Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/20/18 in all areas

  1. uzlikt, lai apakšā zem topika rādās, kas to topiku skatās.
    3 points
  2. OutPace visu izteica. Pirmās pazīmes par sīku autistu 1) Cienījāmais, augsti godājamais, admina kungs - @DopeScott 2) atbildes nesaņēmu un nomēlu turpināt.... Dieva dēļ, tev ar 12 gadiem nepietiek saprast, kas ir pareizi un kas nav, pirms spēlē JB kaut vai iedomājies, ka ar draugiem irl runā.. vai tev tas izpaužās kā - Klucis : CAUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! Cienijamie DRAUGA kungi!!!!! Draugi : sup? Klucis : ES LABAKAIS! Klucis : EJAM SPELET Draugi : nē? klucis : OMG KAPĒC NĒEE???? klcuis : Kāpēc nē! - 10x klucis : Kur ES ABUSE? Tād pats kā linceens - (Šitas notika JB serverī) 'Linceens : ''Es esmu admins... Es admins!'' - 'DopeScott : ''Linceen beidz tēlot autistu'' 'Linceens :'' Bet es esmu admins..... am server :)'' 'Linceens : ''Tu man par autistu nosauci ?!?!'' Linceens : ''Kāaaaaaaaaapec?'' (man pavisam nav nojausma, ko es daru nepareizi) - linceena apziņa (1100h serverī) P.S. Izskatot JB sūdzību topikus secinu, ka šī nav jau pirmā sūdzība par šo adminu. - jā..., jo, ja par tevi uztaisa 100 cilvēki sūdzības, kuras nav patiesas, tas skaitās!
    3 points
  3. DopeScott

    PUBG Spams

    Diezgan vecs
    2 points
  4. klucim un visiem "līdzīgi domājošajiem" par šādu apzinātu provokāciju un mazvērtības kompleksu izrādīšanu serverī nākamajās reizēs sods būs daudz ilgāks nekā 1h. Admina vainas šeit nav, īstenībā ar šo sūdzību panāci pretēju efektu nekā cerēts. TC.
    2 points
  5. preacher

    PUBG Spams

    ja esi grandmasters, tad, apsveicu, bcause your are still noob.
    2 points
  6. šitas kadrs, galīgs losis. man arī vakar centās izprovocēt ar saviem "admins, pāraks par visiem, manipulētājs, ieliec cv" n šit. droši topic closed un lai iet smirdēt tālāk ar savu sūdsu. ķipa oldskūls kkāds noneims, tik te nevienam tiešam neinteresē.
    2 points
  7. 1 point
  8. 1 point
  9. Hey! No idea why, šodien uznāca vēlme samontēt savas pāris tinder sarakstes iekš video. Ja sasmašosim like pogu pietiekami, tad uztaisīšu arī otro daļu ar šādām
    1 point
  10. 1 point
  11. Kanepis.

    ID pirmais merch

    Džemperi samērā stilīgi, tādus varētu nēsāt. Tikai neapmierina tā cena 22 + 5 par piegādi, saprastu, ja būtu 27 + bezmaksas piegāde, tad paņemtu džemperi.
    -1 points
  12. Godīgi sakot, būtu dope vietā arī būtu tev gagojis, nebūtu iespējams iemesls abusive, bet tomēr, cmon. Smiekli pašam nenāk? Ja pats gribi palasīt - https://identy.lv/csgo/players/info/messages/76561198120539120/1 Domāju ,ka gags pamatots, vel nevēršu ciet lai pats dope izsakās.
    -1 points
  13. valca08

    Bez cenzūras.

    Ekskaliburs , kaut kads jefins ,nekad JB negrib jautajumu speli, secinajumus izdariet pasi. JB admins uz goda nav sudzibu ,tik ar mani neruna vispar ;/ nepatikama sajuta no ta rodas , foruma manams biezi nedirsas ar nevienu ,iznemot mani. Lai tev veicas dzīve !
    -1 points
  14. klucis

    Sūdzība [JB] DopeScott

    1. Cienījāmais, augsti godājamais, admina kungs - @DopeScott Izraksts no consoles man nav, jo banu nesaņēmu. 2. Mans viedoklis. Sarakstījos ar cienījamo, augsti godājamo admina kungu un prasiju, viņam dažādus jautājumus. Uz jautājumiem daudzas atbildes nesaņēmu un nomēlu turpināt.... Sekoja manuprāt nepatiess gags ar iemeslu - "ABUSIVE" uz 1h, admin čātā prasiju kas par lietu, kāpēc tieku gagots ar tik nepatiesu iemeslu. Saņēmu argumentētu atbildi "Ja jau esmu tik gudrs, iemeslu zini pats." vai kaut kā tamlīdzīgi. (demo var pricizēt) Es uzskatu, ka adminam jāprot sniegt savs pamatojums, jebkurā situācijā, izskaidrojot spēlētājam kāpēc viņš tā ir rīkojies. Šo atbildi es līdz galam nesapratu, iespējams viņš pats var atnākt man un viņu šeit izskaidrot. Lai nu kā arī būtu, nesaskatu, ka būtu pateicis @DopeScottkaut ko izskarošu. Piekrītu varbūt nevajadzēja turpināt prasīt, bet es vēlējos saņemt tikai atbildi uz manuprāt nepatiesu iemeslu. Izskatot JB sūdzību topikus secinu, ka šī nav jau pirmā sūdzība par šo adminu. Ieteiktu jums padomāt un kartīgi izskatīt šī admina kanditatūru. Starpcitu šī ir mana pirmā Sūdzība par kādu un iespējams arī pēdēja. 3. Īsti nemāku atrast demo, bet šis HLTV iespējams var palīdzēt https://identy.lv/csgo/demos ba_jail_future_v2a 2018-10-19 21:20 7.4MB 4. Pirmspēdējais, pēdējais rounds. P.S. Ja kāds var man izskaidrot kur glabājas demo varu editot un ielikt savu demo arī.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+02:00
×