admins - @rebudijslai arī bija pazudis uz kādu ilgu laiku, tomēr atnāk atpakaļ un spēj parādīt savu raksturu serverī. Dažkārt varbūt nepatīk, ka nav ar citiem adminiem tās draudzīgākās attiecības, bet kopsummā JB ir ļoti daudz devis un ceru ka dos arī 2019. gadā. Lietotājs - @Incomftwbūs ik pa brīdim forumā, iespamos 'bumbiks noobs' un aizslīdēs uz priekšu. Palīgs - @Walterpalīdzējis ID serveru attīstībai daudz, veidojis mapes, motivējis mani, devis ieteikumus, nopircis picu, paņēmis ID džemperīti, labs draugs, wingman uzbūstoja mani līdz global, un pat krāj ar mani snapā strīkus. Sliņķis - @Jakegads pagājis, vēl jo projāms cilvēks negrib ar mani picu iet uzēst, visu laiku tik saka - slinkums. Aktīvais - @exsup kas var būt labāks par zupiņu, gan parādījis ir šļopkas no savas klasesbiedrenes, gan piespamojis visu čatu ar visādu drazu un vienlaicīgi serveros ir bijis aktīvākais spēlētājs. Props tu jū zupiņ, keep it up. Oldschool - @Kanepis.bik nodirsu viņu gada vidū, bet tomēr ļoti aktīvs, gan forumā, gan teamspeak, gan dzīvē. Motivēja mani arī iziet tinderi, saprast, ka nevajag apvainoties par sūdiem un mācīties piedot, jo galu galā visi esam draugi un varam durax kopā spēlēt jebkurā diennakts stundā. Girl next door - @Čiepapati aktīvākā čiepa forumā, Jelgavas patriote un ne pārāk laba durexa spēlētāja. Vismaz labi tagad, ka ir sneķelis, kurš var viņu nolikt pie vietas un likt ID pasēdēt vēl ilgāk. Labākā pērle - @Rimants27Rimants Dimants ar saviem minecraft video vienkārši iebombīja un uzlaboja garstāvokli visai dienai Čata gariņš - @exsuptev ticu, tu apsteigsi akku, tas nav nekas nereāls. Galvenais to dari tad, kad akka ir darbā, lai viņš nedzēstu tavas ziņas ārā.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×