Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/06/18 in all areas

  1. skaruu

    (jb)Big smuk

    Visiem liekajiem komentāriem drīzumā tiks uzlikts pa wp! Jauku vakaru!
    5 points
  2. Hey, kā jau pēc title var spriest ,ka taisīšu giveaway ar americantruck simulator spēles steam key`u. Pati spēlīte - https://store.steampowered.com/app/270880/American_Truck_Simulator/ Taisu giveaway ,jo jau kādu gadu pašam stāv viņa uz acc, un nav ar otru keyu ko darīt. Ar keyu varēsi darīt ko vien gribēsi. Kā pierādijums ,ka neesmu kkāds nigabelijs kappa , un neskemošu nevienu iemetīšu screenu ar savu humblebundle keypage, Viss kas tev ir jādara ir jāuzspiež "Thanks" ( ) un jānobildē kāds skats/vieta utml. Giveaway beidzas helovīnos, jeb 31.10.18 ,varbūt kādam tieši būs skaisti izgreznota māja ar rotājumiem vai uz to pusi, vērtēšu es, iespējams paķeršu kādu no ID ,ja nebūs pieteicies.(iespējams var pamainīties vērtēšana) May the best photographer win. gl p.s. Kuri postos bez bildes, vai kautko komentēs dabūs vārnu(probably) un posts tiks hidots, so not worth.
    2 points
  3. Maikijsss

    (jb)Big smuk

    1.https://steamcommunity.com/profiles/76561198346071224 2. jb_summer_jail_v5_walteredit 2018-10-05 18:23 15.8 MB 3. Specials Fk 4. 1:1 roundā paliku pedejais,bišķit pavilcinu laiku bet izvēlos dueli,big smuk man iedur un es vinam prasu lai lauj iedurt,protams vins nelava un turpinaja saut dueli talak,kad dueli nosauju vinu,bišķit uzvilkos un uztaisju abuse,par to varat drosi likt man mute vienalga.Ka notiek nākamajā rounda?nepanemot lideri,pieskrein pie manas kameras un vienkārši nošauj mani,par to kad apsaukāju viņu... paliek bišķit smieklīgi.Prasu lai slejojas vins protams atbild kuram tas interese un spēlē talāk.Cerams ka jūs ban team šito atrisīnāsiet,jo big smuk ir loti toxic,neteiksu ka esmu labaks,bet tas gan bija fk,par to kad apsaukajos,nevajadzetu bez lidera,un aizvertam kameram nosaut mani.
    1 point
  4. Paul1t0

    [jb]kreygasm

    Tas gan tiesa. Gribēju vēl piebilst ka šis kreygasm arī bezjēgā, katru raundu mute visus ct, pat ja viņi nav pateikuši nevienu vārdu.
    1 point
  5. Jake

    (jb)Big smuk

    Vēlos piebilst to ka šis puika ''Big Smuk'', GALĪGI NESKAIDRI RUNĀ, tēlo nezin ko un cenšas pēc iespējas vairāk killus savākt. Kaut ko nomurmina un tad tik vāc visus nost. Šodien spēlējot serverī pāris minūtes sapratu, ka viņam nevajadzētu VISPĀR atļaut vadīt. +čata nonstopa cenšas kaut ko uzdirst, pa voice jau neko nevar pateikt, jo dabūs pa galvu no mammas
    1 point
  6. e56 kompakts

    Musician.

    9 @DZIVNIEКSbanger
    1 point
  7. eleb0b

    Musician.

    not my type, 5/10
    1 point
  8. Preču maiņa nenotiek, pirms iegādājies kādu itemu IDC veikalā, pārliecinies vai esi izvēlējies pareizo. IDenty nenes atbildību par lietotāju apzināti vai neapzināti veiktiem pirkumiem.
    1 point
  9. akka

    Netisam nopirku nazi

    čeks ir?
    1 point
  10. smux

    [jb]kreygasm

    1.https://steamcommunity.com/profiles/76561198844907269/ 2. jail_xmf 2018-10-05 19:40 26.7 MB 3.runa pari liderim/Specials freekills 4. 3:8 rounds mus iedzin buri lideris (Paulito) pec ta seko Vardu spele uzrakstu pirmais vardu es nesapratu ko tas Liders saka kas jaizvelas kas jadara jo ^^^ runa ar lideri kopa izvelos Marble turpinas vardu spele 2 vards izvelos Gati_liberu un kreygasms panem nosauj mani un uzraksta *DEAD* [VIP] kreygasm : gati neviens neaiztiek pec tam vaino mouse/peli ka "ielagoja"
    0 points
  11. smux

    (jb)Big smuk

    Kads tev reason to abuse mes zinam ka tu tads identy lielais pauts kas ir ja bet nevajg izplatit autismu sorry <3
    -1 points
  12. smux

    (jb)Big smuk

    Tevi freekiloju jo tu Katru dienu/ vissas mapes abuso mani ka esi ct/t nez piemeram tev patiktu ja es tevi sauktu pa Dau vel tur tavi vardi kurus negribu rakstit seit / ta tev neapniktu? Un tu sauc mani par Ha varetu uzvarit vienu lielo pa tavu karjeru Toxic loma
    -3 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×