Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/08/18 in all areas

  1. Atradu vēlvienu opciju, kas strādā ārzemju serveros Visi, kam nav prime, tiek atzīmēti ar "Free 2 play" tagu
    6 points
  2. Izdarīt tā lai free to play tagu redz tikai admini? Jo kā es domāju kā būs, ka kkāds iedomīgais opis redzēs ka viņu 2x nosauj free to play speletajs un uzreiz saks blaut voice chata un reportos adminiem utt. Principā lai neveidotos liekas aizdomas par spēlētājiem. Ja admins redz ka free to play speletajs ir serverī, vinš uzreiz paspeco vai aizdomīgs vai nē.
    5 points
  3. nu ideja par to ka tikai latvieši var nākt ar [f2p] nav slikta, tas noteikti čīterus turēs pa gabalu no ID, kā nekā tagad viņiem ir ļoti laba iespēja nākt serveros un testēt čītus un ja dabū banu tad easy jauns steam acc. un otra lieta ko ieteicu booxiam kā noķert alt acc, būtu ja serverī adminiem parādītu visus acc kas ir zem viena ip, un kuri acc ir banoti. User Walter has 3 more accounts. "test1" "test2(banned)" "test3(banned)"
    4 points
  4. 3 points
  5. Īsāk sakot, čikibrikipumsidumpisblīkšbākšpifpaf - Globālais Ofensīviķis tagad Steamā ir pieejams par velti. Ko tas nozīmē? - Tas nozīmē to, ka ja tev patīk nemaksāt par lietām, tad to tagad vari darīt arī ar CS:GO! Nu un, kāda starpība? - Starpība tāda, ka tagad IDenty serveru apmeklētājiem ir par ko padomāt : 1. Atļaut jaunajiem, par-csgo-nemaksātājiem spēlēt mūsu serveros? 2. Uzlikt prime accounts only un spēlēt tikai ar tiem, kuri ir samaksājuši par csgo (vai aizspēlējuši līdz tam 21. rankam) un ieguvuši prime accountu savā rīcībā. Kādi ir plusi, kādi ir mīnusi? Tas, kas man uzreiz nāk prātā - vairāk tautas serveros, bet tā pat arī vairāk čīteru, vairāk darba administrācijai un, iespējams, arī lielāks haoss serveros. Varbūt lielākajai daļai cilvēku būs cits viedoklis par šo, tāpēc taisu aptauju. Diskutēsim, izrunāsim un tad redzēs, par ko balso vairākums!
    2 points
  6. faz

    Jaunās mājaslapas ieteikumi

    Pārkāpēju sadaļas paraugā ir nepareizs links uz demo failu lapu! (identy.lv/demos, bet jābūt denty.lv/csgo/demos ) + man riebjas, ka visi youtube vidjiki, kuri nav HD, rādās nespēlējami. Un agrāk arī rādīja video title thumbnailā, tagad forumā viņu vairs nevar redzēt. Bombix, pls fix!
    2 points
  7. akka

    CS:GO For free

    laikam vairāk adminus vajadzēs + grupu trusted, lai kaut kādi pazīstamie var mutēt un gagot.
    2 points
  8. linceens

    Error opening the file

    Sveiki ident'ieši, vēršos pie Jums, varbūt varat man palīdzēt ar lietu kuru nesen saskāros. Nezinu īsti no kā, bet randomā sāka mesties šāds errors; (Redzams bildē) Varbūt kāds zin kā safixot, paldies jau iepriekš P.s google pamācības īsti nelīdzēja.
    1 point
  9. 1 point
  10. vēl ir variants, ka boomix izveidot super duper pluginu un latvieši ar nonprime tiek serveros, bet ne latvieši ( ne nacisms ) netiek serveros. liekas, ka legit kāds no non prime varētu būt legit cilvēks kurš vienkārši par csgo negribēja maksāt, bet tad no otras puses .. iedomājies kaut kāds no spēriena ienāk un sāk reklamēt to miseni, nu bēdīgi arī ja nobano. vēl protams ir IP bani, bet nu tad arī banu resets inc + sūdzības ar IP sakritība kuras būs diezgan daudz, jo ip daudziem ir vienādi
    1 point
  11. lomaj

