Jump to content

KEM4

Pensijā
  • Posts

    154
  • Joined

  • Days Won

    7

KEM4 last won the day on January 10 2019

KEM4 had the most liked content!

About KEM4

  • Birthday 01/08/1992

Profile Information

  • Vārds
    Jānis
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

8128 profile views

KEM4's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare

Recent Badges

387

Reputation

  1. KEM4

    IDENTY 10 Gadi

    @HappyTīģeris easy mate. Vispār vēl kā šodienu var atcerēties kā ar Mārtiņu pa skype runājām un domājām nosaukumu. btw tie, kas nezina, nosaukums radās no Mārtiņa brāļa džempera uz kura bija uzrakstīts "Identity" un beigās kaut kā aizlocījāmies līdz IDenty. Better brand! Big shoutout to @MADYOGA kas pārņēma staffeti no manis 45 gadā un kopā ar Mārtiņu uzboostoja IDenty jaunā līmenī. Kā redzat publika nāk un iet, bet IDenty citiem kā mājas. Paldies @akka @boomix un vēl zilijards lietotājiem šeit, kas bijuši gan braukuši uz meetiem, kapā serveros no dienas dienā, tas arī ir tas, kas padara šo community tik lielisku, cik arī viņš ir. Pats nepiedzīvoju daudz kā citi šeit, bet prieks, ka iesāktais darbs nonācis vienmēr cilvēku rokās, kas rūpējās un turpināja iesākto, padarīja tikai labāku. #IDenty10 Priekā!
  2. Pornhub vai Brazzers membershipu iepirkt. Vispār neslikta ideja par "flip the IDC"
  3. wow, somehow es kļuvu par slavenību, atkal. amm ... īsumā, lai Jums jauka diena, un mīliet viens otru.
  4. Čau. 24. martā, sākot no 11:00 līdz pat vēlam vakaram, klubā GoExanimo, kā arī online veidā, notiks otrais FORTNITE.LV rīkotais community pasākums. Pasākuma laikā visiem Discord servera ( https://discord.gg/HWNEAMS ) biedriem būs iespēja uzspēlēt kopā dažādus game modes (solo, duo, squad un tā brīža speciālo game mode). Visas dienas garumā droši apmeklē mūs klubā Goexanimo, kur varēsi satikt Latvijas Fortnite streamerus un spēlētājus. Papildus tam iespējams saņemt 10% atlaidi bārā, izmantojot paroli fortnite. Tāpat sadarbībā ar "Epic Games" tiks izspēlētas dažādas balvas. Vēlamies atgādināt, ka šis nav turnīrs, bet pasākums ar mērķi jautri pavadīt laiku visai Latvijas Fortnite kopienai. Ja esi fortnite spēles cienītājs, tad droši pievienojies.
  5. Iespraukšos, rakstīja man privāti, lūgums to nedarīt, bet pamatā ja pārkāp noteikumus, tad rēķinies ar sekām, nevis pēc tam meklē kompromisus.
  6. KEM4

    IDENTY 9 Gadi

    Paldies džekiem, kas turpina darbību, cepuri nost. Nezinu vai bez IDenty būtu kļuvis par to, kas esmu šodien. Priekā. P.S> Balle ar 10gadi.
  7. KEM4

    PUBG Spams

    https://beta.pubg.lv
  8. Kādam nav ienācis prātā, ka mirstīgajam (man), kas vēlas pamēģināt šādi noteikumi jau ir kapi, lai saprastu, ko un kas ir legal un kas nē? Noteikumiem būtu jābūt ātri saprotamiem, bet tavos labojumos pamanīju, ka ir uzvērumi un detaļas padziļināti, kas nozīmē, ka cilvēkam, kā autoskolā, jāiemācās "mazie super krutie jautājumiņi, jāiekaļ", lai varētu pilntiesīgāk spēlēt serverī. Manuprāt pat esošie noteikumi ir par garu, bet ja reiz viņi tiešām ir darbojušies 5 gadus, tad šaubos, ka būtu nepieciešams labot tos tāpēc, ka kāds ir nepaklausījis, vai darījis muļķības. Kā jau akka teica, vaina ir spēlētājos, nevis noteikumos.
  9. KEM4

    PUBG Spams

    stunt master gobby https://plays.tv/video/594531eac2df5d3c20/-kem4?from=user
  10. Daudz laimes smieklīgākajam čalim Dobeles novadā
  11. A - Foršs skats, nepatīk heits 8/10 P - Labs quote, pretīgs fonts 6/9.5+0.5 N - Dusmas ved uz spēka tumšo pusi 9/10
×