Jump to content

ziepe

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ziepe last won the day on October 24 2017

ziepe had the most liked content!

4 Followers

About ziepe

  • Birthday May 13

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

ziepe's Achievements

  1. ziepe

    JB bug

    Sveiki, Šodien kaut kas aizdomīgs, JB serveris tukšs, un nemaz netieku iekšā, jo: Izdruka no konsoles Disconnect: You have been banned from the server SERVER: [LV] LATVIAN JAILBREAK SERVER - IDENTY.LV ADMIN: Namejs. REASON: 'admin abuse' TOTAL: 2 hours TIME LEFT: 19 minutes Katrā ziņā nevienu adminu neesmu abusojis, un banu pirms divām stundām arī nepaķēru, tad vēl gulēju.. Ar cieņu, -cido
  2. Atnāc mājās un zini kurā serverī gribi spēlēt? Apnicis, ka jāieslēdz kontra, jāuzspiež 3 pogas, lai vispār sāktu konektēties Tevis izvēlētajam serverim, bet pa to laiku būtu paspējis uztaisīt popkornu? Meh, no problem, uztaisīju video pamācību, kā uztaisīt saīsni uz darbvirsmas, lai uzreiz piekonektētos jebkuram serverim, kuram zini IP adresi. Komandlīnija uz identy.lv JB serveri - steam://connect/194.19.248.120:27015 p.s. sorry for poor editing skills and lack of detail. I had this idea for a few days now, and this morning i just made my idea come true. took less than 20minutes. GG. peace.
  3. ziepe

    Pazūd wep

    Pēdējās dienas gan neesmu spēlējis, varbūt viss ir salabots, bet cik atminos, mani arī ir skāris šis bugs. Ja tas ko dod, ievēroju, ka tieši paņemot līderi pazūd ierocis.
  4. labs! jāiet šovakar izmēģināt visas jaunās fīčas! roses are red violets are blue bunny hop is back and so are you
  5. P.S. Scofieldam bija P.S.S. Par autismu nezinu
  6. Reinstall humor hardware
  7. Jailbreak ir DZĪVE! Kāda jēga beztemā slēgt topiku? Nolife admin hax
  8. ziepe

    Click here

    Jailbreak ir DZĪVE!!!
  9. Izskatās, ka links ir dead. Es nokavēju?
  10. ziepe

    test

    test2 bezfilma konstatēta, pievienot cukuru
  11. ziepe

    JB ieteikums

    Sveiki lasītāji! Intro: Šodien ieeju serverī, tikko sākusies mape, vēl 30min mapes laiks atlicis... Skatos vēl 6 teroristi dzīvi no 12. Domāju, aa ok, tad jau drīz tikšu spēlēt. Bet tad es klausos, ka līderis saka "amm, te ir daudz ko dariit, bet ko lai dara... Ko jūs Teroristi gribētu darīt??" Tad nu kā gadījies kā ne, pagājušas teju piecas minūtes līdz sākās nākošais raunds. Tad man galvā iešāvās ideja. 1. Gribu padiskutēt par iespēju organizēt līderu eliti - respektīvi raundi/mapes, kas novadīti kvalitatīvi un izklaidējoši, bez liekvārdības un liekām izdarībām. Vienuvārdu sakot : Vai būtu korekti pirms nākošās mapes sākuma pieteikt, ka šajā konkrētajā mapē (30min) nedodot iespēju spēlētājiem no malas pievienoties CT. Pirms mapes cilvēki savācās un pēc izstrādāta/neizstrādāta plāna raiti novada raundu pilnībā izmantojot visas mapes dotās iespējas. Thoughts? un vēl viena lieta: 2. No rīta biju iegājis citā serverī, un pamanīju, ka viņiem ir kaut kāda bandu sistēma (izvēlne), puse bija krieviski, boļše ņepoņemaju. Tātad, apvienojot šo bandu sistēmu varētu izveidot in-game grupas, jeb Līdera/terorista/vnkSarga atbilstības levelus/statistiku, or something, kaut ko kas JB padarītu interesantāku, jo cilvēkiem patīk mērīties ar nospēlēto stundu skaitu serverī. Iespējamie objekti: Kills as Leader/Guard/Terrorist Longest time alive as Leader/Guard/Terrorist Round wins as Leader/Guard/Terrorist Rec from other players as Leader/Guard/Terrorist Thoughts? Vēl paralēli serverī praktizēju 3vārdu spēli. Līdzīgi kā vārdu spēlē, tikai šajā Līderis nosauc burtu uz kura T jāuzraksta trīs lietvārdi. Karjeras diena Izlozes kārtā 2-3 spēlētāji tiek izsaukti uz pārrunām. Tiem tiek iedots mikrafons un 3 vārdi kas jāiesaista pieteikumā konkrētai profesijai ko nosauc Līderis. Pieteikums ne ilgāks par 30sekundēm. Labākā, oriģinālākā, precīzākā pieteikuma autors izdzīvo.
  12. [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: Chucky [CTBAN] ----------------- (pilnāku bana info no konsoles neatradu...) Tas bija nu jau pirms kādiem +/- diviem mēnešiem. Gribēju pirmo reizi pamēģināt novadīt, nesanāca lieliski, jo komandas biedri(menti) nebija pozīcijās un gatavi strādāt, atvēru kameras, teroristi neņēma mani par pilnu, neklausīja un iestājās haoss, mani ielenca, nodūra un nākamajā brīdī jau CT bans.
×