Jump to content

Artur B.

oldschool
  • Posts

    2043
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

Artur B. last won the day on May 22 2018

Artur B. had the most liked content!

About Artur B.

  • Birthday 12/03/1991

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

19032 profile views

Artur B.'s Achievements

  1. Artur B.

    HyperTown Riga

    Sēžu līdz asarām rēcu. Biju aizmirsis kad vispār kas tāds eksistē =D Kā var patikt kautkas tiešs, ja pietiek ar to kad pats par sevi IDentys patīk?
  2. Artur B.

    IDENTY 9 Gadi

    eu nopietni jau 9 gadi ? Kur tie laiki , vēl joprojām atceros kā mēs ar Nauri izdomājām uztaisīt random mazo mītu ar vecajiem main krabjiem aizejot uz bāru paskatīties hokeju. ( kur nabaga outsiders bija pats jaunākais un baidījās kad neielaidīs bārā , vecie main krabji sapratīs par ko iet runa :yao: ) Jau kopš tās dienas es sapratu kad tā nebūs mana vienīga real life iepazīšanās ar kādu no ID. Pēc kā arī sekoja daudz tikšanās/iepazīšanās reizes atsevišķi no mītiem, un ja godīgi jāsaka- Es ne mazāko lāses pilienu nenožēloju kad uzturējos šeit un uzturos vēljoprojām(kautvai reti kad ieskrienu ,bet šā vai tā intresē kas te notiek), jo pateicoties IDnty'am, ir bijušas daudz un dažādas neaizmirstamas dienas kā iekš CS dzīves, tā arī iekš real life. Bet ja nopietni un godīgi sakot, es jau biju domājis kad ID būs rip jau kādus 2 gadus atpakaļ, kā jau tur kāds augstāk minēja par tukšiem serveriem,0 forumu aktivitāti. Prieks redzēt kad neskatoties uz to cik zemu ir krists iepriekš, ID ir atradis vienmēr spēku kā piecelties kājās atpakaļ. Cheers
  3. Jo man nepatīk tavs signature
  4. Tādā pašā veidā ieej server monitoros un paskaties kas sēž/atrodās serveri, ieraugi savu kādu paziņu/draugu online, un aidā- Skrien iekšā serverī un vāvelē par/ap mazajiem pokemoniem kā tas notiek vienmēr.
  5. "LABĀKAIS" ieteikums serverī, ko jeb kad mūžā esmu dzirdējis xD
  6. Apsveicu ar Jauno Gadu
  7. Neskatoties uz to kad Tu pieprasi ID Oldschool jo esi šeit no 2013 gada, man Tavs niks pilnībā neko neizsaka. Paložņājot pa Taviem postiem un topikiem ( kurus var uz pirkstiem saskaitīt ), vienīgias kas iekrita acīs, Tavs tā nosauktais bans kura dēļ tu šeit neuzturējies. Intresanti par ko tad Tevi nobanoja, ja jau Tu nedabūji unbanu un atgriezies šeit uzturēties tikai pēc laika kad ip un spēļu serveri ir citi ? :homers: Vienīgias ko varu Tev novēlēt, ir nedabūt jaunu banu un nepazust atkal uz ilgiem laikiem (vai uz mūžu) no šī draudzīgā komūna. Nedari blēņas un uzvedies kārtīgi. Cheers ::
  8. Es esmu kautko palaidis garām ?
×