Jump to content

xaotic

Lietotājs
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

xaotic last won the day on June 30 2019

xaotic had the most liked content!

2 Followers

About xaotic

  • Birthday 07/06/2002

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2638 profile views

xaotic's Achievements

  1. xaotic

    IIHF 2021 PČ.

    Latvija - Kanāda 1-3 (Kanāda pirmie) Latvija - Kazahstāna 2-1 (Latvija pirmie) Latvija - Itālija 2-0 (Latvija pirmie) Latvija - ASV 1-3 (ASV pirmie) Latvija - Norvēģija 2-1 (Latvija pirmie) Latvija – Somija 0:3 (Somija pirmie) Latvija - Vācija 2:4 (Vācija pirmie) Rezultatīvākais Latvijas izlases hokejists PČ 2021 Ronalds Ķēniņš Pirmais hokejists, kurš iemetīs vārtus Latvijas izlases labā - Lauris DārziņšK Kurā vietā Latvija noslēgs PČ 2021 turnīru? - 8.vieta Kuras izlases iegūs zelta, sudraba un bronzas medaļas? Krievija - Zelts, Čehija - Sudrabs, Kanāda - Bronza
  2. xaotic

    IDENTY 12 gadi!

    super, ko lai citu saka :) taa tik uz prieksu ID!
  3. Tiesības dabuju mēnesi vēlak pēc 18.dzimšanas dienas, dēļ covid delay. Ar teorijas eksāmenu problēmu nebija, dienu pirms izgāju cauri CSDD pāris padsmit reizes, noliku uz 30/30. Pāris reizes izbraucu savā pilsēta un tad jau tiku līdz pilsētai, kurā liku tiesības - Talsi. Pēc ceturtās reizes Talsos, pierakstīju sevi eksāmenam. Figūrās viss bija normāli, toties kļūda bija apgriešanās pretēja virzienā pilsētā - pirmo reizi bišk aizrijos un iepisu apmalē, bet otrajā reizē viss izgāja kā vajag. Toties eksaminātors baigais opaps bija, nepārtraukti runāja un, manuprāt, cilvēks kuru viegli ir emocionāli ietekmēt/nostressot, būtu izkritis tikai un vienīgi dēļ eksaminātora. Proti, uztraukums bija, bet tagad atskatoties uz to atpakaļ, nemaz nebija tik traki.
  4. git good viss ir iespējams, ja māk likt crosshair uz enemy
  5. questionable darba tēma, bet izpildīju
  6. Gads nevienam nav bijis viegls, bet novēlu jums visiem jaukus un prieka pilnus pavadītus Ziemassvētkus :)
  7. xaotic

    Musician.

    Nekad neesmu bijis šādas mūzikas fans, tādēļ nebūtu subjektīvi, ja es to vērtētu kā sliktu, tikai gaumes dēļ.
  8. man jau patīk, kā šeit daudziem cilvēkiem uztrauc tas, ka vakcīnas čipos cilvēkus.. tā itkā kādām interesētu, kā tu strādā 9-5 darbā un brīvdienās atpūties/iepis ogu?
  9. sveiciens jubilaram, lai garsigs cesu alus :D
  10. @exsup invito mani guilda
×