    pub/Jobreezy╰_/wallhack

    Sadaļas izveidotajās tēmās drīksti izteikties tikai tādā gadījumā, ja esi saistīts ar attiecīgo tēmu vai arī tad, ja Tavs rakstītais var noderēt pārkāpēja sodīšanā. Kā nodot noteikumu pārkāpēju. Sākumā topiks jānosauc "[serveris] Pārkāpēja niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point) Nododot pārkāpēju obligāti jāveido "SUDZĪBA Iemesls Pārkapēja niks" topika nosaukums. Tālāk pats topiks jāveido pēc šiem punktiem: Pārkāpēja profils / steamid / niks - # 428 7 "Jobreezy╰_╯" STEAM_1:0:190736361 1:06:27 30 0 active 128000 Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) https://failiem.lv/u/hbj4cvgg Pārkāpums (piem. wallhack,) wallhack Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Jobrezī - cahce - 00:25 04:22/31:20 - 04:45 ok varēja šaut pēc skaņas, bet viņš pārāk liels bomārs. - 07:42 - smoke kills džekus vilka līdzi, no sound. -08:36 - kills caur smoke itkā pieņemams, bet second kills uz sdahdahj huzj viņ zi\n nesaprotu sav urokrakstu tālāk - lai gan pikselī redzams, ir caur kubu, tiasni uz galvas. -08.55 varētu piekasīties, ja skatās 1/4 slow dēļ kust'ībām, bet varētu piemiegt acis. -09:10 unreal tēmeklis uz savējo, jā varētu caur sound nogļūcīt, bet nešajā gadījumā. -09:41 sūdīga reakcija:( -11:16 mēģinājums uzvilkt uz enemy line, nav pieskait\āms, bet still centās vilkt uz mērķa. -11:17 second insta kill vac - no sound. -11:19 no sound - šķības rokas, vac again. -11:21 atā vac -11:29 vac -11:23 ja būtu kādas prasmes. ez kill šito nesaprotu piue ba KSJDAFJKAKASD kaut kas , nesaprotu rokrastu, tālāk , - JEB un uz savējo -11:24 caur smoke nomedīja, jeb sienām utt. 12:24 PERM -11:42 bez kuba var šito novaļīt, bet šajā gadījumā bumbumbum it kā noraka, bet still kubs. -12:03 strīdīgi, bet uz skata, ka rokas no dirsas x2 -13:04 turpina čekot, lai gan to nac darījis šeit!!!! jo caur sienu redz enemy - no sound. otrais šeit strīdīgs, bet tikai tāpēc, ka palēlinājumā. -13:19 džekus apjuka, zināja, ka pretī divi, enemy nezināja caur sienu šaut, vaui gaidīt otru uz ieeju. -14:10 noshots dont know wjy -14:49 neskatoties. ka izvairījās no flāša, džekus vilka līdzi purnam caur smoke with no sound. jeb skatoties viņa spēli iepriekš viņam nebija pa spēkam šito džekusus nošaut. -15:30 nav prasmju, nav izdzsaanas iespējas. -16:02 pelnīti. -16:45 sūdīga reakcijua -17:06 vac -17:07 vac -17:09 vac ALL NO SOUND -17:11 Varēja novākt pēc skaņas ofc - bet ne šajā gadījumā. -17:23 vac piezīme - apriek';s kaut kas nesaprotu savu rokrakstu TĀLĀK - ne skaņas zus + viņš novāca dažus džekus -17:31 savējais heven\a, lai gan iepriekš radarā nesktaījās .:D Es saprotu, ka džekus pērk vip , tādējādi atbalsta komūnu utt, bet tas nedod tiesības čītot. es esmu diezgan pārpisies, bet demo viss redzāms ir/nav mani komentāri par situācijām. Pārkāpējs tiks izskatīts tuvāko dienu laikā. Ar cieņu, Identy personāls.
    1 point
  12. faz

    Musician.

    Lai arī dzirdēta līdz nemaņai, tīri forša dziesma ar smieklīgām lirikām. Ikdienā neklausītos, bet esmu neskaitāmas reizes kratījis dibenu pie šīs. 7/10 Funk music makes me smile
    1 point
  13. snek`

    Sveicam: boomix

    gz dundul
    1 point
  14. lomaj

    Sveicam: boomix

    audz liels un resns, lūdzu.
    1 point
  15. krek

    Musician.

    mm, 9/10
    1 point
  16. Pilnībā piekritu erneram par to [F2P] tagu, un domāju ka vajadzētu ļaut viņiem spēlēt serverī tikai tiešām iedot +/- aktīviem cilvēkiem kkadu trusted grupu kā šobrīd ir manliekas youtuberiem ka var ganot/mutot un izveidot prieks viņiem kkadu grupu iekš Discord or smth lai pateiktu ka vajadzētu paskatīties kkadu čuvaku, lai vieglāk saprastu vienkārši augstākas prioritātes calladmin.
    0 points
  17. DopeScott

    [JB] DopeScott

    Novadija 2 saimon spēles pēc kartas vienā mapē, jo pirmā neizdevās ¯\_(ツ)_/¯.''Spēlētājs DopeScott mapē jb_overcore_v5 uztasija 2 saimon speles pec kārtas apmeram no 4 - 9 raunda , precīzi nevarēšu pateikt.''http://prntscr.com/lqrasu - ASAPs Edīt : Nevarēju atrast to noteikumu, ka nevar atkartoties spēlēs divus raundus pēc kārtas.. lol..
    -1 points
  18. konsoles komandu "ignorerad" enablot server-wide visiem spēlētājiem. radio komandas ir useless, un lielākoties cilvēki vienkārši randomly spamo bez jēgas, un katru reizi jāslēdz manuāli ārā.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×